sandramedk

Orientation week

Kategori: Kanada

Hallå där och godmorgon, 

Har precis ätit våran första frukost här på skolan. Intaget blev: Äggröra, ett hårtkokt ägg, ett relativt mörkt bröd (jag och Maria letade runt lite) och lite frukt och MJÖLK, vad lycklig jag blev när den inte smakade skit. Helt okej, här ska vi nog kunna överleva i fyra månader. 

Igår var det första dagen på Orientation week, vi lekte först lekar ute i solen (riktigt stekigt väder faktiskt), lekar som Ninjja (?), kastade amerikanskfotboll, freesbee och liknande. Sen var det dags att göra några "Icebreakers", alla stod i en ring och en i mitten, den i mitten säger nåt i stil med "- Alla som har vita skor springer" då får de byta plats, den som inte får en plats måste berätta nåt om sig själv. Laddade hela leken på att få säga vad jag hade kommit på  men jag kom aldrig i mitten SKÖNT, men skulle sagt "- Hej jag heter Sandra och älskar köttbullar!".

Efter detta var det dags för oss att lära oss olika heja-ramsor, en utav dem gick såhär: 

M M M C L 
L L E O D
Mc Leod, Mc Leod
We're on the hill and that's the place we wanna be 

Efter detta mötte vi alla andra hus som de också hade lärt sig olika ramsor sen stod vi alla samlade utanför skolan och gjorde en form av "Battle" husena emellan, tyvärr vann vi inte. Detta avslutades med ordentliga fyrverkerier.

Sen var det dags för "Dance", vi hade planerat att dricka lite vin, visade sig senare att det inte var någon annan som hade tänkt, dessutom kom vi ner i våra McLeod-tröjor när alla andra hade klätt upp sig, Oops, men hallå? Tröjorna ska ju vara på hela nollningen, så hade vi iallafall i Karlstad ! :-)

Nu ska vi ut på något som heter "Scavanger Hunt", tror att det går ut på att de ska visa oss runt i huset och i stan, det kan väl vara bra att följa med på så Hej Hej, hörs snart igen !























 

Kommentarer

  • Nadia säger:

    Fasen va kul det låter! Låter som att de satsar lite mer resurser på sin nollning än vad vi gör i Sverige :P

    Svar: Ja men verkligen, fast tyvärr har de ännu inte fattat att en "Dance" blir roligare och mer lättsam om man samtidigt kan dricka lite vin :-)
    Sandra

    2012-09-03 | 13:11:21

Kommentera inlägget här: