sandramedk

Nu ska vi visa Kanadensarna hur man festar

Kategori: Kanada

Hallå där, 

Här rullar Orientation week vidare, som ni kanske har läst i mina medresenärersbloggar så ät nollningen verkligen lame. Men igår tog vi saken i våra egna händer och bestämde med tyskarna att nu fick det vara nog, nu är det fest. Innan detta hade vi någonslags välkomstcermoni men Mc Leod, vi skulle gå fram slå några gånger i en kobjällra (?), berätta lite om oss själva, skriva sitt namn på en Mc Leod-tröja och sedan få ett slags vänskapsband runt vår handled, ni hör ju hur detta låter?!



Efter detta fixade vi till oss en aning för att sedan gå ner till rum 610 (Lisa & Marias rum) för att starta någon form av förfest, tyvärr hade våra vinflaskor ingen skruvkork utan av vanlig kork som behövde korkskruv, fantastiskt nog så kom vår granne Ben till undsättning och räddade oss. Senare samlades en rätt stor del av huset i en "Lounge/Kök" (läs skabbigt rum) i huset och snicksnackade. Här ska också tilläggas att man endast får dricka alkohol i plastglas, man får inte ens ta med flaskan ner utan den får stå kvar på rummet och sen får man fylla på, vi får inte dricka i hiss, trapphus, korridorer etc. Här såg vi dock ett problem, hur ska vi ta oss ner till skabb rummet om vi inte får gå med plaskglaset genom korridoren och trapporna, ja jösses.. Vi bröt väl reglerna kan man väl säga eftersom att ner till skabbrummet kom vi allafall. 

Sen fortsatte kvällen ner till Downtown och ett ställe som kan ha hetat nåt med Nicki Zee (?), Ett jättebra ställe faktiskt enligt min smak och mening, dit blir det säkert flera gånger.


Maria behövde sig en ordentlig powernap för att komma igång



Frida, Linda & Sara



Nu är klockan tio i tolv här, ska väl försöka få liv i Sara, vi skippade uppenbarligen frukosten idag och går direkt på lunchen, det blir fint det!

Hoppas ni alla får en fin dag ! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: