sandramedk

Söndag

Kategori: Allmänt

En värdelös dag

Kategori: Allmänt

Den tråkigaste torsdagen, någonsin. Planerna rann ut i sanden och här sitter jag nu, igen, kollar på Vänner och packar lite smått. Musiken dunkar från andra rum, det ÄR ju torsdag och sista Club Moments på Blue Moon. Blää vad besviken jag är! Längtar tills jag kan gå och lägga mig. Längtar också tills imorgon, då ska jag hem till Hassle och på lördagen ska vi fira mamma på hemlig ort. (Hon kan säkert vara här inne och läsa lilla mamma a.k.a Nicke Nyfiken så här ska vi inte avslöja något) Vad gör alla ni andra? Jag saknar er..

Den som väntar på något gott..

Kategori: Allmänt

Paramore - Use Somebody Acoustic Cover

Kategori: Allmänt

Dagens underhållning

Kategori: Allmänt

Onsdag-Torsdag!

Kategori: Allmänt

Onsdagskväll:
Tränade först på KAUIF, Spinning och Core 75 minuter, pust! Knallade hem och snubblade till tre gånger på vägen, riktigt halt ute nu, tur att  jag inte tog cykeln. Sedan tog jag tvåan in till stan där jag mötte upp Sara, Jakob och Joacim. Vi hamnade på Score där vi tog ett par öl och mest tog det lugnt. Sen blev det biljard, Sara och jag gick hårt ut redan från början men på något konstigt sätt så förlorade vi! Helt otrooligt. 

Torsdag hittils:
Vaknade ganska tidigt, drog iväg ett sms till fröken Bohwalli och undrade om hon var sugen på en morgonpromenad i solen. Det var hon, knallade runt i spåren ovanför skolan, gick sedan hem till mig, käkade frukost och kollade på ett avsnitt av vänner. (Är inne på tionde säsongen nu, känns sorgligt..) Sen fick jag ett sms om att jag kunde hämta ut mina civilrätts-böcker som jag hade beställt. Så här har jag suttit nu, läst och tuggat civilrätt. En helt okej torsdag ändå. Vet ni vad jag har gjort mer? Tagit bort mina stygn på fingret, ja, alldeles själv! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, får se vad man hittar på ikväll!

Kronoparken by night

Kategori: Allmänt

.. och träningsvärken kommer ta över hela min dag imorgon! Men lycka, de har börjat med Poweryoga på KAUIF! Det blir projekt-torsdag det.

Evelina lämnade mig precis, vi kollade på pensionärsjävlar och åt kantarellsmörgås, helt okej måndagskväll. Har noll föreläsningar imorgon så egentligen behöver jag inte sova än, kan dygna om jag vill. Men jag är trött. Någon som har nåt coolt förslag på vad jag kan göra? Svara snabbt innan jag.. somnar.

Produktiv dag!

Kategori: Allmänt

Vaknade utav klockan vid halv sju, duschade och gick till skolan. Hej "Juridisk introduktionskurs med fastighetsinriktning", dig kommer jag få mer än nog utav under hösten/vintern. Beställde ytterligare två böcker idag, med expressfrakt för att jag ska kunna få dem och hinna läsa kapitel 1-6 tills på onsdag, ja vi får väl se hur det går. Men kursen verkar intressant, vore tungt annars.
När förläsningen tog slut och klockan slog tio så mötte jag upp Evelina för att ta en buss in till centrum, skulle agera smakråd. Men istället (eller dessutom) så hittar jag en helt underbar klänning, men tyvärr var den värd lika många riksdaler som "Sveriges Rikes Lagbok", blev inget med det och jag åkte hem tomhänt. Evelina likaså.
När jag kom hem avslutade jag projektet "städa min 24,2 kvm lägenhet" som påbörjades igår, hur lång tid kan det ta tänker ni, eller hur skitig var den?! Svaret är att jag är sjukt långsam på att städa, fråga bara min mamma. Jag hittar alltid på massa andra städrelaterade men roligare saker att göra. Som t.ex. att sortera böcker efter färg eller städa garderoben.
Vid halv åtta väntar spinning á la 75 minuter. Är jag inte duktig så säg? Säg.

Världens bästa och saknade Kajsa

Kategori: Allmänt

"Såg att du var ledig i helgen, du borde köpa en sista minuten till Lyon så kan vi äta baguetter med camembert, promenera längs Rhône och prata om svunna tider, dricka te på ett mysigt fik i gamla stan, gå upp till en utsiktsplats och dansa till svensk indiepop på en fransk klubb. Förstod du att jag saknar dig också nu?" ♥


Jag har lite extra tid att ge

Kategori: Allmänt

Jag har en hel helg över, någon som vill ha den? Jag vet inte vad jag ska göra av den, har inte lust för någonting. Jo, jag vet vad jag vill. Jag vill lägga mig under ett tjockt täcke i en redan uppvärmd säng och ligga och slötitta på sitcoms. Jag vill dricka te och äta nybakade scones i sängen och tugga melontuggummin och ha Sillen nära till hands. Jag vill inte vara ensam men jag vill inte prata med någon, jag vill vara själv men inte ensam.

Datorn fixa, tack Markus!

Kategori: Allmänt

Borde inte sitta här, sista timmarna nu innan tentan imorgon klockan 08.15, usch det känns inget vidare. Ändå sitter jag här, iväg med mig nu, datorn är i vilket fall fixad och mitt förlovningsringfinger sitter kvar på handen, alltid något.