sandramedk

Lyckades hitta laptopen bland alla dockor..

Kategori: Allmänt

FREDAG är här och jag har nu fått lite tid över så jag kan hinna skriva ett par ord här. Elsa-Pälsa sover som en stock med fötterna på kudden och på mage med armarna under huvudet, supergulligt!

Jobb i helgen? Svar: Ja
Fredag: 15.00-21.15
Lördag: 14.00-21.15
Money money money!

Tråkigt bara när man har finfrämmat i helgen och Jönsson hinner jag inte titta på imorgonkväll heller, men en röst kan man ju alltid slänga iväg, gör det ni också. Rösta på Team Sundblad i Körslaget!

Ha en trevlig helg allihopa och speciell Kajsa som åker till soligare breddgradet. A-V-U-N-D-S-J-U-K-!

OBS! OBS! OBS!

Kategori: Allmänt

ÅH HERREGUD! Om ni läste mitt tidigare inlägg så måste ni även läsa detta, VIKTIGT!

Jag googlade "mycoplasma" för att för skojs skulle läsa lite mer om vad det innebar och wikipedia gav mig svaret: "Mycoplasma genitalium är en liten bakterie som smittar vid samlag" och "Bakterien ger en infektion i urinrör och livmoderhals precis som klamydia."

Jag bara: "VA FAN?" Det är inte DET jag har. Jag tror om jag fattat det hela rätt att det finns två stycken olika mycoplasma, mycoplasma genitalium (näst intill könssjukdom) och mycoplasma pneumoniae (typ av lunginflammation).

Jag har alltså INTE en könssjukdom utan en typ av lunginflammation, ville bara göra detta klart. Ifall ni fick för er att kolla upp vad jag led utav. Så om ni har skvallrat vidare, sprid då detta vidare till dem också.

Så, sov gott nu!

Sjukhusvistelsen

Kategori: Allmänt

Besökte idag vårdcentralen för att en läkare skulle kolla på mig, mina lungor lät bra men läkaren hade tydligen luskat fram att jag tidigare hade haft mycoplasma, "- Ja juste sa ja, så va det ja", erkände jag. "- Då får vi göra ett test och se ifall det inte är det igen.." Helvete, tänkte jag. När jag gjorde mycoplasmatestet för cirkus två år sedan så stack de ner en pinne i halsen och inte en sån där spade ni vet på tungan, utan en JÄTTELÅNG pinne med en tuss på och skulle ta ett prov väldigt långt ner i halsen. Det började direkt vända och vrida på sig inuti min mage, ingen rolig upplevelse. Men till min lycka! När jag kom till labbet behövdes det bara göra ett blodprov och det har jag ju gjort 1000 ggr, det har jag noll problem med! Fick iallafall med mig en stark hostmedicin som man tydligen inte ska blanda hur som helst, man får sämra reaktionförmåga, blir trött och kan få hjärtklappning. (Och det var inte nåt som jag tvungade läsa min igenom på flaskan utan det sa apotekaren, då måste det ju vara vanligt!) Har jag varit trött, Ja. Men har inte stött på ytterligare biverklingar, skönt.

Kvällens höjdpunkt!

Kategori: Allmänt



Detta har blivit mitt nya favoritprogram, så himla härligt och roligt. Härliga människor som lagar spännande mat och Helge Skoog som kommenterar detta, älskar det! Jag skulle gärna själv vilja vara med i det programmet om jag nu skulle kunna laga mat vill säga, längtar redan tills imorgon! Nu: Arn (Man får faktiskt slappa och kolla på teve när man är sjuk.. Titta inte på mig sådär!)

Längtan till hälften uppfylld

Kategori: Allmänt



Här var man brun och snygg både i skinn och hår och en riktig söting satt och myste i mitt knä.
I helgen får jag träffa sötingen igen, det är till en stor tröst!

 

Jag tänkte direkt på dig, Christine!

Kategori: Allmänt

Hostar fortfarande, ja!

Kategori: Allmänt

Måndagmorgon och jag hade ställt klockan på åtta, strax efter det ringde de från sjukhuset, jag har fått en tid nu imorgonbitti klockan åtta. Nu jävlar ska jag bli av med den här hostan, den tar kål på mig!

Gårdagen var (för att uttrycka det milt) HEMSK! Man kan sammanfatta det med några få ord som hosta, snor, spy genom näsan, sova, alvedon och näsdukar. Jag var verkligen ynklig.

Du gör min dag

Kategori: Allmänt



Fem plus!

Citerat Christine

Kategori: Allmänt

Amanda: Vad får tomten på julafton?
Christine: JULKLAPPAR!

Öhh.. nääe!

Citerat Amanda

Kategori: Allmänt

Amanda: - Jaha, nu blir det ingen kuk för dig på lördag!

Nu, secret window.

Vinkväll och Paramore

Kategori: Allmänt

Vinkväll hemma hos Christine, Amanda och jag är här. De är nere och hämtar drycken, jag sitter och lyssnar på Paramore (DE KOMMER TILL GBG I SOMMAR!), pratar lite om Hultsfred, vore grymt! Ha e trevlig kväll allihopa, det ska jag ha!


Superstartpådagen!

Kategori: Allmänt

Vilken morgon!

Väcktes utav mamma vid halv sju och åkte med henne in till stan. Jobbet för hennes del och Korpen för min del. Tränade och dushade och åkte sedan till Oxen och handlade mat. Nu har jag ätit frukost för ett tag sen och sitter och kikar på utbildningar till hösten. The Cardigans Top 10 är på i bakgrunden, vilken start på dagen!

Klockan tre ska jag in till jobbet och jobba till halv 10. Vad gör ni idag? Har ni haft en bra dag hittils? Lyser solen hos er också?

Vallmogifflar!

Kategori: Allmänt



Bakade vallmogifflar idag på förmiddagen, visst blev de fina? Lite torra men det vet ju inte ni!


Helgen

Kategori: Allmänt

Vaknade upp i ett stort vackert hus ute i skogen imorses och jag tänkte hur fasen hamnade jag här?!

Näee, nu ljög jag, jag sov hos Christine i det stora vackra huset i skogen. Men alltför ljusa gardiner har hon den där tjejen, vaknade hur tidigt som helst, men samtidigt mysigt med sool. Spenderade kvällen hos henne igår, med fyra ytterligare tjejer, riktigt trevligt! Vi drack och åt gott och kollade på Melodifestivalen, vad fasen hände? Lilla stackars Salem. Roligaste var ju att se hur bedrövad Darin blev iallafall, höhö.

Om en timme ska jag ha Kajsa med mig och vi ska vara hos Nadia för ytterligare lite chillidill, en luugn och skön helg detta, behövligt. Ska bli superkul att träffa Nadia, Frida hur längesedan som helst! Kajsa och Jönsson med naturlitvis men det gör man ju titt som tätt :)

Blev äntligen klar med min hemtenta igår eftermiddag också, alldeles underbart skönt! Nu är det bara att vänta på betyget, hatar att vänta, fast samtidigt vill jag inte veta resultatet, det gick säkert inte så bra ändå, usch! Håll tummarna alla, snälla!

Ha en trevlig söndagskväll allihopa och gräv inte ner er i söndagsångesten! :)

Elin Ruth Sigvardsson

Kategori: Allmänt

Elin Ruth Sigvardsson. Mariestadsteatern klockan 19.30. Jag och Sara kommer vara där, tredje gången med Elin, toppen!

You can't handle me

Kategori: Allmänt

but you're a selfish narcissistic psycho freaking bootlicking nazi creep
and you can't handle me.

Uppdatering från skogen

Kategori: Allmänt

Sitter hos Christine Kishti Bengtsson, kollar på film, snackar och har bestämt oss för att gå till Korpen imorgon och röra på våra kroppar. Känns underbart faktiskt. Jag behöver ruska upp min kropp som putar ut åt olika håll, heja heja! Jag ska skaffa ett kvartalskort, lite lagom sådär. Elisabeth Town kollar vi på förresten, en underbar film, det var där jag fick min idé om den 18års presente jag önskade mig a Kajsa, som jag fick, fast inte fattade, missupfattade och pajade hela överraskningen. Trodde inte jag skulle följa kartan som låg i min brevlåda, Ja, kanske låter ofattbart klantigt av mig men ändå! Nu tillbaka till världens bästa Christine, hej hej!

Ni vill inte läsa det här

Kategori: Allmänt

Nu är jag koko på ett helt annat sätt. Jag vet inte vad det är, har känt mig konstig hela dagen. Jag känner mig tom och uttråkad. Jag har ingenting att göra, jag blir galen av att inte ha rutiner tror jag. Min vardag är helt oregelbunden, jag vill börja plugga tror jag, komma in i flytet igen. Fast samtidigt har jag ingen motivation till skolan eftersom jag inte vet vad jag vill plugga. Jag vill ut och resa med vem? Med vilka pengar? Vart? När? Jag saknar Evelina, det är långt kvar tills du kommer hem igen. Jag vill ha lite flyt! Jag vann när vi spelade kort förut jag, mamma och pappa, skräll! "Tur i spel, otur i kärelk" Jag läser om Harry Potter 7 nu, det känns som jag har en horrokrux runt halsen, allt är liksom svart och deprimerat. Jag saknar hela familjen-Sandared, önskar jag kunde träffa dem oftare eller att de iallafall bodde närmare. De kan verkligen pigga upp mig. Jag vill ha tillbaka mina favoritjeans som det har gått hål i plus att de har blivit för små, (läs jag har blivit för stor) Kul. Jag saknar min mormor, jag kommer sakna henne ännu mer ju närmare sommaren vi kommer. Jag är patetisk för att jag är avundsjuk på dem som vet vad de vill göra med sitt liv. Jag vill också ha mål, jag har inga, inga som går att uppfylla iallafall. Jag hatar min hårfärg, och mitt hår i allmänhet, jag verkligen avskyr det, helt o-göra-snyygg-bart. Jag hatar att jag sitter här och tycker synd om mig själv. Sjuk. Trött. Tom. Ledsen. Hatar. Ni får förlåta mig.

Inte som planerat med bra ändå

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev inte direkt som planerat, det var lite synd tyckte jag, hade varit roligt. Men den var bra ändå. Kom hem till Bohwalli runt halv åtta, det var jag, Bohwalli, Linda, Jonas, Kajsa, Adam, Emelie och Maja. Sedan tog vi oss till Skövde, Bogrens, RIKTIGT mycket med folk. Knökat verkligen. Kom hem runt tre, hade glömt nyckeln hem så var tvungen att ringa på, lyckades väcka pappa, inte SÅ populärt! 

Vaknade idag, kom precis ner till upploppet till Vasaloppet, snacka om tajming. Ikväll ska jag och Kajsa på bio, mys. Vi skulle nog ta en promenad i solen innan också, det vankas käk här hemma först.

Hoppas vi har haft en bra helg!

TAGG! TAGG!

Kategori: Allmänt

Vilken kväll detta kommer blir! Jag är helt koko, så himla glad och trallig! Vet inte vad det är med mig, känns som jag redan druckit ett par cider. Längtar redan! Klockan sju ska vi vara hos Eve, sen ska vi till Skövde!

Ha en härlig kväll allihopa, puss & kram!

Lite bilder från Sandared

Kategori: Allmänt



Presenter till Elsa och Klara, en "Pricken"-bok (min favorit) och
en mumin-dress, (Mumin är alltid en favorit). Elsa tyckte mest om glasögonen!



Elsa i fasters toffla





Världens sötaste Klara, hon var så liten men ändå så stor!



Min svägeska Agneta och Klara





Elsa ville också vara med på bild!



Haha?!



Haha?!



Somsagt Elsa tyckte bäst om brillorna!



Mina två favoriter





En riktigt mysig liten tripp, hoppas vi syns snart igen! Tack till Agneta och Erik för boende och logi! ;)