sandramedk

Disciplin

Kategori: Allmänt

"Discipline means doing what needs to be done, even when you don't want to" 

Efter den mest underbaraste helgen på länge som jag spenderade i Sälen är det dags att ta sig i kragen och få skolhelvetet gjort. Sitter med en hemtenta som går trögare är tåget men det finns inget annat sätt att få den skriven på än att bara möla. Om jag hinner och har lust (med andra ord - troligtvis inte) så lägger jag ut bilder från helgen i en liten bildkavalkad senare ikväll. Kanske berättar jag också för er om min vansinnes-panik-färd rakt in i säkerhetsnätet och drog med mig fem-sex pinnar i farten .. Vill ni höra om mitt lilla öventyr? 

Vad har du för ursäkt?

Kategori: Allmänt

Ett brev från isoleringen

Kategori: Allmänt

Hej Johanna, 

Nu är jag här igen! Jag förstår att du har saknat att läsa mina smarta, filosofiska och poetiskt sammanbyggda meningar av ord. Därför tänkte jag här skriva ett litet brev till dig. Först och främst - Hoppas du har en jävulusisk träningsvärk efter Tabatan igår! Jag vaknade upp i morses och låtsades att jag hade varit med och tränat med dig igår, jag sträckte på mig för att sedan resa på mig - Oj men jösses vad atletisk jag har blivit, inte en gnutta träningsvärk ! 

Sen vill jag berätta att jag har pluggat massor idag och lydde ditt råd om att göra gamla tentor vilket gick BRA! (tre knack i bordet, kastar salt över höger och vänster axel, snurrar tio varv motsols och sedan medsols). Det där inom parentesen betyder att jag är skrockfull och inte vågar riskera ett U på denna tenta. 

Vad kan jag berätta mer? Jo, lagade världens godaste mat idag (okej kanske tog i lite). Här kommer en bild på den: 



Vad tycks?

Nu sitter jag här och undrar om du fortfarande sitter kvar i skolan och pluggar, i så fall tycker jag att du ska gå hem och lägga dig och ta en liten powernap för att sedan komma hit och massera mina axlar, måste ha sovit konstigt i natt vet inte vad som hänt, hm kanske var lite träningsvärk från tabatan ändå? 

Sen kan jag också berätta att igår och idag har jag test-druckit alla mina lösvikts-teer ( 13 st). Fast nu ljög jag, pepparkaksteet struntade jag i, kände ingen direkt julig känsla och skönt var det för då drack jag bara 12 (13 är ett olyckstal). 

Nu borde jag ta mig i kragen och gå och diska, kanske kan kan komma förbi din tvättmaskin? Nu skrev jag tvättmaskin men menade diskmaskin och jag orkade inte ta bort det utan skriver istället en tusen gånger längre förklaring till varför jag inte orkade ta bort det. Jag skrev nämnligen fel tre gånger på ordet, bytte på bokstäverna, för många t, osv. 

Herregud, märker du vad helt koko jag blir av att spendera näst intill en vecka helt själv utan något som helst umgänge, jag näst intill terroriserar min mamma på kvällen och för att inte tala om vad jag håller på med nu? 

Summa summarum: 
1. Hoppas du har träningsvärk. 
2. Du är min plugg-motivator
3. Jag är mätt. 
4. Har träningvärk efter min fantasiträning
5. Måste kissa (allt te)
6. Sen ska jag diska 
7. Sen ska jag ringa mamma och se vad hon gör .. 

Nu avslutar jag med en bild på lilla raringen här, hoppas detta lilla brev ersatte det största begäret av att träffa lilla mig, men vänta bara snart är det måndag och då kickar vi ass sen är det lite ledigt .. Nej juste, det var det ju inte alls. Samma eftermiddag kör vi nästa kurs, åh utomlandssemester skulle sitta gött, följer du med mig?  



Johanna