sandramedk

Resan har nu tagit sin början

Kategori: USA

Hello, how are you?

Efter två dagar i staterna så blir jag fortfarande snopen och ställd när jag får den "frågan" varje gång man kommer i kontakt med en mänsklig varelse. "- Ehh.. Fine thanks, thank you, good, hehe, and you?" Total kaos i hjärnan. 

Igår eftermiddag klockan 15 landade vi äntligen på amerikans mark, efter den värsta landningen med planet någonsin, illamående och stön och för vissa kräkningar. Denna trevliga upplevelse följdes av en jättetrevlig kö för att få komma in i landet på över tre timmar. Denna trevliga upplevelse följdes av en jättetrevlig trip till att hämta ut bilen som krånglade och vi fick skaffa oss en mega mycket större bil. Lisa blev förste föraren och iväg bar det, till Bellagio, vårt hotell. HELT MAKALÖST ! Finare än koja, husvagn och slott. Bilder kommer senare. Det blev en tidig kväll, jag, Maria & Lisa somnade innan Sara kom ut ur duschen .. 

Vaknade och var megahungriga, blev en sväng till Starbucks och sedan tog vi vår lilla bil mot äventyr - Grand Canyon! Denna resa tog längre än tio timmar, med lite småstopp här och var. Därifrån finns det tusentals bilder, dessa visar jag er dock en annan dag. Nu blir det till att slumra bland vita lakarn..




















Kommentarer


Kommentera inlägget här: