sandramedk

Måndag 30 juli 2012 - Kusinträff

Kategori: Allmänt

Denna dagen måndag har bestått av jobb och kusinträff. Jobbade ett långt pass (för en gångs skull) mellan 11-19. Efter detta tog jag bilden upp till Högelid/Krontorp eller vad det nu kallas och velade runt där på smågatorna i ungefär tio minuter innan jag hittade fram till kusinernas hus. Nu har jag i och för sig inte två kusiner som bor där utan det är bara en, Stefan men jag väljer att kallas Stefans tjej Malin kusin också, det blir lättare så och det låter s trevligt. Hade en supertrevlig kväll där, gofika och kaffe. Vi kikade OS (en jävla massa simning), en sämre version av Americas funniest homevideos och snackade mest en massa om inget direkt viktigt alls. Jag blev medens sur på mig själv för att jag inte har tagit tag i att höra av mig och bjuda in mig hos kusinerna tidigare under sommaren. 

Nu kollar jag OS-handbollen med pappa, medans mamma rensar typ sjutusen liter med kantareller som hon hittade i Torsöskogen nu i eftermiddags. Tyvärr har jag varit dålig med Iphonen och tagit bilder, ni får nöja er med ord. 


De sista veckorna i Sverige

Kategori: Allmänt

För en vecka sedan (måndag) vaknade jag upp och insåg att jag bara hade en månad kvar i Sverige, därför bestämde jag mig att utnyttja den till fullo. Så i måndags blev det först en tur till Skövde på förmiddagen för att låsa upp min Iphone från Apple (för att kunna använda den i Kanada), sen jobb till stängning på kvällen. Tisdagen startade jag med jobb fram till två sen for vi ut till Onsö med Lindas båt, det var jag, Linda och Eve. KANONVÄDER och KANONKVÄLL. Sov över ute i båten, mycket mysigt trots värmeslag och myggattacker. 


Drog oss in mot fastlandet på förmiddagen för att de övriga två i resesällskapet skulle jobba, jag var ledig. Åkte hem, jag och Sillen hälsade på Farmor och Farfar och blev bjudna på stuvad blomkål och falukorv, mums.

Sen blev det ett kvällsdopp med Jennie ute vid badviken, sen fortsatte vi med pizza och rom-och-cola-kväll. Vaknade tidigt, väckte Jennie, tog bilen och lämnade av henne hemma hos henne medans jag fortsatte ut till Brommösund och träffade moster Inger och Leif. Senare kom Agneta och barnen och senare också Erik. Hade en kanonfin dag, med tusentals bad.

På kvällen följde jag med Erik & Agneta hem och blev bjuden på mat och färgade Agnetas hår. Fredag startades upp med jobb och efter det träffade jag upp Eve och Maja för att framåt kvällen knalla in på Mumma och njöt av sommar och ledig kväll. Lördagen bestod av jobb fram till två sen total avkoppling hemma i soffan, grillade fram på kvällen men fick avbryta på grund av det våldsammaste åskovädret som jag någonsin upplevt, var faktiskt rätt otäckt. Avslutade kvällen med en total förlust i monopol mot mamma och pappa, pyts.

På söndag morgon åkte jag och mamma till Karlstad för att hämta upp de sista grejerna i lägenheten, vinkade hejdå till den och åkte hem igen. Vid fyra var det jobb fram till åtta och kvällen avslutades i soffan framför OS.

En kanonvecka verkligen där jag har lyckats klämma in möten med favortipersoner, jobb och chill. Tre veckor kvar och vill ni följa med mig under mina fyra månader i USA/Kanada så skall ni inom kort kika in här igen, uppdatering kommer, jag lovar !