sandramedk

Bokat hemresebiljetter och ätit får allra första Thanksgiving middag

Kategori: Allmänt

Hallå där, 

Då var jag tillbaka igen, ett litet uppehåll där som har innehållit en midterm (gick nog ganska bra), tre partykvällar och massa ekorrar. Eftersom att jag tycker att det är supertråkigt att gå tillbaka i tiden och skriva om saker som redan har hänt så börjar jag härmed på noll och berättar om vad som hänt idag:  


Hösten har kommit till Fredericton
Happy Thanksgiving !

Fönsterputsare längst uppe på sjunde våningen, inga konstigheter alls ..
 
Skola, grupparbetes-möte imorses, spännande att se hur detta helvetet ska reda ut sig innan terminen är slut, den som lever får se. Efter detta drog vi till gymmet, sprang 5 km och är numera elva sekunder från att nå mitt mål (!). Efter detta knallade vi backen uppåt och hem för att käka lunch, TACOS (hurra och glädjehopp).
 

På väg till lektion i Human Resources
Ugglan fick följa med, två sekunder senare spillde jag kaffe på min nytvättade t-shirt
Unnade oss varsin ricecrisp efter träningen eftersom vi hade varit så duktiga (plus minus noll)

Efter detta han jag med en Skypedejt med Kajsa och sen med mor och far som satt och käkade varsin kanelbulle på Kanelbullens dag, pyts och orättvist. Efter detta skulle vi ha pluggat men vi gjorde något så mycket bättre, gjorde av med massa massa tusen lappar på resor och hotell: 
  • Flyger från Fredericton den 16 december till New York
  • Stannar i New York i fem nätter
  • Flyger från New York till Svergie och landar i Sthlm den 21 dec klockan 11.30 (!!)
Vad som mer var så alldeles fantastiskt är att Lisa har hittat värsta supersidan som hittar kalasbilliga hotell på massor av ställen, man väljer ett område i en stad för en billig peng och sen vet man inte vilket hotell det blir förrens man har betalat. VILKET FLYT VI HADE! Hamnade på Roosevelt och kommer bo som kungar i New York i fem nätter för 1500 kr. För bra för att vara sant, när vi hade insett detta skrattade vi hysteriskt och jag gav en puss till Marias fot. 
 

Hemska mamma och pappa som alltid ska läskas 
Här trängs alla framför en dator för att försöka förstå sig på alla siffror, valutor och försäkringar och skit

Efter detta var det dags att äta dagens tredje mål och nu var det dags för svenskarnas första Thanksgiving-middag. Kalkon, mos, sötpotatis, pumpa, grönsaker och massa annat knas. Helt okej gott men som vi alltid säger - Var är den förbaskade såsen?! 

VÄLDIGT dålig bild, ville inte riktigt gå fram och leka japan och ta kort på all mat men vill ni veta hur det ser ut så säg till, jag kan försöka beskriva det för er !

Efter detta blev det lite plugg och nu är klockan strax halv elva. Imorgon blir det minsann nya äventyr med en liten mini-semester till Halifax. Vi ska hyra bil är tänkt och resa fem timmar härifrån och spendera Thankgiving helgen där, ser verkligen fram emot detta, kommer bli en kanon helg! Sen är det hem och råplugga i tre dagar för på onsdag är det dags för nästa midterm - Heja Heja ! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: