sandramedk

Motivation, ja tack gärna!

Kategori: Allmänt

Köplagen, konsumentlagen, konsumenttjänstlagen, konsumentkreditlagen, distans- och hemförsäljningslagen. Det snurrar, snurrar, snurrar. Det snurrar ihop sig. Jag stryker under och stryker sedan under på det redan understrykta. Jag skriver listor, jag markerar med flikar. Jag klistrar upp post-it lappar på väggen. Nu är det bara fem dagar kvar, ångesten väller upp ut genom munnen, BLÄ. På fredagkväll klockan sju kommer jag vara så trött att jag inte ens kommer bry mig om hur tentan gick.
Ge. Mig. Energi. Och. Motivation. 


En effektiv dag!

Kategori: Allmänt

Fy för fan, huvudet dunkade, ögonen var irriterade, kollade i kors, såg suddigt, ryggen värkte, högerarm var stum, hjärnan var ur funktion och det var knappt att benen bar. Gick till universitetet vid 07.45 och kom hem vid 19. Men vad vi har fått mycket gjort! Det har varit en underhållande dag på många sätt! Imorgon bestämde vi oss för att ta sovmorgon till nio, plugga själva till 12 och sedan träffas i skolan. Kan bli en sen kväll även imorgon. Men om nio dagar känner jag förhoppningsvid en lättnad och sen sex dagar efter det så åker vi till Sälen, TOTALT KANON!

För evigt din, för evigt min, för evigt vår

Kategori: Allmänt

''Mina tankar går till dig, min odödliga kärlek.
Jag kan bara leva med dig i min närhet eller inte alls.
Stilla dig, mitt liv, mitt allt.
Genom att begrunda vår existens når vi vårt mål att leva tillsammans.
Fortsätt älska mig.
Betvivla aldrig din älskades trohet.
För evigt din, för evigt min, för evigt vår" - Beethoven

Mer än så här hinner jag inte idag, lyssna hela!

Kategori: Allmänt

Jag har så fruktansvärt snygga vänner (finn ett fel)

Kategori: Allmänt

Såhär glad är jag idag

Kategori: Allmänt

Idag har jag hittills lyckats undvika allt jag egentligen behöver göra. Städa, plugga, handla mat. Sånt där jobbigt ni vet? För att inte tala om disken, men det konstiga är, det tynger mig inte. Jag har gått runt och varit på bra humör hela dagen, helt utan orsak, egentligen. Men jag känner väl att allt kommer ordna sig och bli bra, tillslut, som det alltid blir. Jag är helt enkelt optimistisk och förväntansfull på vad som komma skall. 

Såhär glad är jag idag: 

Vad FAN är det för fel på folk?

Kategori: Allmänt

Äventyr i Karlstad

Kategori: Allmänt

Tänkte berätta lite om onsdagens händelser och gårdagens..

Jag tog bilen upp till Karlstad i onsdags och fick med mig Fred och Sara på köpet. Vår plan var att inta min lägenhet och senare på kvällen Nöjesfabriken. Framåt eftermiddagen lagade vi lite mat här i lägenheten, spelade lite spel, drack lite drinkar och hade det riktigt trevligt. Framåt 9 tiden tog vi bussen ner mot stan för att ta oss ut till Herrhagen där Sara E bor, och träffa henne och hennes två vänner. Halvvägs in till stan så stannar bussen, den kokade tydligen, samtidigt ringer Sara E och säger att vi missat sista bussen ut till Herrhagen, jaja, bara att gå, vi satt kvar ett tag i en trasiga bussen tills det kom en ny och körde oss till stora torget. Vad det snöade sen! I tunna skor med klackar gled vi runt på trottoarerna mot Saras lägenhet. Tillslut hittade vi dit.

Sen blandas hela kvällen ihop till en galen, skön kväll..

Hejhej, Sara, Sofie och Stina. Drinkar blandades på löpande band. Både jag och Sara kom på att vi glömt lämna in en uppsats. Promenad ner mot Nöjes. Väldigt hala trottoarer. Trevligt folk i kön. Lång kö. Kissnödig. Hängde in jackor (återkommer mer till det där med jackorna senare). SJUKT mycket folk. Varmt. Svettigt. Hett. Vi såg aldrig Sidney. Vem är Sidney? Vi ville hellre höra Samson. Dans, dans. Trängsel, trängsel. Fred hittade armband. Min handled för fet. Sara's alldeles lagom fet/smal. Riverside motherfucker. Tappade bort varandra. Hittade varanda igen. Tappade bort varandra. Försökte ringa varandra. Hittade varandra igen. Sedan dags för hemgång. Bussen gick om femton minuter. Det var då jag kom på att vi inte var på party-gatan utan ute i Herrhagen. Oj, bråttom bullar. Sara's jacka visar sig vara försvunnen. Min halsduk visar sig vara försvunnen. Sara lånade min jacka (för "Jag hade långärmat", bild kommer inom kort, lägg den kommentaren på minnet). Springa fort ner till stan. Frågade om vägen fjorton tusen gånger. Kommer till torget. Får stå och vänta i 11 minuter. Ingen chans att löpturen gick så snabbt. Vad hände med tiden? Vad hände med klockan? Ingen som vet, ingen som vet. Hem kom vi. I säng kom vi. I soffa kom vi. Somnade som Sandra. Vaknade upp som en smurf. Täckt av blåmärken på stora delar av nedre kroppen. Men förutom det mådde jag utmärkt. Kvällen får fem kalaspuffar.

After a hurricane comes a rainbow

Kategori: Allmänt

"You don't have to feel like a waste of space
You're original, can not be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

It's always been inside of you
And now it's time to let it through"


Juridik borde rimma på slit.

Kategori: Allmänt

Tugga tugga tugga juridik! Nu har jag någorlunda koll på den ekonomiska familjerätten, så nu kan jag både gifta mig, få barn och dö och jag vet ungefär vad som händer. Fantastiskt.
Sista arbetspasset på Oxen idag för den här gången, jobbar mellan 15.30-20.15. Sen ska jag hem och packa ihop mina grejer för imorgon åker jag tillbaka till Karlstad. (Lägg märke till att jag inte kallar Ksd för "hem") Var inne och kikade på lite lägenheter igår förresten, hittade ett par fina både i Herrhagen och på Norrstrand.
Om jag skulle ta tag i nästa kapitel kanske, vad sägs om Köp av lös egendom, spännande!

Nutidsorienteringen-2010 (DN)

Kategori: Allmänt

Jag har ju tänkt att flytta till våren..

Kategori: Allmänt

Nytt år och en ny start!

Kategori: Allmänt

Då testar vi att plita ner några ord här någorlunda regelbundet, det vet vi ju hur det brukar bli med det men det är värt ett försök. Jag kommer fortsätta precis som vanligt, inga dumma tillbakablickar, nu ser vi framåt, futurum, framtid.

Två av mina favoriter!

Kategori: Allmänt