sandramedk

Planering inför den fortsatta veckan ..

Kategori: Allmänt

IMORGON: Klockan 2 trampar vi iväg på våra cyklar ut till Torsö, Hajk! Kommer bli väldigt intressant måte jag säga, kommer nog bli kul! Har dock inte kollat upp cykel än som sagt, men det kommer ..

TORSDAG: Vaknar upp mitt i skogen, förhoppningsvis inte helt genomfrusen och ihjälmyggbiten! Det är också valborgsmässoafton, jag har bara ett krav; jag ska se en eld. Sen vad som händer efter det det är upp till gudarna, grillning? utgång? grillning och utgång? Förslag? Jag vet vad du vill Therese ;D

FREDAG: Hoppas att jag har tid att åka till Björneborg med pappa, det är skivmässa på gång. Är dock lite skraj men det ska inte få stoppa mig, hoppas jag hittar många fina klipp! Om jag inte åker på skivmässa så beror det på att jag inte hinner och det är projektarbetets fel. Kämpa!

LÖRDAG och SÖNDAG .. Inga planer, joo förresten ska jobba på lördag mellan 14-19 men annars inget planerat. Hoppas att alla som läser det här kommer med minst ett förslag  på vad man kan göra på lördag förmiddag/ lördag kväll/ söndag? Öppen för ALLA slags förslag, från kräftgång till schack.

Hoppas ni har det bra, tänk på mig i skogen! Kramkram!

Packa, baka bröd och läsa Veckorevyn ..

Kategori: Allmänt

Steg ganska nyss in i huset med fyra väggar, på ****vägen. 5 i Hassle (vill inte ha nån läskig person som kommer hit och skrämmer mig!) Jag åkte med mamma hem. Innan dess var jag och Sara T på ICA och handlade lite saker inför imorgon. Imorgon ska vi på Hajk, kalaskul! Jag älskar att sova i tält ! (.. även fast vi ska bygga och sova i vindskydd) Mamma håller på och lagar maten, sedan ska jag sätta igång med mitt brödbakande och sedan får jag väl kolla om det finns nån fungerande cykel, och sedan får jag bröja packa sovsäcken etc.

Hade "prov" i Svenska idag, Heja sa jag! Stampe gör inga normala prov, han krånglar till det, och jag tycker iallafall inte att man ska överanalysera en sån bra berättelse som vi fick och just därför så skrev jag inte alltför mycket, utan bara flummade runt som vanligt på hans prov .. ;D Blir nog bra!

Veckorevyn kommer jag nog att läsa ikväll också, btw har jag slutat premenurera(!?) på den nu, skönt. Igår åkte ragatan ut på Project Runway och favoriten Leanne vann igen, Toppen! Heja Heja, eller hur Nadia? =)

Nu kurrar min mage, punkt!

Picknickfestivalen 09

Kategori: Allmänt

Ta med dig din Picknick-korg, en stor filt och alla vännerna till Göteborgs skönaste endagsfestival som dessutom är GRATIS! Va inte så förbannat tråkiga utan följ med! Vi ses där, förra årets festival var TOPPEN!





.. Glömde meddela att festivalen är den 6 Juni, kan ju vara bra att veta ;D

Måndag

Kategori: Allmänt

IDAG: ..var det till att börja med skola, från 10.20-11.15. En lektion, skönt. Sedan satt jag och Caisa ner och kikade på lite folkhöskolor, vilket visade sig att två utav dem redan var försent att anmäla sig till! Ringde till en utav högskolorna men kopplades bara vidare och där hade de gått hem.. Får fortsätta leta imorgon.

Efter skolan åkte jag hem en sväng till Nadia och sedan for vi vidare till hamnen när vi spelade volleyboll med Fred, Eve och Emil. Har precis tagit en dusch för jag hade sand ÖVERALLT! Ska spendera kvällen med att läsa lite svenska och sedan ska jag se Project Runway klockan 22.00!

Hoppas ni får en bra fortsatt kväll allihopa!

Söndag kväll och klockan är snart säng ..

Kategori: Allmänt

Då hade jag visst deklarerat nu också, det var ju lite krångligt men nu tror jag att det ska bli rätt. En fruktansvärt snygg signatur på den med, yes!

Helgen har varit lugn och avslappnad, grillade lite igår hemma hos Kajsa tillsammans med Löftertz och Christine, det var trevligt! Skjutsade sedan in Löfnertz till bussen inne i Mariestad och vi var helt enkelt tvungna att ta en sväng förbi stadt för att kika på de uppblåstbara kondomerna! ;D

Idag har jag och Linda varit fruktansvärt effektiva med vårat projektarbete, den 4:e Maj ska det vara inlämnat, hejja oss! Vi var också i Skövde och hämtade hennes lillbrorsa och sen gick vi på en promenad med hennes jycke.. Konstig väder btw, blev lite snopen när inte solen orkade sig mellan molnen idag, lite synd ..

Sitter just nu och lyssar på U2, så himla sorgligt att vi inte kunde få tag på biljetter! Det är säkert jäkla företag som köper 7 miljarder biljetter samtidigt, skitkul verkligen!

Nothing to win and
Nothing left to lose
And you give yourself away



Vår på Komministergården. 1

Kategori: Allmänt


Helskön vår bild utan tvekan, Evelina Löfnertz i egen hög person!

 

Elsa har en fin blå stol

Kategori: Allmänt

IDAG: Projekt: "Måla-min-brorsdotter-Elsa's-alldeles-egna-stol" Den gick från träfärgad till vit. Där var däremot inte jag inblandad, det stod mamma för. Jag målade sedan stolen blå. För ett tag sedan ställde vi upp olika klossar med olika färger framför Elsa och hon fick själv välja färg på stolen genom att grabba tag om den klossen hon tyckte bäst om, därav blå! Oturligt nog lyckades det även fastna blå färg i mitt hår ..



Före                        Efter

Spolar tillbaka ett par dagar ..

Kategori: Allmänt

Måste du berätta om tidigare i veckan.

I tidags var jag i Skara och träffade min balklänning, den blir Toppen! Det kommer nog bli jättebra alltihop bara allting blir som jag vill.

I onsdags var dagen minst sagt stressig. Först var det skola. Sen var det en utflykt med Friluftsliv. Det bar iväg ut till Hassle, där grillade vi krabbelucker(?!) och sköt luftgevär. Hehe det var riktigt roligt! Sedan for vi hem, duschade gjorde mig iordning och packade ihop lite grejer, och väntade på Christine att hon skulle komma sen åkte vi ut till  T-boda till Fred. Det var ju 51 dagar kvar till studenten ;D Minst sagt trevligt. Sedan åkte vi till Skövde, Bogrens. Sov i Töreboda och somnade kanske 3-halv 4 och hade ställt klockan på 6. Mindre rolig morgon och min födelsedag! Christine, Eve, Jag och Fred åkte Törebodabussen in till Mariestad, Haha! Vissa mådde ju bättre än andra.

Blodgivning på KSS senare under dagen, gick prima inga problem! Kommer bli kul att sätta igång, min första tappning har jag den 16 Juni. Klockan 18 kom mormor, moster och kusinen till mig och vi käkade smörgåstårta, MM! Det var trevligt och dagen var lyckad! Den började med grattningar klockan 00.00 först av Christine och sedan av de andra. Fortsatte i skolan och även av sjuksköterskan på blodcentralen. Hemma fortsatta det och sist men inte minst av pappa som kom hem på kvällen. Jag fick ett halsband att ha på balen i present och pengar till symaskinen, presentkort och lite mer pengar. Tack allihopa som grattade mig. Synd att du verkade glömt av det bara..

Ska nog försöka att få tag på lite bilder från dagarna som gått, ska se om jag lyckas med märker nu ju!
Ha en trevlig och solig dag/helg! KRAMAR!

TOday och TOmorrow.

Kategori: Allmänt

Vaknade för en halvtimme sedan, solen lyste in genom fönstret och jag vaknade upp och kände mig Glad! Glad! Glad! Sitter nere i vardagsrummet och har precis käkat lite frukost, har på MTV i bakgrunden och bloggar samtidigt.

Så vad händer idag?

Om en stund ska jag ta på min bikini och ta med historiaboken och sätta mig ute i solen, underbart det är ju bara April. Mamma och pappa ska till Skövde så jag har dagen hemma själv också skönt med lite egentlid, kanske ett bad? Sen har jag lite planer på att börja med min studentklänning. Imorgon kanske det blir grillning? Hoppas det, det vore kul. Jag vet EN som inte ska ut i kväll, trots troligtvis grymt mycket folk och Basic Element som kanske vore kul och sett, nej NEj! Jag ska inte ut ikväll, det blir inget med det. Och övertalning fungerar ej ikväll!

Så vad hände igår?
Jag spenderade eftermiddagen/kvällen hos Nadia. Vi spelade volleyboll, grillade, snackade och planerade inför spex på studenten. Kommer bli riktigt kul allting, iiiiiih! Nadia hade även bakat fruktanvärt god tårtor, Heliga ko! Bra jobbat muppipluppiknupp! ;D Hoppas du också tyckte det blev lyckat. Efter det drog delar av klassen vidare till Erica Löfström, men jag kände att nej jag orkar inte jag är så himla trött! Evelina Löfnertz kände samma sak så skjutsade in henne till bussen i Mariestad och sedan puttrade jag hem i mitt röda fordon med fyra hjul, pratade lite med mamma och pappa, kollade på lite tv. Ringde även upp brorsan som har försökt nå mig ett X antak gånger de här två senaste dagarna, han grattade mig på födelsedagen och vi satt och pratade ett bra tag om allt och inget. Vi snackade om blodgivning, organobduktion och jämnlikhet. Trevligt! Slocknade i min säng strax efter tio, Zzz ..

Grillad

Kategori: Allmänt

"- Det är synd om Tore som har haft problem med sina föhållanden, hans uppblåstbara flickvän fick nyss punktering"

Något i den stilen, kommer inte ihåg ordagrant, men seriöst stört kul!

Jag har kommit på ett jättebra ord!

Kategori: Allmänt

Jag och min Muppipluppknupp Nadia ;D

(ordet är ju klockrent, så bra beskrivet av en känla och ett tillstånd)

Livet leker ..

Tisdag 21 April 2009

Kategori: Allmänt

Kom hem från Skara för en stund sen, har varit hos min sömmerska och testat balklänningen en sista gång. Den är helt underbar! När jag har fixat till det med paljetter och krafs så kommer den bli precis som jag vill! Jag kunde aldrig sluta kolla på den, gud va kul! :D

Imorgon blir det att fira 51 dagar ( vet jättefånigt) men jag tror och hoppas det kommer bli toppen!

Och sist men inte minst, GRATTIS NADIA VAZIRI! Äntligen är du 18 år! På fredag blir det kalas hos henne, med tårta och volleyboll, Toppen! Grattis Grattis Grattis, hoppas du haft en underbar dag!

Kramar till alla som vill ha från mig!

Utmaning!

Kategori: Allmänt

1. Hur gammal är du om fem år? 24 år
2.Vem var den sista du träffade? Mamma är där nere, annars var det Evelina Löfnertz.
3. Hur lång är du? 182
4. Vilken var den senaste film du sett? "Hur man blir av med en kille på 10 dagar"
5. Vem ringde du senast? Linda (igårkväll)
6. Ditt senaste sms och till vem? Till Berglund och berättade att vi såg Lasse Berghagen!
7. Vad är helgens planer? Det var en bra fråga, har inte tänkt så långt framåt än!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både och, beroende på till vem.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Sambo.
10. När såg du senast din mamma? 2 minuter sedan?
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 07,13. Ställde klockan på 07,03 och snoozade två gånger med 5 minuts intervaller!
13. Har du någon gång hittat en katt? Näe, köpt/ hämtat, ja!
14. Vilken är din favoritplats? Brommösund eller utomlands med snorkelmöjligheter!
15. Vilken plats föredrar du minst? Historia/Svenska lektioner, i den salen alltså!
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas jag är lycklig och har en kille/man och kanske barn?
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Det var nog Fred, i datasalen kommer inte ihåg varför dock!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej gud nej, de spelas förfullt i det här huset! 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med! På sommaren när det är varmt kan ibland tröjan åka av..
2. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på någon? Nej, men blivit "på-spydd" ;D Joo förresten, pappa när jag var typ ett par år!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota lätt!
26. Är du social? Jag vill tro att jag är det iallafall! :)
27. Vilken är din favoritglass? Klings glass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag hatar verkligen den frågan, jag tänker inte svara!
29. Tycker du om kinamat? Smaskens!
30. Tycker du om kaffe? Ibland, från gång till gång.. Men kan bara dricka ur kopp (INTE mugg), vid enstaka tillfällen en sån där "to-go"-mugg.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Nej fram och tillbaka i sängen, kan aldrig ligga still har man fått höra.. :)
33. Kan du spela poker? Kan och kan, vet nog hur man gör iallafall.
34. Tycker du om att mysa? Självklart?!
35. Är du en beroendemänniska? Det vet jag inte direkt ..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nepp men många runt omkring! Btw på torsdag! :)
37. Vill du ha barn? Det vill jag absolut.
38. Kan du några andra språk än svenska?Engelska, och ytterst lite franska har läst det i sex år men njaa..
39. Har du någonsin åkt ambulans? Två gånger, dels "skidolycka" i Arvidsjaur och även Andningsvårigheter i skolan, gud va jag var rädd då!
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav
41. Vad spenderar du helst pengar på? Konserter, kläder och accesorarer, upplevelser!
42. Äger du dyra smycken? Verkligen inte!
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svår fråga! Thorold och Berglund ligger högt upp på listan. Tänkte även på en tjej jag träffade en gång (Emma) som är en kompis till en gammal pojkvän, hon var så jäkla skön! Hade velat träffa henne fler gånger :D 
46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt sönder-ärrade knä, ramlade med cykeln i lågstadiet!
47. Vad har du för ringsignal? Stop - Veronica Maggio
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? På vinden, yes flera lådor!
49. Flirtar du mycket? Det tror jag inte :)
50. Vart togs din profilbild? Den är tagen av Linda på färjan till Danmark i somras
51. Kan du byta olja på bilen? Det tror jag inte, men jag kan byta däck och jag kan tanka! :D
52. Har du fått fortkörningsböter? Nejdå, min mamma jobbar med domar gällande fortkörningar så nej tack!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Sjöjungfrun - Camilla Läckberg. LÄS!
54. Läser du dagstidningen? TSL, ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Veckorevyn, men ska hoppa ur! 
56. Dansar du i bilen? Ja faktiskt!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3, just nu!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Att Lasse Lindh spelar i Gbg den 2 maj, jag vill dit!
59. När var du i kyrkan senast? Det var i vintras när mitt kusin barn Frans-Noa föddes.
60. Vilka utmanar du? Nadia Vaziri, Therese Viktorsson, Christine Bengtsson och Evelina Löfnertz. Lycka till!

20 April - Tio hela år

Kategori: Allmänt

Tio hela år har gått sedan du lämnade oss,
det var för tidigt
och det var inte meningen att du skulle lämna oss på Det sättet. 

Vi saknar dig morfar!
Stora kramar! 

v. 17 20/4-26/4

Kategori: Allmänt

MÅNDAG:
Skola 10,20-11,15 (OBS! en lektion)
Projekarbetande 12,00-14,00
Klipptid: 15,00
Säsongens första utomhustränining (Toppen!) 17,15-19,00 ev. längre beroende på väder

TISDAG:
Skola 10,00-14,05
Shopping av (förhoppningsvis) brun sytråd, fin tät brun broderitråd och pärlor.
Skara: 17,00 för att göra sista (förhoppningsvis) provningen av klänningen.

ONSDAG
Skola: 09,20-10,20 (OBS! en lektion)
Projektarbetande efter skolan.
Klockan 14,00 ska vi vara någonstans i Hassle med friluftsliv och "Hajka"
Senare; förfest och utgång: 50 dagar! SUPERGREATASBRA!

TORSDAG; MIN FÖDELSEDAG!
Skola 08,00-11,55
Projektarbetade och Religionsprovpluggande
Skövde: 14,30 fylla i formulär och ta blodprov på KSS i Skövde inför starten av att bli blodgivare!
Kalas med mamma, mormor, favorit-moster Inger och kusinvitaminStefan klockan 18,00
Religionsprovpluggande

FREDAG:
Skola 08,00-11,30 ( Prov Religion )

Längre än så har jag inte kommit..

".. du kan stoppa mynten i lådan där."

Kategori: Allmänt

Jag (Kassörska): "- Hej hej!"
Kund: "- Hej!"
......
Jag:" - Då får du dra ICA-kortet en gång till, det gick nämnligen inte in. Testa en gång till. Okej, testa ännu en gång och dra ifrån andra hållet. Okej, jag drar det här hos mig istället. Så, här får du tillbaka kortet."  
Jag: "- Va det bra så?"
Kund: "- Ja, tack"
Jag: "- Då blir de 746 kr, på summan?"
Kund: "Ja tack!"
Kund: "- Och rabatten på cookie´s:en har du dragit av?"
Jag: " - Japp, det är fixat du kommer kunna se det på kvittot sen också"
Kund: "- Jättebra."
Jag: "- Så då kan du godkänna också .. på OK-knappen .. aa den gröna.
Jag: "- Sådär, och nu kommer kvittot där."
Kund: " Tack ska du ha."
Jag: "- Tack tack!"
Jag: "- Hejdå
Kund: "- Hejdå


Multiplicera detta med sju timmar, lägg på ett stort flin och en övertrevlig röst och en mage som gör ont så har du mig och min dag i ett nötskal!

En sten har lämnat mitt tyngda hjärta!

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN! Jag ser lite ljus i tillvaron! Det har hängt över mig så länge nu men YES! Gud va skönt! Jag pratar om den där krångliga balklänningen! Äntligen har jag, mamma och en superduktig kvinna på AG:s textil i Lidköping lyckats lösa vårat problem med mina broderier som jag vill ha på min klänning. Vad som gäller nu är att jag ska göra egna applikationer, jag ska sy dit paljetter, stenar och gud vet vad på en tygbit av nåt slags chiffong-liknande tyg. Sen ska jag finbroderera med 2-3 trådar runt hela mönstret.. Jag har köpt över 300 paljetter, nu behöver jag bara tid, ork, tur och mycket kaffe!

Under samma besök införskaffade jag mig linnetyg, foder, tyll, dragkedja, spets och mönster. Snart får även min studentklänning se solens ljus! Hoppas att allt kommer bli som jag vill!

Idag är det jobb som gäller mellan 14-21.15. Jag skulle varit med och spelat volley i kväll men det blev ju inget med det. Jag behöver tacka ja till alla jobbtillfällen som jag får nu, pengar kommer det ju inte direkt finnas i överflöd nu i dessa tider, speciellt inte eftersom jag ska skaffa mig en symaskin nu i den här veckan eller nästa!

Undra om solen äntligen har nåt terassen på baksidan, för nu ska jag ut och läsa bok, lyssna på min mp3 och lapa sol i min nyinköpta supersnygga bikini!

Ha en bra dag allihopa! KRAMAR!

Tiden är min ovän

Kategori: Allmänt

Jag önskar att dagen bestod av 30 timmar istället för 24.
Jag önskar att veckan bestod av 10 dagar istället för 7.
Jag önskar att jag får tid för att göra det på mitt vis,

.. annars vill jag inte vara med.

Vi kör en dagens ..

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? Bara bra, Jag blev lyckligt när jag hörde att de hade flyttat fram "söka-till-högskole-tiden"
Dagens klädnad? Mörkblå jeans, vitt linne, vit tunn top, en svart kofta, en svart scarf och min röda skinnjacka!
Humör: Joo, det är bra!
Planer under resten av dagen? Ska ut i solen en stund nu snart, ikväll blir det volleyträning och sedan så kanske jag ska sova hos Kajsa eller så gör jag inte det ..
Bästa idag? Fick SMS av Cilla (sömmerskan) och ska åka på sista provningen på tisdag nästa veckan!
Sämsta idag? Jag ska ta blodprov på torsdag för att bli blodgivare och "firandet av 50 dagar" är nu plötsligt när det är 51 dagar kvar till studenten (alltså onsdag) .. Väldigt pungit! Och dessutom tråkigt för min del!
Tack gode gud att.. studentmössan kom tillslut ..
Ser på: Ingenting idag vad jag vet
Lyssnar på: Säkert!
Dricker: Vatten
Äter: Jättegod köttfärssoppa i skolan till lunch!
Läser: Har precis läst ut Sjöjungfrun av Camilla Läckberg. Så frustrerad har jag inte varit på länge !!
Vädret idag? Solen skiner och det är vår.
Dagens ord: 

Kom hem och satte på mig min studentmössa som jag hämtade idag och tänkte; "Jag ser förjävlig ut". En sekund senare ..

SMS från Kajsa: " - Jag ser förjävlig ut i min studentmössa!"
SMS från Sandra: " - Jag ser ännu förjävligare ut i min studentmössa!"
SMS från Kajsa: " - Jag tror min är för liten."
SMS från Sandra:" - Jag tror min är för stor."

Två minuter senare ringer telefonen, det är Kajsa hon är frustrerad!

Effektive Sandra!

Kategori: Allmänt

  • Projektredovisningen, Check! Avklarad! Ni fattar inte hur bra det känns!
  • Svängde in hos frisören för att boka en klipptid tills på måndag. Förslag på hur?
  • Ringde till Korpen och bokade in mig på två pass som jag ska träna nu senare ikväll, samtidigt skaffade jag mig en internetinloggning så att jag kan boka via datorn. 
  • Ringde till KSS och anmälde mig till att bli blodgivare. Nästa torsdag (min födelsedag) ska jag in och fylla i lite papper och sånt där krafs i skövde, men tappningen ska ske i Mariestad.
  • Lagade mat åt mig och mamma, dock inte speciellt avancerat; Spagetti Carbonara ;D
  • Satte igång att baka bröd, som jag nu märkte inte kommer bli fädigt innan jag ska in till stan, hmm .. problem!

    Ska somsagt in och träna om en stund, sedan när jag kommer hem måste jag sätta mig med att söka till högskolor. Herregud Sandra, varför ska ju alltid vara ute i sista minuten? Just nu har jag egentligen bara en utbildning som jag ska söka till.. Förslag här med kanske?

    Tjing tjing!

Firandet av Kycklinghelgen fortsätter

Kategori: Allmänt

Vaknade upp imorses och kände mig så himla glad. Jag vet verkligen inte varför!

Gårkvällen var prima. Först var vi ett gäng här, snackade spelade lite spel och så. Sedan fick vi skjuts in till stan, blev först en sväng in på Björnes där vi stannade en stund. Det vi tjejer hade som prioritet ett inne på Björnes var: TOA! Vi kommer in och tar trappan ner till toan på undervåningen, jag kliver in i en sån där ruggigt snuskig bås-toalett och stänger dörren med lite för mycket kraft och "Aj och Oj!" Min fot var i vägen.. Nu låter det som jag överdriver men det rann verkligen blod.. De hade inget plåster på Björnes så jag fick ta Linn's begagnade plåster (Tack!) Det blödde igenom och jag fick blod på mina nya ljusblåa strumpbyxor! Fasiken också! Fred hade under tiden sprungit till Gamla stan där han kände någon och där hade han hämtat ett plåster, flera plåster.. Blev omplåstrad och pricken över I:et kom när Linda och Therese lyckades få tag på coachtejp, blev superbra tillslut och partyt fortsatte! (Tack allihopa för hjälpen!)

Vidare till Statt och där inne spenderades resten av kvällen.. Mycket trevlig kväll med mycket trevliga människor. Nästa gång Therese, då ska vi sätta vår  nya plan i verket! ;D Grattis btw ;)

Somsagt vaknade upp vid halv 9 och jag mår fortfarande helt underbart, jag tror det är vädret! Sitter med pappas laptop ute på terassen just nu och har det superskönt.

Senare ikväll ska jag och Linda hålla på med vårat projektarbete, är det någon som har några planer för ikväll jag är öppen för alla förslag! :D Grillning?

Ha en fortsatt Glad Påsk allihopa! Kramar!

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Jag önskar alla en Glad påsk! Jag känner på mig att idag kommer det bli en bra dag! Hoppas eran dag också blir superbra! KRAMAR!


Kokade ägg precis nu, strax är det dags för frukost! Jag färgade mina ägg genom att hälla i lite thé i det kokande vattnet. Ränderna fick jag genom att vira gummiband runt äggen innan kokning. Visst blev det snyggt?! ;D

Dunk dunk, aj vad det gör ont!

Kategori: Allmänt

Okej detta kommer låta så himla "fjantigt-tjejigt-töntigt" men jag ska säga som det är. Jag och mamma skulle skaka en matta. Vi höll i varsin kortsida på mattan och mamma skakar till och jag håller krampaktigt fast i mattan och PANG!
TRE stycken naglar "går av", eller egentligen viker de sig med de blir sådär blåa ni vet.. Jag bara stod och gapade, vilken jävla smärta! Det gör så förbannat ont! Gjorde samma grej för ca 2-3 veckor sedan på volleybollen när jag skulle ta emot en serv och det blåa är fortfarande inte helt borta! Så nu ar jag tre stycken gula plåster med djur på, på varsitt finger på den vänstra handen. Dödscharmligt! :(

"Balklänning-provning" nummer två

Kategori: Allmänt

Balklänningens andra provning är klar, gud va spännande det kommer bli när den bli färdig. Blev lite skraj idag först när jag såg den, jag tänkte "eeh.. men nej", men JO! Sen förstod jag hur man skulle bära den. Jag tror den kommer bli jättefin! Just nu kollar jag runt på olika sidor för att hitta olika applikationer soom jag vill ha på min klänning, just för att den ska bli precis så som jag vill! Döskalle-applikationen går däremot helt bort..

Nu bär det snart av in till staden igen, jobb väntar återigen! Idag mellan 15,00-20,30!

Ha en bra dag allihopa, kram kram!

Dåligt --> Mindre dåligt

Kategori: Allmänt

Irritationen sprutade ut genom öronen på mig när jag tillslut fick komma ut utanför Oxen's väggar. Trött, grinig och hungrig. Vissa människor är bara så hopplöst irriterande. Klockan fem över stängnngstid går folk fortfarande och lallar bland hyllorna, Argh! Det gör inte saken bättre.

MEN med Håkan H's senaste platta på riktig hög volym i bilen hem så blev jag plötsligt på bättre humör, när jag kom hem satt mamma och pappa och kollade på Färjestad - HV71, där fastnade även jag. Grattis FBK! Tummen upp!

Morgondagens planer:
- Klockan 08,00 kommer Linda och det blir återigen ett par timmar med projektarbetet.
- Klockan 12,00 ska jag vara i Skara och träffa min balklänning, Spännande!
- Klockan 15,00-20,30 blir det jobb jobb jobb!
- Sedan? Utgång Skövde? Chillidill? Förslag? Hör av er..

Nu är jag supertrött och ska gå och placera mitt huvud i horisontellt läge på min kudde.
 
Godnatt allihopa!
PUSS OCH KRAM!

En jobbig dag!

Kategori: Allmänt

Idag är det en jobbig dag. Ingenting går som jag vill just nu. Jag vill att nåt roligt, spännande eller annorlunda ska hända. Händer det snart?

Den senaste tiden har jag sett 12.12, 14.14, 20.20 osv. hur många gånger som helst, önskar gör jag varje gång! Men icke! Icke.

Idag blir det jobb mellan 15,30-21,15. Dags för mig att åka! Ha en bra kväll!

Vilken upptäckt!

Kategori: Allmänt

Jag knappade in bloglovin.com, fick upp att Karin Lundgren hade ett nytt musiktips. Tänkte att det kan man väl kolla upp? Tryckte på hennes länk till youtube http://www.youtube.com/watch?v=T3AB6NrfiaM

Jag gjorde som Jesus, jag dog och jag uppstod. HERREGUD! Vilken röst, vilken.. allt.

Förstod exakt vad hon menade, just nu är jag någon helt annanstans..

Vad är en underbar dag i solen, alldeles alldeles..

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? Riktigt bra, ingen kan göra mig så glad som Elsa! :D
Dagens klädnad? Gråa, korta mjukisbyxor och en vit och grå randig huv-top! 
Humör: Jag är kär i våren och allt som hör till.
Planer under resten av dagen? Träna volley klockan 17,30, sen ska jag vara hemma med familjen, Erik och Elsa sover en natt till !
Bästa idag? Min sömmerska smsade mig, ska kolla på den nästan helt klara klänningen på torsdag!
Sämsta idag? Katt + vit bilklädnad = Arg bror ;D
Tack till.. Majskrokar
Ser på: Ingen tv en dag som denna!
Lyssnar på: Elsa som skrattar!
Dricker: Mjölk
Äter: Tacogratäng
Läser: TSL. Grattis Karin Lundgren! =)
Vädret idag? Toppklass!
Dagens ord: 

Linda: ..Perceptuella..Kinesiska..Visuella
Sandra:
Haha Kinetiska! Inte Kinesiska!
Linda: Jag vägrar att säga det ordet på redovisningen!
Sandra: Haha, aa visst lycka till! ;D

Reklam om SJ, klockrent!

Kategori: Allmänt

För er som inte orkar läsa långa inlägg, stäng fort ner detta fönster för nu ska jag berätta om min konstiga dag, men akta er, det kan bli spännande!

Hämtade min trogne vän och kompanjon Jennie hemma hos henne på morgonen, cirkus 09.15. Åkte bil till Töreboda där vi hittade en parkeringsplats och lämnade vår lilla Toyota, ensam att ta hand om sig själv. Tåget gick klockan tio ungefär mot Göteborg (vårt mål) vi hittade två stycken sittplatser där vi slog ner våra rumpor och satte oss tillrätta. Jennie som går Mediaprogrammet i Skövde håller på och fifflar med sin slutuppgift i foto. Hon gör reklam om SJ och springer runt och fotar massa okända människor i tåget (hon frågar om lov först). Så kvar sitter jag på mitt säte och läser Sofie's mode men det kommer en man och tar min plats, han hade bokat :(. Därför fick vi stå från Skövde-Göteborg, lite kämpigt eftersom massa Malmö FF- och Häcken (?!) supportrar drack öl och levde bus precis bredvid oss. Men än så länge gick det ingen nöd på oss..

Väl framme i Göteborg knallade vi runt och kikade lite i affärer, hittade n superfin kappa, blommig men även dyr, så det blev inget med det. Jennie hittade en superfin längre skjorta som var blåochvitrandig. Tummen upp! Efter ett tag började våra magar kurra, det blev en sväng till en tacobuffé. Sen vet vi inte riktigt vad som hände, det känns som en stor enda minneslucka från buffén till tåget, nu pratar vi inte mer om den saken :O Jennie?

På tåget hem hade jag satt på min "blå-tand" och fick plötsligt märkliga bilder. Bilderna blev till små klipp och klippena blev till en porrfilm med skelett, utsökt! Efter noga undersökning utav Wallénberg kom vi fram till att våra-porrfilmsskickande-vänner satt snett bakom oss, typiskt! "- Om nån ropar efter Långstrump eller Wallénberg får vi inte svara!" utbrister Jennie HÖGT. (Smart-Jens!) Okej ..

Klockan cirkus halv sex hade vi åkt förbi Skövde och var strax alldeles strax i metropolen Töreboda, men ungefär 2 km innan stationen stannar tåget tvärt. Okej, vad händer nu då tänkte vi? Sara T ringde mig under ungefär samma tid och vi (i princip) bestämde att jag skulle åka med henne ut till Christine som vi skulle till på kvällen. Iallafall så satt vi och väntade på att få information om varför inte tåget tog sig framåt, då vi tillslut hörde en röst, jag citerar (ganska noga): 
"- De har ringt från Gbg och sett på sina maskiner att det är fel på våran bistrovagn, därför blir vi kvar här en stund, men oroa er inte förhoppningsvis kommer detta gå snabbt:" Jo tjena. Vad som nu gällde var att vi inte fick åka förbi nån växel alltså kom vi inte förbi Töreboda men YES! tänkte vi, då hinner ju iallafall VI gå av. Men icke sa nicke. Tåget hade nu förflyttat sig 1 km och 900 m närmare Töreboda och utanför vårt fönster var perongen, vi SÅG den. Vi kunde ta ett klip upp på den, men fick vi går ut? NEJ! "- Vi kan bli fast här allt mellan en halvtimme och tre timmar." MEN VI ÄR JU REDAN FRAMME! Vilken skämt tänkte vi. Efter någon timme så kom en utav våra konduktörer (som inte har vilat upp sig tillräckligt efter Thailand, har vi fått veta) springande som en skottspole med en sån där skyddsväst på sig, åh jösses. Hon skulle antagligen ta sig ut (Lycka till med de skorna tänkte jag). Vi ville följa efter, fick vi? No no. "- Vi har knappt nån mat eller vatten på tåget, därför har vi fyllt upp det lilla utav dryck vi har i små muggar här i vagn 12, känner ni att ni är väldigt törstiga kan ni komma fram och ta er en mugg, men försök att först och främst låta det gå till barn och gamla." "- Det låter som vi är med om en terrorattack!" utbrister Jennie. Då fick jag en sån där jobbig känsla av att ställa mig upp och skrika
" - Hjälp vi kommer att dööö!" men det gjorde jag naturligtvis inte, jag är en snäll flicka. 

Två timmar senare än beräknat bokstavligt talat springer vi ut ur tåget, det känns som vi har blivit befriade från flera års av fångenskap. "-Det luktar sommar" skriker Jennie. Ja det gör det banimej! Räserfart hem till Hasslerör (via en superbra genväg btw), där möter Elsa-älsklingen mig med ett flin och öppna armar! Vilken unge! Tyvärr fanns det inte tid eftersom jag hade missat Saras skjuts ut till Brommösund. Så för mig och Jennie bar det iväg igen emot nya äventyr. Slängde av henne i farten hemma hos sig, tack min vän för en skitrolig dag den kommer jag inte glömma i första taget, sånt här händer ju bara oss! KRAMAR! 

Jag fortsätter.. Ute hos Christine finner jag Fred, Löftnertz och Coolzara, ett fantastiskt trevligt sällskap på en kväll som denna. Vi spelade Rappakalja. Mina käkar och mina (få) magmuskler hade fått sig ett rejält träningspass efter ett stort garv igenom hela kvällen. Tyvärr glömde jag mitt Greta-ägg :( När vi skulle åka hem blev jag sådär galet uppskrämd utav massa äckliga ljud och svarta fönster (FRED!!), jag är ju trots allt fruktansvärt mörkrädd och i dessa situationer brukar jag ha med mig Kajsa i sätet bredvid mig i bilen men icke..  Fred fick köra med sin bil efter mig nästan hela vägen ut till Hassle, hade jag kört av vägen hade de förhoppningsvis stannat, för "som korven på mackan" ;) så hade mitt batteri i telefonen tagit slut. Det låter ju i princip som delar av storyn i kommande skräckfilm.. Oh fy! Tack Fred och Eve :D Jag kom hem i säker förvar! Och tack Christine för en super kväll och vilken drömhus..  

Imorses vaknade jag av att Elsa gav ifrån sig ett glädje tjut. Nu har jag som den Super-faster jag är bytt blöja, tagit på henne nya kläder och matat henne och lekt.. Ikväll verkar det som att min käre bror ska sova över här också, det ser jag fram emot, kanske ett parti monopol?

Vilken dag, nu känner man minsann att man lever..

Ap-uttråkad!

Kategori: Allmänt

Det är verkligen skittråkigt det här, jag är uttråkad som en dammtuss. Samtidigt har jag inte lust med nåt. Kan inte nåt roligt, annorlunda eller spännande hända? Jag önskar ..

Vad kommer det bli utav den här dan'?

Kategori: Allmänt

Vaknade när klockan ringde, snoozade en gång och gick sedan upp, vilken morgon! Bussen går om en kvart, ska sätta på mig strumpor, packa väskan och ge katten mat.

Börjar egentligen klockan halv tio-tio men jag ska in och möta Linda för att arbeta med vårat projektarbete. Heja!

Idag åker Kajsa iväg till Spain på träningsläger, bättre lycka denna gång ;D Linn och Emil är i ett varmt Egypten, jäkla fuskigt alltså! Men hoppas ni har det bra !

Den här dagen har börjat väldigt bra, jag känner på mig och hoppas det kommer bli en bra dag! Hoppas ni också får en bra dag! KRAMAR!

Håkan Hellström - För sent för Edelweiss

Kategori: Allmänt

Håkan Hellström - För sent för Edelweiss

Jag hade inte så stora förhoppningar på den här skivan men jag fick en positiv överraskning

02. För en lång tid, riktigt bra! Skönt pianogrejs :)

"Jag kommer inte älska dig / för resten av livet. / Vill inte leva med tungan hängandes utanför / Och tycka synd om mig själv / Jag kommer inte höra av mig igen / Och jag kommer inte ta skulden / Så säg det och få det gjort / Det finns bara ett enda sätt att brinna upp.."

04. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger. Vilken text!

"Vad jag bryr mig om nu / Är att du kommer nära mig / Även om det är försent att älska dig / Vad jag bryr mig om nu / Är att från samma säng / Lyssna till samma regn."

"Vad jag bryr mig om nu / Är att få ut dig ur skallen / Är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen / Den tar slut från kyss till kyss / Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge / Hjärtat rakt ut."

"Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad / När alla löften klingar falskt / Nästa gång du lovar någon allt / Vad jag bryr mig om nu / Är dina armar om mig / Även om jag vet att jag måste glömma dig."

"Vad jag bryr mig om är att se dig gråta / För jag har gråtit / Och du ringde aldrig / Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig / Även om jag inte kommer tillbaks till dig."

"Säg nåntintg / Säg nånting"

06. För sent för Edelweiss. Jag tänker inte skriva något textstycke här och jag tänker inte skriva in en länk som ni kan lyssna på. Lyssna på skivan och den fruktansvärt bra texten. Har ni inte skivan, välkommen hem till mig så ska vi stänga in oss i ett rum sätta på skivan på hög volym och bara lyssna..

09. Dom fyra årstiderna. Så himla mysig låt, jag blir på bra humör utav den här! :D Vi kan lyssna på den här också nu när du ändå är hemma hos mig ;D

11. Flyg du lilla fjäril Den här skulle kunna vara en godnattvisa, Älskar melodin. Lite makaber text dock ;D Men jag gillar den skarpt!

"Flyg lilla fjäril flyg / Över Gullbergsvass och dyn / En dag kommer du krossas / Du lilla fjäril flyg."

"Kära lilla blomma / Jag ser dig försöka / Men du växer för nära / Motorvägen."

12. Inte skyldig nån nåt

"Så jag hör att du är på kryss med boozen / Så jag hör att du förklarat krig mot kärleken / Men inte ska du dricka ditt hjärta itu / Så du vill bo på Easy Street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp / Jag är inte skyldig dig nåt längre"

Tennessee

Kategori: Allmänt

De träffade mig mitt i prick!



En alldeles varm och bra dag!

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? En bra dag i allmänhet!
Dagens klädnad? Svarta mjukisbyxor, vit t-shirt med tryck och en svart kofta.
Humör: Jag tror jag är ganska glad!
Planer under resten av dagen? Ska börja med Massageuppgiften, lägga mig tidigt!
Bästa idag? Nu måste väl ändå våren vara här !
Sämsta idag? Att jag har ätit alldeles för många ägg idag!
Tack till.. Kajsa och Kaj som lät mig följa med dem i bilen imorses då jag typ försov mig..
Ser på: Grey's A klockan 21,00
Lyssnar på: Veronica Maggio
Dricker: Bubbelvatten
Äter: Ägg.
Läser: Massagehäfte.
Vädret idag? Riktigt skönt och härligt!
Dagens ord: 

Vi satt i gräset och pratade om när vi var i Tyskland:
Linus: - ..Jaa och han gubben har du byggt vårat bibliotek också!
Linnea: - Ja, jag vet skit coolt, men varför just vadsbo's bibliotek?
Snark! ;D

Kinnekulle

Kategori: Allmänt

Sitter och fördriver tid i skolan, det är verkligen jättetråkigt! Vi har haft nationellt svenska prov (uppsats) i 5 h, men jag satt inte hela tiden. Vi ska till Kinnekulle och vandra i dag med friluftsliv, heja! ;D

Men oj nu var visst alla som ska med dit försvunna, Bäst jag skyndar mig! KRAM!