sandramedk

Sista inlägget i USA

Kategori: Allmänt

Hallå där, 

Då har det dragit ihop sig till den nästsista dagen men det allra sista inlägget i USA. Självklart fortsätter jag att blogga ifrån Kanada men jag tvekar på att uppdateringarna kommer bli täta som nu, kommer allt sakna vår lilla bloggstund på kvällarna när vi alla fyra sitter vid våra datorer, inne i våra egna tankar ocj knapprar på tangenterna. 


Vi började dagen med att ta vår lilla Nisse (Nissan, bilen alltså) och styde kosan mot Golden Gate bron. Jävlar va stor den va och jävlar vad det blåste .. Vi stannade till på två utkiksplatser både på den "allmänna" och sen den upp på andra sidan vägen där det inte alls var lika stora folksamlingar och där fick vi dessutom nästan bättre kort. 









Nya pjuxen vid Golden Gate



Lisafisa och jag



En liten egobild på det 

Efter detta var det dags för Lombard street, tror jag berättade det i inlägget igår, det är världens krokigaste gata. Tyvärr fick jag ingen bra bild på hela gatan underifrån med desto fler, lite suddiga, bilder från när Maria körde nerför, haha, det var så roligt. Folk stod och fotade och vi fotade dem tillbaka. 



Då tar vi sats !





Efter detta fortsatte vi till att åka och kika på de husen som användes vid inspelningarna av komediserien Huset fullt. Det var ju inte så mycket mer att kolla på än de husen men de var fina och vi var helt klart inte ensamma om att vara nyfikna heller. 





Efter detta fortsatte vi ytterligare till en turistattraktion, Twin Peaks. Det är en utkiksplats som ligger väldigt väldigt högt upp, där man fick väldigt fina biler. Det blåste galet mycket där uppe också och lite kallt var det faktiskt. Här kommer dessa bilder, väldigt många bilder i detta inlägg, hoppas ni hänger med !





Efter detta åkte vi till Golden gate park som vi inte direkt passade oss, vi var inte villiga att betala pengar varken för att gå in och kolla på torkade blommor, japanska teskorter eller konst. Därför drog vi bara en piss och fortsatte vidare, nu mot lunch, på Bubba Gump Shrimp co. Det är en restaurangkedja som är skapad efter filmen Forrest Gump, riktigt mysig och komisk rastaurang. 





Det fanns små skyltar på borden där det stod "Run Forrest Run" vilket betydde att vi inte behövde någon hjälp av personal men om vi ändrade skylten till "Stop Forrest Stop" så kom de springande och tog beställning, betalt osv. 





Detta var vad jag valde, Räk och krabb soppa, var väl okej, såg inte skymten av varken räka eller krabba men somsagt helt okej, dock inte som skaldjurssoppan på Wilmas i Karlstad direkt. 



Juste, fick helt smaklösa Oyster Crackers också 

Efter detta åkte vi hem till hotellet och hade packningsångest, men det fick ganska smärtsamt och smidigt för alla ändå, våra väskor vägde väl runt 20 allihop så tre kilo till godo. Efter detta tog vi faktiskt på oss träningskläder för att ta en powerwalk, blev lite spring i backe till och med, hej hej tärningsvärk. Vi pw:ade neråt stan och knallade in på några affärer innan vi köpte med oss Thaimat hem till hotellrummet. Nu sitter vi här, ska snart kolla på Ensam mamma söker, sen blir det nog ganska snart sängen för imorgon blir det ALCATRAZ och sen flyger flygplanet till Kanada vid 10 på kvällen (eran fredag klockan 07.00). Aah, spänd och nervös gånger tretusen. Tack USA för denna tid, det har varit fantastiskt, nu blir det nya äventyr !



Sista bilden får bli på de megasöta små hundarna som stod framför oss i rulltrappan idag, först ville de inte gå på och sen stod de och skakade och höll varandra i händerna hela resan 

Ta hand om er allihop, vi ses snart igen !

PS: Tatueringen i förra inlägget var en skrubbis, ingen fara ! ;)

Kommentarer

  • Bella! säger:

    Har varit väldigt dålig på att följa era bloggar men nu har jag hittat dem och har suttit och lusläst! Ni verkar ha haft det supergött. I miss you like crazy!! Hoppas vi kan höras snart och att resan till Kanada går bra! Puss kram! <3 <3

    2012-08-30 | 00:39:38
  • Annika Andersson säger:

    Hej på dig Sandra!!!

    Oj vad mycket kul ni har sett/gjort redan! Fantastiskt - härliga bilder har ni tagit med - inte dåligt av er att kuska runt sådär!! Och du skriver ju så förbaskat roligt ibland så man skrattar sig av stolen här...Vilka minnen ni kommer ha efter detta - och då är ju Kanada kvar också! Jag kommer följa bloggen - var så säker!! Ta hand om Er ordentligt och ha det bäst!! Kramis Annika// Rasmus o Malin hälsar så gott med! =)

    Svar: Hej Annika,
    Vad roligt att du följer med på vår resa :-) Ja, vi har det väldigt bra måste jag säga, hoppas du fortfarande kommer tycka att det är rolig läsning!

    Ha det så bra och hälsa Malin och Rasmus, KRAM
    Sandra

    2012-08-30 | 22:40:36

Kommentera inlägget här: