sandramedk

Byebye Sweden

Kategori: Allmänt



Sådär, dragkedjan på väskan är igenzippad, benen är rakade, bikinin är med och jag har växlat till mig lite euro. Återigen lyfter vi snart från Arlanda, och jag ska ut och resa. Jag älskar det, att gå på flygplatsen, planera innan resan, packa och testa kläder som jag ska ha med mig. Förväntan. Om så bara för en vecka så är det underbart. 

Det känns så himla skönt att åka bort en sväng nu, det känns verkligen som jag behöver det. Jag ska flyga bort från allt jobbigt här hemma och när jag kommer tillbaka så känner jag mig förhoppningsvis lite starkare. För er som känner mig så tänkte jag bara meddela att fredagen är över. Det var jobbigare än väntat faktiskt, kanske låter konstigt men jag trodde jag var starkare. Släkten och familjen tog sig igenom det tillsammans och trots att vi inte bor så långt ifrån varandra så vet jag att det kommer ta tid tills vi ses alla igen och jag tycker det är synd. Tack alla som var med och stöttade, vi ska klara det här, Mormor Asta har det bra i himlen.

Nu till Lanzarote med mina sköna vänner, ses om en vecka!


Paul Simon - You can call me Al

Kategori: Allmänt


Jag älskar den här låten, jag kan inte sitta still när jag hör den! =)


Tell me baby one more time

Kategori: Allmänt




Kan någon (läs Nadia) förklara! Vad innebär sidvisningar och vad innebär unika besökare? Varför är det så många sidvisningar och så få unika besökare? Jag fattar faktiskt inte.




Det snurrar i min skalle

Kategori: Allmänt



TODAY:

- Betala resan (Åker till Lanzarote på måndag!)
- Jobba 15,30-21,15
- Börja packa lite smått och skriva en packlista!

TOMORROW:

- Jobba 14-19
- Träna 19-20,30

THE DAY AFTER TOMORROW:

- Begravning 11,00


Har jag glömt något/någon? Påminn mig, det snurrar liksom i huvudet just nu..


Jäkla svinis!

Kategori: Allmänt



Den värsta natten i hela mitt liv!

Jag har svettats som en gris, sovit jätte oroligt. Hade jätteont i armen när jag somnade och när jag vaknade första gången bara låg jag där och hade ont i PRECIS hela kroppen. Jag bara låg där helt apatisk och vickade lite försiktigt på huvudet och kände av en sprängande huvudvärk. Jag var ökentorr i munnen och klev upp för att dricka vatten. Andra-tredje-och fjärde gången jag vaknade var jag rädd, ledsen och helt förstörd. Riktigt vansinniga mardrömmar, jag drömde om allt som händer just nu, jag drömde om mormor. Pratade med mamma precis hon hade hört att jag hade rört på mig här uppe och "gnytt" som hon utryckte det.

Tog febern för en stund sen, pyttelite feber hade jag, 37,4 (ligger runt 36-37 i vanliga fall). Ska in och jobba klockan halv fyra så det var tur! Förjävligt att man ska ta vaccin mot att man ska bli sjuk och sen blir man istället sjuk utav att ta vaccinet, jävligt störande faktiskt. Pratade med kusinStefan nyss, han hade också haft mardrömmar, tack jag är inte ensam och han hade feber, hade varit hemma två dagar från jobbet nu..

Krya på oss!

"- ..och nu ska vi till Siemens center!" "- Vi ska vart?" "- SiemensCENTER!" "- Du menar Sony.." "- Ah.."

Kategori: Allmänt



Först en tillbakablick..
 

.. det är slutet av december, jag och mina vänner sitter inne och värmer oss uppe i värmestugan i sälen och försöker få liv i våra kalla fötter. Det dricks varmchoklad och det käkas piråger. Plötsligt kommer suget efter att kasta sig ut i de vita backarna igen, snabbt snabbt ska det gå, i med matlådan i väskan, i med termosen med varm choklad, vrider först åt korken, lite för löst .. Längst upp lägger jag kameran, sen tänker jag om. Längst ner ska den ligga ifall någon öppnar väskan så är det bättre att den snor termosen än min kamera. Summa sumarum: Videokamera + Varm choklad är ingen fungerande kombo. Inte ens med hjälp av hårtork. 


MEN med hjälp av tradera och lite kosing så lyckades vi tillslut finna en tvilling till vår hjälpsamma vän. Så uppstånden från de döda eller inte men en kamera som fungerar har jag. Detta innebär att jag kan kika tillbaka på minnen, upplevelser och resor som har gjorts de senaste åren. Än så länge har jag hunnit med:

- Band 1 av 3 från Bohuslänresan 06! 
- Berlinresan med NV3a09! Jag tjuter av skratt, mest ;)

Vi har många godbitar kvar, för att nämna några: Pajkväll 1 & 2, Picknickfestivalen 08, Utkastare 08, Midsommar 08, Påsk hemma hos Kajsa, Sandra 17 år, Berglund 17 år, Brännboll hos Jonas och klassen hemma hos Jönsson.


Dessa måste betas av och för de som är intresserade av att få sig en titt (och ett gott skratt), så hör av er!


Klackarna i taket, jag visar er en lyckad kväll!

Kategori: Allmänt



På kvällen var det dags för födelsedagsparty, grattis till Emil och Fred som fyllde i veckan! Vi började kvällen hos Emil i Mariestad, käkade grillade hamburgare, och tog det lugnt och hade det trevligt. Fortsatte via buss till Skövde, Arenan, där vi spelade bowling. (Jag och Eve höll på att kissa på oss på vägen dit, det var verkligen nära, jag var så kissenödig att jag fick ont i huvudet!.) Eftersom jag kan skriva vad jag vill på min blogg och ingen utav de som var med och spelade har någon egen blogg så kan jag säga att jag vann! (höhö.) Vi begav oss sedan in mot city, Voda, vilket chillställe! Senare vidare till Bogrens. Det var en trevlig kväll, förutom massa äckliga gubb-as inne på Bogrens, jag blir så trött. Tog buss hem till Mariestad på natten där mamma ställde upp och hämtade mig, tack! 

Här kommer lite bilder ifrån lördagkväll. (Var inte så stadig på handen när jag tog fotona plus att det är tagna med mobilkamera så sry för kvaliten.)


Kämpade väldigt länge med att locka mitt hår, de var redan försvunna innan vi kom till Skövde :(


Bowlingdojjor!


Som ni ser, INGA lockar!


Jag och söt-Jönsson


Fred och Jönsson


Haha, Jonas, vår Jonas!


Shopping for the win!

Kategori: Allmänt

Lördagen den 21 november 2009 - En lyckad dag!

Började dagen med en promenix med fröken Bohwalli, var ju tvungen att njuta av solen!

Efter detta följde jag med mamma till Skövde där vi knallade runt en sväng på Elins esplanad. Jag som inte hade mycket kosing just nu, Varför! VARFÖR?! hittar jag världens snyggaste jacka! Och världens nästsnyggaste strax efter det. Berätta vad ni tycker!






Svart kappa, ett märke jag inte sett förut och kan inte en stava det, 998 kr





Brun skinnjacka, Isolde, 1795 kr

 

Så tyckte jag om New Moon. (Jag avslöjar inte några saftiga detaljer, ni som inte sett filmen/läst boken kan kika in här ändå.)

Kategori: Allmänt




Dags
att nämna några väl valda ord om biopremiären jag var på i natt. Klockan 23,59 var alla på plats inne i biosalen och efter att jag och Christine tyst mumlade "Grattis på födelsedagen!" till Fred klockan 00,00 och gav honom varsin tummen upp så satte filmen igång. Jag tyckte om filmen det måste jag säga. Det är ingen idé att jag försöker vara cool och säga, "- Näe, så himla töntig alltså!". Jag gillar det där gulligulliga. På det viset så är den väldigt lik den första filmen. Jag vet inte om jag vill säga så mycket mer än så egentligen, jag vet att flera utav er som läser min blogg inte har sett den än. Ni ska få skaffa er en egen uppfattning. Skriv gärna och säg vad ni tyckte, så kan vi diskutera mer då. Däremot måste jag säga att det är synd att man inte lyckas komma ifrån att jämföra bok med film, stackars film, den hamnar ju i ett sånt underläge. 
Summasumarum: I överlag så är jag nöjd!


4/5






Fredagkväll

Kategori: Allmänt

TO DO:

- Städa mitt rum
- Städa badrummet här uppe (läs mitt badrum)
- Slå in mammas present
- Jobba mellan 14-17  Hade läst fel på schemat, jobbade till 19,15
- Ge mamma hennes presenter och ge henne en stor kram Hon blev glad!
- Gästerna kommer klockan 18

Har precis kollat på Idol. Jag tycker det börjar bli lite tjatigt nu, skönt att det inte är så många kvar. Men jag tyckte alla vad duktiga idag, plus att snygging M. Stenmarck satt i juryn! ;) Tove hade en fruktansvärt snygg klänning också, någon som håller med? 


 

New Body paket för avhämtning.

Kategori: Allmänt


TO DO:

- Städa mitt rum
- Städa badrummet här uppe (läs mitt badrum)
- Slå in mammas present
- Jobba mellan 14-17
- Ge mamma hennes presenter och ge henne en stor kram
- Gästerna kommer klockan 18

Jag har delat upp och räknat in alla New Body paket som jag var och hämtade igår, två STORA feta påsar, Bra jobbat Sandra, tack. Så Linn, Kajsa, Bohwalli, Therese och Jennie. Hör av er när ni kan träffas så tar jag med mig paketen :)

 

 

Fredag, Friday, Vendredi

Kategori: Allmänt



Till att börja med..

Grattis mamma på födelsedagen!
Grattis Fred på födelsedagen!


Dagens "to-to-list":

- Städa mitt rum
- Städa badrummet här uppe (läs mitt badrum)
- Slå in mammas present
- Jobba mellan 14-17
- Ge mamma hennes presenter och ge henne en stor kram
- Gästerna kommer klockan 18

Dags att sätta fart, jag är fruktansvärt trött, kom hem mellanhalv tre och tre inatt, var på premiären av New Moon, om jag hinner berättat jag om det lite senare, annars får ni vänta tills ikväll!



Ha en bra dag!


Bloody hell

Kategori: Allmänt

Om jag skulle säga att jag mår som jag förtjänar så kommer ni direkt koppla det till att jag är bakis, vilket inte är fallet. Jag har som jag tidigare nämnt här i bloggen återigen varit på blodtappning. Allt gick väldigt smidigt och bortsett från en liten period mitt på dagen då jag blev lite vimmelkantig (mat-och-dryck-brist) så har jag mått bra. Klart man är lite hängig när man förlorar 450 ml blod. Men eftersom jag har närmare 3,5-4 liter blod kvar i kroppen så är det ingen som helst fara.




(Mitt bandage, mina järntabletter, min minneslapp för min nästa tid och juicepaketet som man får efter varje tappning)


Hjälp oss rekrytera nya blodgivare.
Anmälan sker på www.geblod.nu eller på telefon 0500-431285

Det kan till exempel gälla vid en svår förlossning, trafikolycka, cancerbehandling eller höftledsoperation. Det finns inga alternativ till blodgivarens insats eftersom blod inte kan tillverkas på konstgjord väg. Blodet är dessutom en färskvara som bara kan lagras i sex veckor.

Ge det en tanke. Det gör inte ont, det tar inte lång tid och det kostar ingenting. Det finns många därute, det är ju inte direkt bara jag som har förlorat en nära anhörig i cancer en tragisk olycka etc. Så enkelt för en så god sak.

Tack på förhand.

 

Nyfiken i en strut, knasigt uttryck. Förklaring någon?

Kategori: Allmänt

Jag fortsätter på det där med att vara barnslig. Jag är BARNSLIGT nyfiken på vilka som följer min blogg via bloglovin'. Jag vet det är löjligt att det inte spelar någon roll, men det är fyra stycken. I know. Jämför det med blondinbellas sexsiffriga antalet läsare. Men gör er till känna mina trogna läsare! Jag vill så hemskt gärna veta vilka ni är. Och ni andra också som inte använder er av bloglovin'.  Vet jag vilka som läser så kan jag kanske lista ut vad ni helst vill läsa om!

Gör er till känna! Be a Man!




Pretty you!

Kategori: Allmänt

Ibland känner jag mig som ett litet barn. Ett sånt där bortskämt barn som står och kladdar och kletar snor på skyltfönstret in till godisaffären och skriker "- Jag vill ha, jag vill ha, jag vill HA!". EXAKT så känner jag mig nu, utan snor och skyltfönster. Skyltfönstret är utbytt mot en blogg; http://www.husligheter.se och godiset är utbytt mot det ni kan läsa om i detta inlägg http://husligheter.se/bokstavstavla-trappuppgangstavla/ (Nu tvingar jag er nästan in på denna blogg, men den är helt fantastisk, nu måste ni ju vara riktigt nyfikna?)



Är den inte fantastisk? Så jävulskt snygg! Jag skulle komma på så mycket klokt att skriva. Jag har ju så himla många älsklingscitat och låttexter. Synd att inte mitt Lagerhaus-presentkort på 200 kr täcker kostnaderna för denna lilla älskling. 

Vem bryr sig om den mest perfekta inredningsprylen i hela världen, den är säkert långtråkig och dötrist och tråkig och..



Ordbajs

Kategori: Allmänt

Idag på jobbet kom en kund fram till mig och ställer frågan med ett "jag-är-kissenödig-uttryck" i hela ansiktet:

"- Du vill inte öppna toaletten?"

Då undrar jag bara egentligen vad man borde svara, skulle jag dragit till med ett "- Nej, du har rätt det vill jag inte!" Jag förstår helt enkelt inte den frasen, den är ju helt idiotiskt. Varför frågar du mig om att öppna toalettdörren om du redan innan tror att jag inte vill? Varför inte istället ge mig frågan: "- Vill du öppna toalettdörren?" om du nu verkligen vill använda de orden. Annars ska jag dela med mig av ett par andra fraser ni kan använda:

"- Kan du öppna toalettdörren är du snäll?"
"- Skulle du kunna öppna toalettdörren, tack!"
"- Toaletten?" (och en vink och toalettens håll)

Varför väljer man frasen "- Du vill inte öppna toaletten?" Och han sa det inte som en fråga heller utan mer som ett uttryck eller ett påstående, det gjorde mig ännu mer förvirrad. Vill jag öppna toalettdörren för honom, lustiga man. Nej, han kan få fråga nån annan. Men öppnade jag dörren? Ja, för kunden har alltid rätt.

Something blue.

Kategori: Allmänt



Ville bara visa hur det går när man står och övar baggerslag ett X antal minuter för länge på en volleybollträning. Det var längesedan mina armar såg ut såhär, ibland tittar de små små blåmärkena fram, när man minst anar det, men nu allt mer sällan. Kan det bero på att jag börjar bli en van volleyboll spelare? Knappast. Ha! Jag minns i början när jag och Linnea stod och hade så ont i armarna att vi mådde illa och då menar jag det inte som ett uttryck utan vi MÅDDE illa, vi ville kräkas. Man är ganska känslig på underarmarna har man märkt.

Min blodgivartid på torsdag krockade ju somsagt med jobbet så jag satt i telefonkö imorses och kom tillslut fram och då bokade de in en ny tid till mig, imorgon istället. Grejen är att nu fick jag visst jobb imorgon också.

10,15 Blodtappning
11,00 Jobb

Man mår ju inte alltid helt hundra efter en tappning så bara hoppas på det bästa, dricka vatten och kämpa på. Undra förresten vad sjuksköterskan säger om mina blåmärks-prickiga armar. Vi lägger till ett stort bandage runt armbågen och ett vitt ansikte så har ni hur jag kommer se ut imorgon. Men jag klagar inte, verkligen inte.








Kangaroo Hoodie

Kategori: Allmänt

Vilken idé, vilket nytänkade. Jag är avundsjuk. Och "the spinning earings" dessutom, vilken dröm. Och inte nog med det, mannen säger "Kangaroo Hoodie" tolv gånger (tro mig jag har räknat) så nu kommer ingen glömma det i första taget. Tack MTV!

Tips på bloggar

Kategori: Allmänt



Bloglovin http://www.bloglovin.com/sv följer jag ett antal bloggar, både stor och små. Tänkte slänga in några tips på bra bloggar som jag själv läser och vill tipsa om dem till er andra som inte har funnit dem än, jag önskar er en god läsning!


KÄNDISBLOGGAR


Alex Schulman
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen Vilken sköning, läser om hans vardag med sin supersöta dotter Charlie. Många stör sig på honom, jag tycker han verkar ytterst trevlig. Hon skriver ofta om sin nyöppnade bokhandel i Stockholm, den ska jag definitivt besöka när jag kommer till Stockholm nästa gång.


Calle Schulman
http://schulmania.blogspot.com/ Den andra brodern, verkar vara en väldigt intressant människa, tycker om att läsa om allt han tycker till om. Hans blogg blev även utsedd till Årets Manliga Blogg 2009, det måste ju betyda något, eller hur?)


Elin Kling
http://stylebykling.tv4.se/ Skön stil, skön attityd, alltid så fruktansvärt snygg! Hon kommer ursprungligen från Mariestad, plus i kanten!)


Katrin Zytomierska
http://finest.se/katrinSchulman Hon är minst sagt ett original. Hon är gravid och media följer detta med stor uppståndelse. Hon har gjort ett par tveksamma uttalanden i tidningar, men hon har en intressant blogg. 

 

ETT MÅSTE


Tjuvlyssnat
http://www.tjuvlyssnat.se/ Här måste ni gå in och läsa, riktigt underhållande en mörk höstkväll. Ibland skrattar man högt och rakt ut.


Husligheter
http://husligheter.se/ En blogg om inredning i alla dess former. Färg, mönster, recept etc. Detta intresserar mig verkligen, Vill flytta hemifrån varje gång jag läser ett nytt inlägg, vill köpa tapeter, porslin, och måla om ..  


VÄNNERS BLOGGAR


Nadia
http://vyfranettluftslott.webblogg.se/ Från Mariestad till Borlänge. Följ hennes grafiska studier, läs om hennes musiksmak och följ med på hennes studentfester. En blogg med mycket bilder och klipp. En underbar tjej!


Kajsa
http://kajsasstil.blogg.se/ Från Mariestad (Hassle) till Göteborg. Hon skriver mycket om kläder och musik. Hon tipsar och tipsar och du något som återkommer nästintill vardag är "dagens outfit". Tillslut började hon blogga, det var på tiden, jag tjatade på henne, hon är klok vår lilla Kajsa!


Christine
http://christinebengtsson.blogg.se/ Christine springer runt i skogen och leker pang-pang, hon gör lumpen. Därför uppdaterar hon inte lika ofta längre, men backa inte undan för det. För när ett inlägg väl kommer så tycker jag inte att ni ska missa det, håll koll på denna tjej och hennes blogg!


Elin och Charlotta
http://elinocharlotta.blogg.se/ De befinner sig i Indien, de uppdaterar er om sin vardag och deras häftiga liv därnere. Avundsjuk, Ja!


Evelina och Josefine
http://snakeforest.blogg.se/ De lever för tillfället i Australien, de började sin resa nu i november och beräknas komma hem i början av mars. Följ deras liv och det ryktas om att de fått ett jobb på en isfabrik?


Amanda
http://nittton.blogg.se/ Amanda är en sort för sig, jag skrattar så att jag nästintill kissar på mig varje gång jag träffar henne, hennes blogg är charmig precis som hon själv.


Malin
http://malinsofialinnea.blogg.se/ Min gamla barndomsvän, tacka internet för detta, nu kan jag hålla koll på henne borta i Örebro eftersom jag inte kan se henne från köksfönstret längre.




Ägghuvud

Kategori: Allmänt



Här sitter jag nu i min morgonrock och väntar på att klockan ska ringa för att mina ägg har kokat klart där nere. Frukost är på ingång. Idag serveras inget mindre än:

1 tallrik med müsli som jag blandat till själv. (innehållande: Fiberhavregryn, linfrön, pumpakärnor, solrosfrön, russin, sötmandel och hasselnötter) Müslin äter jag tillsammans med naturell fil och en sked med lättsockrat äppelmos. Äggen lägger jag på två stycken mackor, ringlar på lite kaviar. Vips! En bra start på dagen är fulländad.



Jag skulle kunna äta hur mycket ägg som helst, det är bland det bästa jag vet. Ägg med kaviar. Kalles helst.


Godmorgon godmorgon!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med rejält ont i min högra axel idag. Det känns faktiskt inte som träningsvärk, när jag rör den bakåt så knakar den liksom till. Så här sitter jag och luktar tigerbalsam och käkar alvedon, ska in till jobbet senare och känner att det monotona arbetet med att sitta vid bandet kanske inte gör det hela bättre. Någon som har något tips på någonting som inte luktar så illa som tigerbalsam? (Förr tyckte jag det luktade jul och glögg, men den tiden är förbi, DET STINKER!)



New Moon?

Kategori: Allmänt



Någon som vill gå på premiären med mig?
Frida om du läser, vi pratade ju om det, hur känner du om att gå mitt i natten en torsdag, men visst vore det häftigt? :) Finns platser kvar, men kan nog försvinna snart ganska snabbt kanske..



(Detta betyder inte att ni som INTE vill gå på bio med mig ska bli påmindna om detta och sno biljetterna framför näsan på mig, därför MINA vänner, hör av er snabbt!)


VolleyBolley!

Kategori: Allmänt



Kom för en stund sen hem från träningen, en väldigt givande och rolig en! :) Min axel ömmar lite just nu och jag känner att träningsverken smyger sig på. Våran nya tränare är jätteduktig och jag har utvecklats massor de två senaste veckorna pga honom, fick mycket positiva kommentarer från honom och de andra i laget idag, självförtroende boost, javisst! :)

Efter träningen var det årsmöte, som var.. eh, jaa inte SÅ givande. Jag satt mest och kollade i dagordningen och försökte förstå alla krångliga ord som fyllde pappret. Men jag var tyst som en mus och slapp att bli både ordförande och revisor ;) Däremot bestämdes det att vi ska lägga in en ytterligare träningstid i veckan, onsdagar, då vi ska träna fys nere i brottningssalen. Låter som en riktigt bra idé tycker jag, det behövs mycket väl. Samtidigt ska vi kanske köpa in beachvolley dräkter också, mindre än de minimala trosorna/brallorna vi har nu och sportbh att ha på överkroppen. Men efter onsdagsträningarna kommer alla komma ut därifrån med magrutor ändå, så fine, gärna för mig!




Veckan som gått

Kategori: Allmänt



Ursäkta, tiden har runnit ur min hand den senaste veckan. Den tråkiga-värdelösa-ensamma veckan som jag trodde att jag skulle ha förra veckan kom tydligen aldrig.. Men glad är jag för det!

Måndag: Volleyträning, gick riktigt bra med nya tränaren!
Tisdag: Jobb 14-21
Onsdag: Jobb 14,30-19,30. Jennie ringde och bjöd in mig till Skövde, åkte efter Grey's klockan 9. Det snöade!
Torsdag: Sov somsagt i Skövde, åkte med bil som innehöll Jennie, Ida & Linn till Ullared! Härliga dag! :)
Fredag: Jobb 10,30-14,00. TRÖTT! Hem och slappade med mamma och pappa, hade en mysig kväll, åt tacos och kollade på Idol. Mamma slingade mitt hår :)
Lördag: Tog tåget till Gbg, mötte Linus och Frida redan i Mariestad, vi tre mötte sedan upp Fred på tåget och på centralen gick vi åt olika håll. Jag och Fred tog oss till Svenska mässan och besökte utbildningamässa. Hittade faktiskt ett par riktigt intressanta utbildningar. Senare mötte vi upp Linda, Jonas, Adam, Emelie & Kajsa, styrde vår kos mot Backa där Emil bor. Han kom senare efter att han hade "slagits" sin första thaiboxnings match och han vann, grattis! Kvällen var väldigt trevlig, vi åkte in mot centrum och gick ut på ett ställe som hette Boulevard (tror jag?). Trevligt, men musiken kan man diskutera.. Tog det ändå lugnt, hade ju match dagen efter!
Söndag: Vaknade upp och var pigg och mådde bra, skönt. Tog tåget hem tidigt och hem för att käka. Samling halv fyra, vi förlorade (22-25,23-25,18-25). Tycker inte att 3-0 speglar matchen något vidare.. Bra spelat ändå tjejer, på bortplan tar vi dem ;) På kvällen kollade jag på Heartbreak Hotel med mamma, vilken film!

Vaknade imorses klockan kvart i tolv utav att mamma ringde.. Hade ju SOVIT bort hela dagen, men jag var utvilade och det behövdes! 


Lördag åttonde november, hos Elsa

Kategori: Allmänt


 
"- En kulen natt natt natt min båt jag styrde.."



"- Och vart jag sågade, sågade såg.. "









Jag vet jag är lat, en dagens.

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? Vaknade klockan 8 av ett sms från Löfnertz, Australien :) Somnde sedan om, sen ringde Birgitta från jobbet en helvtimme senare och erbjöd mig jobb mellan 14-21,05, JA TACK!
Dagens klädnad? Svarta fula, osköna byxor med massor av fickor, en svart långärmad tröja och en väst.  = Oxenkläder.
Humör: Jag är på gott humör idag!
Planer under resten av dagen? Jobb mellan 14-21,15. Sen läsa ut min bok kanske?
Bästa idag? Sms från Löfnertz, hon hade en idé sa hon, spännande ..
Sämsta idag? Att jag hade planerat att fika med Bohwalli, Linda och Sara nu i eftermiddag men jobbet går tyvärr före för tillfället..
Tack gode gud att.. jag har helgen att se fram emot! 
Ser på: Vänner.
Lyssnar på: P3
Dricker: Apelsinjuice
Äter: Frukost
Läser: En oväntad semester (Mariah Keyes) och Lindas engelska uppsats.
Vädret idag? Dassigt.
Dagens ord: "- Ja hej det var Birgitta ifrån Ica Oxen, jag undrar om du vill jobba mellan 14-21,15?"

Nationalencyklopedin, NEJ. Kajsa, JA

Kategori: Allmänt



Attraktion
! Där satt den, ordet jag letade efter. Utropstecken. Förklaring, krävs den? Necht.


En lugn lördagskväll i min smak..

Kategori: Allmänt

Sitter vid köksbordet hemma hos Erik och Agneta. Jag väntar på att mamma och pappa ska gå och lägga sig så att jag kan hoppa in i duschen och sedan lägga mig och förhoppningsvis somna med detsamma. Trött! Ni kanske undrar varför jag ska duscha klockan elva en lördagkväll? Det kanske ni inte undrar alls det, men jag tänker berätta det  ändå. Vi åker nämnligen härifrån väldigt tidig i morgonbitti och jag tjänar på så vis in en kvart ungefär då jag istället kan ligga kvar i soffan och slumra. Vi ska vara i domkyrkan i Mariestad klockan 11,00 imorgon förmiddag, det är tacksägelse för mormor. Klumpen i bröstet växer för varje sekund som det är kvar till den tjugosjunde november.

Innan jag går och lägger mig om en stund ska jag tyst skjuta upp dörren till Elsas rum och försiktigt kika in för att se henne sova. Tänk vilket bekymmerslöst liv. Gud vad jag är avundsjuk!

Ps. Erik om du läser detta, din tangenten "L" är helt värdelös!

Att se fram emot något är världens slöseri med tid.

Kategori: Allmänt



Befinner
mig just nu i Borås, Sandared. Är barnvakt åt världens sötaste tjej, Elsa. Lördagsmyset är i fullgång efter en tripp till Ica i Sandared för att köpa en påse med smågodis. För tillfället är jag egentligen ganska sur och besviken på att resan som var planerad till nästa vecka inte blir av. Nästa vecka har jag ingenting planerat eftersom jag inte har några jobbtider pga. att jag tackade nej för att vi skulle ut och resa. Men jag ser fram emot vecka 47 då Christine kommer hem och är hemma hela veckan, vi ska hitta på nåt KUL har hon lovat, bara det inte har något med skog att göra ;)

Har ni några förslag om aktivitet nästa vecka, bring it on! Om jag går hemma och inte ens jobbar en hel vecka, då kommer jag dö av tristess utan tvekan.


Jag som till och med hade plockat fram resväskan :(



For a good cause

Kategori: Allmänt


Känner ni att 150 kr, Etthundrafemtio kronor, ETT.HUNDRA.FEMTIO.KRONOR ligger och skräpar i ett hörn? Klart ni gör! Jag känner inga fattiga studenter som vänder på varje krona och ändå får käka nudlar eller fiskbullar (?) de två sista veckorna varje månad..

Eller se det såhär: Jädrans det är hål i min strumpa! Du kanske har tappat bort din sportbh? Jag är verkligen i behöv av vita/svarta linnen.

Då kan jag hjälpa er!

Jag säljer förtillfället produkter från New Body, och ju mer ni köper desto störra chans är det att jag och mitt lag (MariestadsVolley) visar fina resultat i våra matcher och visar Sverige vilken pärla Mariestad egentligen är!

Skänk en slant och slå mig en signal eller kolla in New Body's sortiment redan nu ( http://www.newbody.se/startsidan/ ) och hör av er till mig senast nästa måndag (9/11).

Jag lovar er, det är bra skit! ;)




Se bara så lyckliga de ser ut!



Forgivness

Kategori: Allmänt

Nu är det bevisat, människor har klagat och jag ÄR bland de sämsta i världen på att blogga. Det har liksom inte riktigt blivit av, inte att jag inte har haft tid, för det är något som jag ha mycket av för tillfället men.. jaa jag har nog ingen förklaring egentligen..

Låt oss glömma detta svek och blicka frammåt :) Ha en härlig dag allihopa!

Ps. Välkommen Kajsa in i bloggandet, nu har jag ju press på mig!