sandramedk

Det kommer bli regn i Karlstad i natt

Kategori: Allmänt

När tveksamhet gror, då jag är långt från beslut.
Då ingenting är som man tror, inget är som det ser ut.
Får jag då luta min panna, mot ditt trygga bröst.
Vågar jag be dig att stanna, får jag höra din röst.

Jag är i Karlstad.

Kategori: Allmänt

Kajsa är i Frankrike.
Linda är i Thailand.
Sara är på Bali.
Jennie är i Norge.

Vad Gör Jag Här?

Check this out

Kategori: Allmänt

Mariestad-Karlstad-Mariestad

Kategori: Allmänt

Torsdagkväll, känns som söndag. Sara E lämnade precis mitt hem, vi har kollat på filip och fredrik och tagit det lugnt. Gårdagen var en bra dag, med två riktigt bra besked (tror att det ena var bra iallafall). Imorgon åker jag tillbaka till Mstad igen, ett jävla farande, ska skriva högskoleprovet på lördag, FY. Varför utsätter hon sig för det här då om hon tycker att det är tråkigt undrar ni. Svaret är att jag fortfarande inte har gett upp hoppet om textilekonomutbildningen i Borås. Det betyder inte att jag inte trivs eller vill avsluta utbildningen i Karlstad men jag gör ett försök till så får vi se hur mycket jag får ut utav min hjärnkapacitet den här gången. Önska mig lycka till!

NAILED IT!

Kategori: Allmänt

Första tentan avlarad och det gick ju galant! YES. Marknadsföring och Kotler in my ass.




(Bilden visar inte Kotler)

Onsdag, aa vet, tråkigt rubrik.

Kategori: Allmänt

Sandra Karlsson! SÅ himla onödigt. Vaknade precis och har sovit i två timmar, kanske behövde det men se så mycker tid som försvann, tackar gudarna för att jag inte har tentavecka. Detta väger vi nu upp med ett TC+Core pass á la 75 minuter. Go! Sedan blir det hem, käka mat och ikväll har jag bokat Markus stora tv för att kolla på Grey's, lovely Wednesday!

Idag mår jag bra!

Kategori: Allmänt


Det här blev till en alldeles fantistiskt fin dag!

Mys-söndag!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp idag och kände inte av någonsomhelst huvudvärk från gårdagens inflyttningsfest hos Sara B, hur härligt som helst. Gårdagen var riktigt kul, många skratt under kvällen. Tyvärr lyckades vi inte komma vidare in på nåt ställe i stan då vi inte var gamla nog, det kändes lite segt. Men för min del ska jag inte klaga, drog hem och käkade tacopaj klockan halv två och kollade på ett par Vänner-avsnitt, bra slut på kvällen tycker jag allt.

Fick sms av Johanna nu i förmiddags som undrade om jag ville följa med på en pizza till frukost, var inte direkt sugen men följde ändå med för att säga hej. Alla mådde inte lika bra som jag, Sara var seg men Johanna däremot var helt hyper-pigg! Haha, härliga människa! Det blev en liten promenad i härligt varma och soliga Karlstad, lite film kikande och mys hemma hos Sara. (=

Nu vid halv sju ska jag möta upp Eve, ska hem till Maja och ha "Gossip Girl och Ensam mamma söker"-kväll!

Vilken underbar söndag!



Sara & jag under nollningen!

Överlevde min tenta-koma!

Kategori: Allmänt

Tentan är gjord och det känns skönt, inte bra, men skönt. Hade tentafest igår, vilken blev riktigt lyckat och idag unnade jag mig själv att verkligen sova ut, vaknade halv tolv. Dagens planer blir till att möta upp Evelina som jag knappt sett på år och dar trots att vi bor tio minuter från varandra och läser i samma skola. Ska se om jag får med henne en sväng till Välsviken, kylskåpet gapar tomt! Ikväll väntas inflyttningsfest hos Sara (även kallad Bernie) vilket jag verkligen ser fram emot. Då blir det party med alla mina favoritbrudar ifrån Karlstad! Hur har Ni det på världens alla platser? Jag tycker att det är lite dåligt med kommentarer nu för tiden. Visa att ni lever!

Dagens låttips!

Kategori: Allmänt


Maria Mena – You're the only one

I said I'd never seen anyone look so dumb before and you laughed and said I still know how to turn you on though. You're the only one who drags me kicking and screaming through fast dreams. You're the only one who knows exactly what I mean. See you're not what I expected but you're the only one who knows how to handle me. And you're such a great kisser and I know that you agree. I guess there's just a part of me that likes to bring you down. Just to keep you around cuz the day that you realize how amazing you are you're gonna leave me. You're the only one who holds my hair back when I'm drunk and get sick you're the only one who knows exactly what I mean.

 

Tankar just nu

Kategori: Allmänt

Vaknade i natt med ett ryck, jag var kallsvettig och förvirrad och kände mig tom. Mardrömmarna är tillbaka och jag vet varför. Jag är rädd att du menade allt du sa, för gjorde du det så betyder det att vi är ute på djupt vatten. 

Dog precis det som vi byggt upp?

Dagens låttips!

Kategori: Allmänt