sandramedk

Uppdatering från en sliten Sandra

Kategori: Allmänt

Oj, lite dålig med uppdateringen visst, men ni får faktiskt ha lite överseende! Är precis hemkommen ifrån "uppdrag på stan", VI VANN! Vi samlade poäng genom att utföra massa uppdrag t.ex. Bad i Klaraälven, göra en mänsklig pyramid på Stora torget, krama främmande människor, krama en busschauför, dra igång en armhävningstävling etc. etc. Ikväll ska vi ha tjej/kill förfest hemma hos Generalerna eftersom vårat förfestställe Kronan (två våningar ovanför imn lägenhet) är stängd pga. skadegörelse utav ekonomerna häromdagen, ajaj! Sen ska vi nog till Tempel, känner mig lite sliten så får se om jag följer med hela vägen ut.

Imorgon har jag endel att fixa med, tvättid klockan 16, storhandla mat (helt tomt) och på kvällen kommer Eve och Maja och vi ska käka kantareller och chilla i lägenheten, ska bli mys!

Snart är första nollningsveckan slut och den har varit HELT underbar, för er som tvekar om ni ska vara med på nollningen, VAR MED ni missar sammahållningen i klassen annars, har lärt känna massa härliga människor på ett sätt som man kanska inte skulle gjort annars. En vecka kvar, sen börjar studentlivet på allvar, då lugnar det ner sig lite och tiden får spenderas på bibliotkeket, ser faktiskt fram lite emot det också!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: