sandramedk

En timme av Sandra

Kategori: Allmänt

itta vad jag har gjort nu på kvällskvisten, en Spotifylista som är exakt en timma lång och full med musik extra omtyckt av mig. Här har jag ett par förslag åt er: 
  • Ta en PW samtidigt som du lyssnar på min Spotifylista
  • Dammsug, torka golv och diska samtidigt som du lyssnar på min Spotifylista
  • Sitt rakt upp-och-ned med en puffig kudde bakom ryggen och lyssna samtidigt på min Spotifylista
Listan har jag döpt till "Att längta till vår" och ni hittar den HÄR

Berätta sedan vad ni tyckte, har ni likadan musiksmak? Inte? Men lyssnar ni på Eddie Meduza behöver ni inte anstränga er att kommentera.. 




Göteborgs kalaset!

Kategori: Allmänt

ink! Har haft en förbaskat fin helg i Göteborg med massvis med fina vänner. Nu när jag inte träffar alla vänner lika ofta så märker jag direkt hur mycket jag saknar dem allihopa och hur mycket jag saknar att vi inte ses oftare. INgen nämnd ingen glömd. Jag sov ute hos Kajsa i Västra Frölunda hela helgen. Det var där vi höll hus på lördagen, just därför att det var Kajsa som skulle firas. Vi firade hennes inflyttning i hennes nya lägenhet med balkong och badkar! Här kommer det enda kortet jag tog!



Linn & Kajsa

Tio saker du inte visste om Kajsa Århäll

Kategori: Allmänt

1. Kajsas top tre smeknamn genom tiderna: 
  1. Kajsa-Bajsa
  2. Punkie
  3. Bob
2. Kajsa har tio fingrar och tio tår, kan verka normal men så är inte fallet 



Kajsa är ugglan till höger ..

3. Kajsa har en speciell taktik för att få upp färg i ansiktet, hon håller bara andan och väntar. Visserligen kan det hända att hon svimmar, får spasmiska ryckningar och att ögon rullar bakåt .. Ungefär såhär och såhär
4. Kajsa gillar äldre män, exempel HÄR och HÄR
5. Kajsa dricker inte läsk "- Bara Coca cola OCH Pepsi" Like there's a difference?
6. Kajsa tycker inte om banan
7. Kajsa tycker däremot om att tugga på banan, spotta ut och tvinga sin lillebror att äta upp det (samtidigt som vi filmade)
8. Kajsa (och jag) har en fullt utvecklad kreativ sida

Harry Potter i snö

9. Kajsa är alltid fullt fokuserad på alla kameror´





10. Kajsa är inte vad vi kallar Street-smart, hon är nörd-smart. (Alltid slagsmål om vem som ska vara med Kajsa om vi ska spela någotslags Geni/TP spel) 

Ett varningsfinger till hundägare

Kategori: Allmänt

etta gäller långt ifrån alla hundägare, bara en liten del av skaran som skaffat sig en fyrbent skällande vän. Jag vill nu prata med er om en upplevelse jag var med om idag och ni får gärna tycka synd om/hålla med/eller stäcka ut en fantasi-hand och klappa mig ömt på axeln .. 

Jag hoppade av bussen vid busshållsplatsen för att traska den sista biten hem. Jag tar mig över vägen och över till andra sidan. Det går en kvinna bakom mig som tydligen ska åt samma håll. Rätt som det är så kommer tre stycken hundar springande i hundra kilometer i timmen, rakt emot mig. De hade inget koppel. De var helt fria. De kunde lätt ha bitit mig i sprupen på en sekund och jag hade fallit ner död. De står och hoppar mot mig, framför mig och paniken har vuxit sig stor i mitt bröst. Mina ögon blir blanka, jag håller för andan och spänner varje muskel i min kropp, jag ska vara helt brutalt ärlig, det kom en liten droppe kiss i mina trosor. Förstår ni nu vilken fruktansvärt panik jag kände, och dödsångest? Tillslut efter flera flera sekunder (kändes som timmar) kommer kvinnan som gick bakom mig fram och tar reda på hundarna som tydligen var hennes. Hon skrattar lite och pratar inte med mig utan med sina FÖRBANNADE hundar och säger något i stil med "- Nämen oj då ..". NÄMEN OJ DÅ?!? DU KAN VÄL FÖRHELVETE IALLAFALL BE OM URSÄKT OCH FRÅGA OM JAG BEHÖVER SKJUTS TILL NÄRMSTA SJUKHUS FÖR ATT GÅ I TERAPI DE NÄRMSTA TIO ÅREN?!

Man HAR inte hundar lösa. Speciellt inte tre stycken samtidigt, hur ska du kunna hålla reda på allihopa? Alla tycker inte att hunden är människans bästa vän, enligt mig är den vansinningt läskig (med några undantag för de få hundar som jag känner). Så lär er, idioter, tänk till, gör om - gör rätt, be om ursäkt, ta inget för givet. Summa summarum, var inte med era hundar där jag är helt enkelt. 


Här kommer en illustration över händelsen, jag är i mitten mellan matte och husse
och framför mig hoppar tre stycken gläfsande bestar


Onsdagen den åttonde februari tvåtusentolv

Kategori: Allmänt



Vad ska jag göra idag? Den som listar ut det först ska få ett alldeles eget inlägg i bloggen som bara är tillängnat denna person, kör hårt! 


En liten summering

Kategori: Allmänt

Mycket som hänt, mycket som hänt sedan jag sist kikade in här:

  • Sälen - Bilder kommer en helt annan dag när orken finns där
  • Helg hemma i Mariestad med familj och vänner
  • Tvåårskalas för Klara
  • SVINIGT KALL
Min present till Klara - En barbapappadräkt!