sandramedk

Man kan aldrig vara säker.

Kategori: Allmänt

Helvete också, där dog precis min framtidsplaner.  

Vilken underbart skönt dag!

Kategori: Allmänt

Klockan halv tio kom Löfnertz och Fred till mig, vi åkte ut till Torsö hämtade Christine och fortsatte ut på klipporna vid sjön. Vi hade sol nonstop. Inget moln som skymde solen en enda gång. Evelina Bohwalli besökte oss också lite senare på eftermiddagen, efter många om och men. Hon såg TRE ormar på vägen ut, är det ett "bra" orm-år iår? Hur det nu kan vara bra..


Nu ska jag äntligen åka och besöka Jennie, det var så länge sedan! Kram hela dan' !

.. jag håller tummarna för liv efter döden.

Kategori: Allmänt

Jag börjar känna mig stressad.

Jag vill börja plugga textil. Jag vill fortsätta att jobba på Oxen och tjäna pengar. Jag vill åka jorden runt. Jag vill vara hemma och läsa upp mina betyg för att komma in på Borås Högskola. Jag vill lära mig att laga mat. Jag vill kolla igenom alla avsnitt av vänner, alla tio säsonger efter varandra. Jag vill följa efter Coldplay på alla deras konserter runt om i världen. Jag vill tågluffa genom Sverige. Jag vill åka på roadtrip. Jag vill ta dykcertifikat. Jag vill vara med i Roomservice. Jag vill åka till Australien och gå en utbildning på en ranch så att jag kan åka runt i Australien och få jobb. Jag vill lära mig att måla med kol. Jag vill åka runt i Sverige på olika skivmässor. Jag vill lära mig att segla. Jag vill träffa massa nya underbara personer. Jag vill, Jag vill. Jag vill !


Blodgivare

Kategori: Allmänt


Tisdagen den 16 Juni klockan 10,00 knallade jag in på Mariestads sjukhus för att ge min första blodtappning. Jag kan nu mera kalla mig blodgivare och det känns så himla bra. Inför varje tappning måste man först fylla i en hälsadeklaration där man får svara på frågor som t.ex. fullt "Känner du dig för tillfället frisk?" "Har du varit utomlands den senaste tiden?" "Har du bytt sexuell partner under den senaste tiden?" eller " Har du tagit droger?" Sedan får man information om hur tappningen går till. Man får sätta sig tillrätta i stolen och lägga ut vänster arm i en bekväm position åt sidan. Sköterskan sticker sedan in en nål som är lite tjockare än en vanlig nål, just därför att blodet ska kunna rinna lättare. De tar sedan ut 450 ml blod, i kroppen har man vanligtvis 4-5 liter blod. Sedan får man juice att dricka och man får en stund att samla sig och slappna av. Som blodgivare får man ersättning varje gång man tappar, man kan få kläder, presentkort och checkar. Jag valde att skänka mina pengar till barncancerfonden.  När man känner sig redo så får man ställa sig upp, sköterskan kollar färgen i ansiktet och verkar allt bra så får man lov att gå. Jag kände mig fulltkry och efter att jag hade fått mina järntabletter (som är VIKTIGT att man äter) och beställt en ny tid till den 6:e oktober kunde jag promenera ut med huvudet högt, jag hade gjort något bra och jag var nöjd och glad. Detta kan ni också få känna! Bli blodgivare!

http://www.geblod.nu/
..eller prata med mig för att få mer information, telefonnummer etc.


Inget babbel, konkret fakta!

Kategori: Allmänt

Uppstånden från de döda, iallafall från en hel fantastisk studentvecka. Jag har skjutit på dagen för att börja blogga igen, jag vet inte hur jag ska kunna sätta ord på alla känslor jag har kännt och känner just nu. Jag skulle ju kunna sammanfatta alltihop lite snabbt om vad som har hänt, men jag känner att nej. Ni som läser har har upplevt detta med mig, ni vet vad jag talar om och jag saknar varenda liten molekyl, varenda liten kromosom utav er allihopa..

Sommaren har nu startat på riktigt, jag har sommarlov. Denna vecka får jag eventuellt svar på om jag har kommit in på den skola jag har sökt till, Helt sjukt, allt känns så himla overkligt. Att lämna allt. Att lämna alla. Jag trivs där jag är. Jag är en person som alltid har hatat förändringar.

Jag ska se postivit på allt nytt. Som t.ex. har jag idag lämnat blod för första gången. Nålen var större än jag trodde, jag jag blev trött och hängig, men det var absolut värt det. Min ersttning skänkte jag till Barncancerfonden, dagens goda gärning! Nästa tappning sker i oktober, vad gör jag i oktober?

Jag kommer bli knäpp av allt tänkande, trycker på "off-knappen" nu! Tomt.

"Jag skulle välja att kyssa Linda i rumpan"

Kategori: Allmänt

Vilket dygn!

Kom ut till Hattarevik tillsammans med Kajsa igår runt fem- halv 6 tiden. Där alla underbara människor redan befann sig. Vi började med rask takt att sätta upp tältet. Efter ett tag hade alla som skulle komma kommit, tror vi var 25/29 personer där, ganska bra jobbat ändå! Då satte vi (okej jag deltog ej, men VI gemenskapen) igång en eld, där vi grillade. Min mage fylldes med hamburgare med diverse tillbehör, mumma! Detta varvades med lite god dryck. Under kvällen han vi med att bada, spela lite volleyboll och satt en lång stund runt elden, det spelades musik och sjöng. Vi lekte också "Pandoras ask", lite roligt faktiskt, även fast några frågor var lite onödiga :) Vi somnades sedan i våra olika tält, (Fred valde dock att sova i bilen, knäpp.) Jag sov hur skönt som helst, sov hela natten, varken frös eller var för varm och vaknade med gott humör!

Idag har vi solat, spelat lite volley, käkat överbliven mat från igår och bara chillat. Jag, Linn, Emil, Nadia och Fred var kvar längst och på vägen hem stannade vi för att köra en glass på brygghuset, Twister!

Vi bestämde också att ikväll blir det volleyboll spelande, så hör av er alla som vill vara med!

Tack för en strålande och urskön kväll, natt, morgon och dag, Guld!