sandramedk

En vanlig onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdag, äntligen fick jag sova ut för första gången efter Sälen, till klockan tio, otroligt skönt. Hatar visserligen att jag glömde dra ner persiennerna och vaknade av ljust, ljust solsken stickandes in i mina ögon. Idag har jag planer (2):

1. Träffa tjejerna klockan ett på Farbror Melkers och

2. Vid sju är det träning (Puls) på KAUIF.
Imorgon ska jag till universitetet igen och på kvällen åker jag hem till Mariestad och hälsar på lite. Vad händer i Mariestad? Vilka är hemma i Mariestad? Hör av er! :-) 

Jag är sämst i världen på att städa

Kategori: Allmänt

Hur lång tid kan det ta att städa en lägenhet på 24,2 kvm? Det ska jag berätta för er, cirkus fem timmar. FEM timmar. Då tänker ni, gud vad överdrivet noggrann hon är men, nej. Inte alls. Jag har bara gjort det nödvändiga, dammat, dammsugit och tvättat golvet. Jag vet inte riktigt hur jag lyckas, fast det vet jag ju egentligen. Jag har kommit på några mycket roligare sätt att städa på, jag ska dela med mig av två tips: 

1. Börja möblera om istället (mycket roligare). Du känner dig duktig som ändå har tagit tag i "städningen" och tillslut när du bestämt dig för hur du vill ha det så börjar du städa över det lite snabbt, så känns det ganska bra sen.

2. Ha på HÖG musik, jag brukar lyssna igenom gamla spelningslistor och hittar då gamla låtar som man har glömt bort, man nynnar lite, märker att man har glömt av texten och kilar till datorn för att "snabbt" kolla upp det. Blir sedan sittandes ett tag framför fb och vips har tiden gått, fort. Sen börjar du städa över det lite snabbt, så känns det ganska bra sen.
Så alltså skulle jag egentligen bara städat, vanligt. Men när kvällen kom så hade jag organiserat runt mina prylar lite annorlunda samtidigt som jag hittade den här, igen. Lyssna och ha en fortsatt bra tisdagskväll. :-)

En trött tisdagsmorgon

Kategori: Allmänt

Är tillbaka i Karlstad efter Sälen-helgen, riktigt lyckad. Känner mig som efter nolle-veckan, fruktansvärt seg och trött. Förkylningen är dessutom här och säger Hej. Helgen bjöd på härlig åkning i bra backar med underbart väder och solsken, härliga vänner och alla kroppsdelar är intakta. Jag kan även berätta att jag åkte en svart backe, inte för att jag visste det förrens jag kom ner men det var kanske lika bra det. Om en stund ska jag knalla bort till universitetet, redovisning om spånskivor står på schemat, vad är det liksom?!
Nu ska jag bara öva lite till "Spånskivan utvecklades under 1940-talet.. "