sandramedk

Utflykt till "Fundy Trail"

Kategori: Kanada

Hallå där, 

Denna morgon var tre trötta svenska tjejer påväg ner till sub (Student Union Buildning) för att följa med på en dagsutflykt till Fundy Trail - Ett naturområde som ska vara vackert utav bara helvete. Börjar med att kliva på en buss med säten gjorda för korta människor och vinkeln på ryggstödet kan inte ens ha varit 90 grader. 


Jätteskönt, speciellt för Maria som satt framför och fick ha mina knän i ryggen hela resan. 




Människan som håller i detta spektakel kliver på bussen och vilken röstkapacitet! Hon fullkomligt skrek, "GOOD MORNING EVERYONE ARE YOU EXCITED?!" (inte nu längre tänkte jag). Denna käcka varelse kom också på att vi under resan, var femte minut skulle byta platser och träffa en ny person, då skulle vi ju känna alla när vi kom fram, fantastiskt jävla bra idé tyckte hon. Tackar gudarna för att inte busschauffören var så jättesugen på att ha alla runt springandes i bussen, så vi slapp. Dock skulle vi lära känna dem omkring oss, jag och Sara har härmed fått en ny kompis som heter Cake, ja precis som Choclate cake.

Väl framme vid Fundy såg vi vattenfall, stora berg, mycket vatten, ekorrar och lite smått och gott. Tydligen var det ett väldigt val-rikt vatten men inte såg vi en enda, lite besviken faktiskt.  


Kartan över området



Denna bergklump skulle inom sex timmar stå helt torrlagd pga av tidvattnet, riktigt häftigt, 
som tidgare nämnt, dessa platser går verkligen inte att fånga på bild. 



Sen var det dags för lunch, Maria ser måttligt sugen ut 



Ett litet gömt paradis


Vattenfall 


En hängbro som vi strax därefter gick över 


Man fick max vistas tio personer på bron samtidigt, kändes tryggt (!)  





Maria testade vattnet, hon hälsar att det inte var direkt badtemperatur

Vi har idag också haft vår första riktigt höstdag, jackan fick vara på nästan hela dagen och den kalla vinden hälsar jag inte direkt välkommen. Kikade på YR.no förut och den närmsta veckan från och med på tisdag ska inte innehålla någon som helst sol, endast moln och regn. Hurra! (verkligen) 

Vi var tillbaka vid skolan vid halv fem och har efter det ätit mat och läst lite Business Ethics. Nu har jag gett upp som ni kanske förstår och ska HÖR OCH HÄPNA nu titta på Bieber the movie, jag måste vara sjuk. Kanske är jag en true Belieber? 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: