sandramedk

Oh yeah your skin and bones, turn into something beautiful

Kategori: Allmänt

Idag är det den tjugonde augusti och Vadsbogymnasiet slår åter igen upp dörrarna, men inte för mig. Inte för Nv3a-09, undrar vem som får mitt skåp. En liten klump i magen har jag allt, det kan jag inte förneka.

Vaknade klockan 9 och gick ut och sprang en liten sväng, kom sedan in och käkade lite frukost. Nu har jag precis strykit lite tvätt som min mamma sa åt mig att jag skulle göra. Om ett tag ska jag åka in till stan och köpa tackkort, nej jag har inte tagit tag i det ännu, jättejobbigt verkligen..

Imorgon ska vi till Stockholm, kommer bli underbart kul !

Måndagsbarn

Kategori: Allmänt

,, Och återigen höll det på att rinna ut i sanden, men Icke! Nu är det full fart med skrivandet som gäller!

Agneta och Elsa gjorde mig sällskap vid frukosten idag, medans Erik degade kvar sig i sängen. Sedan fixade Erik mn dator, ja, IGEN. Den är så störd. Sen tog vi en sväng in till Mariestad och käkade glass i hamnen, sen mötte vi upp mamma på hennes jobb och sedan gick vi allihop och käkade på Rhodos.

Nu ikväll skulle jag sätta mig vid min lilla gulliga dator och lyssna på musik som jag inte har gjort på typ ett helt år (känns det som) men neene, FUNKA INTE då! Pricken över I:et? Joo Internet hade passat på att lägga av också. Jösses!

Befinner mig för tillfället hos Kajsa, hos henne finns det goda smörgåsar =)

Vad gäller imorgon? Veronica Maggio. Punkt! Godnatt

Mycket Cash.

Kategori: Allmänt

Herregud Sandra, du är kass, ta tag i dig själv! Nu gör vi åter ett nytt försök!

Hej och välkomna till mig igen! =)