sandramedk

Dagen då jag kom till jorden för tjugotvå år sedan

Kategori: Allmänt

Min 8008:de dag på Tellus började lite segt, men stegrade och blev bara bättre och bättre ju längre dagen gick. Gick upp halv sju, åt frukost och deppade lite för att det var första gången någonsin som jag inte blev väckt av frukost på sängen. Läste Skatterätt fram till lunch. Svarade i telefonen som ringde stup i ett, kände mig nästan lite populär! Vid tolv tog jag mig bort till Isabelle för pluggdejt, Sara var också där. Eftermiddagen bestod av Fastighetsrätt och lite födelsedagsfirande då Isabelle hade bakat chokladkaka. Efter detta drog Sara med mig ut på den först löpturen (förutom på löpband) på säkert tre-fyra år, riktigt skönt (ibland) och tog mig runt fyra hela långa kilometer. 

Slutligen så ger jag denna födelsedag ett ganska bra betyg, den har varit lugn men ändå rätt trevlig ! Idag är det min dag och jag hoppas att Eran Sandra-dag har varit bra :)

Det där med att förstöra ett skämt

Kategori: Allmänt

Jag hade planerat ett inlägg som drog ut på tiden.. Det skulle bli så bra, men ack. Jag ville visa att Maria var taggad inför Kanada, men det var när jag trodde att vi fortfarande skulle till staden Saint John, men NEJ nu ska vi ju till Fredricton. Hela spektaklet går i stöpen men men men jag tänkte att jag visar er ändå och sen får ni lova att skratta?

Okej, så roligt var det inte.

Dop i Tollered

Kategori: Allmänt

Tillbaka, från en fruktansvärt fin helg med min härliga släkt. Det var dop i Tollered och lilla Gulliver blev en sk. "Jerenvikare". Nu ikväll har jag ganska nyss landat på soffan och ser fram emot fem dagar i Karlstad innan det bär iväg igen. Juste, man tycker ju att jag borde hålla mig till bloggen (eftersom jag knappt klarar av det) men, följ mig även i twittret.



Systrarna Jerenvik

As time goes by

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner,

Ber om ursäkt för min frånvaro, har känt mig lite vissen den senast tiden.
Hoppas ni har överseende.

Horoskop 10/4-12

Kategori: Allmänt

"Du som är singel får dina känslor besvarade i dag. Var inte så blyg och försiktig. Ta en chans och öppna dig. En överraskning väntar under kvällen"

Hå hå hå, spännande.

En perfekt helg i Sälen vecka 12

Kategori: Allmänt

Toppenväder hela helgen, fräknarna tittade fram


CoolZara


Schlinnet


Lime-pants


Så himla söt


Lunch på allra bästa sätt


Facebook? Spotify?


Vinkällaen


Glada korvar


Misslyckades i liften men kämpade sig ändå upp


Bra lagfoto

Detta är här jag gjorde den berömda vurpan men mer om det i ett annat
inlägg, Linnea (på bilden) klarade det lite bättre


Oops


Solhäng, jag har världens längsta ben och kortaste överkropp?


Tack för en underbar helg !

Under en paus i Nationalekonomin

Kategori: Allmänt


Jag går mot min första seger i Röj, men vad händer, 
det är slumpen som får avgöra, med en mina kvar och två alternativ, hur ska det gå?



Efter noga övervägande och inget som helst taktisktänk så hände .. precis ingenting. 
Det står att det är 0 minor kvar, men jaha? Får jag inte ens ett grattis? Det var efter ungefär
fem minuter av grubblande samtidigt som jag var när att stänga ner skitspelet flera gånger jag fick se
att jag hade missat en ruta i mitten, nederkant av spelet. Oops !



Direkt efter att jag hade tryckt i rutan, hurra! Min första vinst. 1 vinst av 80 spelade
partier, det är väl inte så dåligt? 

Ingen medömkan alls !

Kategori: Allmänt

Nu är det som såhär att jag har gått och blivit sjuk. Min näsa tokrinner/är helt igen proppad, mina fötter fryser/är helt kokheta och min hals är megasvulen. MEN. Får jag någon medkänsla från mina omringade? Nej, noll, ingenting. De tror nämnligen att jag är lite bakfyllesjuk, vilket inte är fallet, när gjorde alkohol att man fick igenproppad näsa?

Som ni kanske läste så spårade jag lite med bloggningen igår, men jag var verkligen så himla glad när jag kom hem. Hade en absolut perfekt dag och kväll ! Frågetecknen hopade sig nu på morgonen när en färdiggjord macka stod och väntade vid matbordet, glömt att äta igår kväll? Vaknade också upp med att jag hade målat mina läppar röda, hade det inte ens under kvällen igår så måste kommit på denna kanon-idé runt tre snåret igår kväll.. 

Blir en fortsatt lugn kväll, Black Swan och glass med jordgubbar !

Mjau

Kategori: Allmänt

PS: Katten sitter och klor på mig somsomom jag vore koko, 'r jahg koko? Bara pippis som är koko. Kom nu Sille så går vi !

Äggafton är kommen

Kategori: Allmänt

Världens megabraiga aftor har nu tagit till ändå. Nästan allla mina favvisar var där, Linda, Ev e , Linn, Joooonas, Trevliga vakter! DEn roligaste kvällen på mycket mycket länge!! VVarför skrivet jag nu detta? För att jag missade och skriva påå påslafton !

Min påskafton har varit den bästa, nästan ever någonsin, tr'ffatde pluttisar och  var och kollade på fåren !
Nu, ska jag steka kötttbullar, dricka ett glas mjölk och sen nanna, holy holy, bästa påsk! Puss för fan !

Dagen innan äggafton

Kategori: Allmänt

.. Ja, det var ju det där med Sälenbilderna ja. Smarthuvudet döpt till Sandra Maria Karlsson lade igår kväll in bilderna på datorn, sen blev ju den som jag redan berättat katastrofsjuk. Någonstans där i mtt vansinnighetsdrama, antar jag, att jag liksom har raderat bilderna från kameran. Jag vet, jag är rätt bright. Vi får helt enkelt hoppas att min bror han "hela" min dator imorgon, då ska jag visa er, men inte imorgonkväll för då ska jag ut och svänga de lurviga ..

Jag skulle inte säga att jag är grinig, mer vansinnesirriterad

Kategori: Allmänt

JAG BLIR TOKIG ! Internet har ballat ut vilket leder till extrema svårigheter med att ladda upp dessa bilder som jag ville få upp och visa er .. Det är bara att ta ett djupt andetag, slänga ut skiten ur fönstret, låna pappas dator och visa er bilderna imorgon istället, sov lugnt.  



Korv

Dagen då jag förlorade min leverpastejsmörgås

Kategori: Allmänt

Tänk er in i min situation: Klockan är sen onsdagseftermiddag, jag sitter och diskuterar fastighetsrättsuppgifter med mina vänner, det är två timmar kvar innan det är påskledigt, kan redan känna lukten av påskägg. Koncentrationen har börjat fallera och efter att vi har bett om hjälp av vår lärare och hon har skrikit "-NEEEEJ" när jag på hennes fråga, lite svagt viskade "-Lös egendom" så kände jag att nämendettavarjuiintesåroligt.. Tillslut gick läraren därifrån och rodnaden från mina skamsna kinder började tillslut att blekna. 

Som många utav er redan vet så är jag lite fjantig med att äta kolhydrater, men idag hade jag bestämt att göra ett undantag och hade i och med detta bestämt mig för att att käka en vanlig hederlig macka. Jag och mina vänner reser oss från stolarna för att ta oss till caféet och inhandla detta. Jag står länge och väljer och väger olika smörgåsar fram och tillbaka. Tillslut väljer jag - Leverpastejmackan. Min favorit. 

Tillbaka vid våra platser sitter vi nöjda och mumsar samtidigt som vi pratar om helt andra saker än juridik. Med risk för att använda uttrycket för ofta så vill jag bestämt mena att detta var ett "livet-på-en-pinne"-ögonblick. Men då händer det som absolut inte får hända. Min klena handled håller inte måttet, jag vinklar handen cirkus 2 grader nedåt och både leverpastejen, paprikan och smörgåsgurkan glider av det hala (förbannadejävlaskit-) salladsbladet och faller mot golvet. Smack. Kvar sitter jag med min macka med enbart sallad - Smarrigt. Efter detta utbryter ett vansinnigt och långt vansinnesskratt (inte utav mig) .. 

I detta ögonblicka kände jag mig ungefär SÅHÄR
Johanna, du fick bara fem hårstrån för att
det var Du som skrattade mest (evil-laugh)


En skapelse utan funktion

Kategori: Allmänt

Som alla utav er säkert redan vet så har jag svårt att bara kunna sitta still i soffan och slappna av samtidgt som jag titta på tv, jag vill gärna pyssla med någonting samtidigt. Ja, fritt fram att kalla mig tant, för det händer ibland att jag stickar, syr eller pysslar..

Här ska ni få er en titt på min senaste skapelse, men jag har ett problem. Jag vet inte VAD det är jag egentligen har gjort. Vad ska man använda den till, termos-värmare, pennskrin? Säg inte snopp-värmare, tanken har redan slagit mig men någonting säger att det kommer bli en aning sticksigt .. 

En "?" gjord av garnstumpar ..

Nytt hår, nya ögon-maskiner och en svart sko

Kategori: Allmänt

Jag fick en idé. Jag ville såklart visa upp min nya frippa här på bloggen, nu när jag ändå har skrivit kontrakt med mitt Samvete. Dessutom har jag spritt pengar runt omkring mig och införskaffat nya brillor och nya skor. Jag tänkte att istället för att:
  • Stå och kråma mig framför badrumsspegeln och få människo-manen att hänga fint
  • Lägga upp glasögonen prydligt på uppfluffad kudde
  • Posera med nya skorna, gärna med fötterna pekandes en aning inåt

.. Så valde jag att istället göra såhär !

Nej nu blev det fel ..


Nej men herregud va pinsamt ..



Nu är vi i mål ! *

* Bilden är inte ett fotomontage

En sucker för nystart

Kategori: Allmänt

Kära Samvete,

Jag, Sandra Karlsson, lovar att på heder och samvete genomföra detta löfte oavsett väder och hälsotillstånd (endast i döden får jag dispens). Jag ska under hela april månad, (minst) en gång om dagen skriva ett inlägg på bloggen, jajemen detta är INGET aprilskämt. Jag ska samtidigt tänka på att mina vänner lägger ner cirkus trettio sekunder av deras liv genom att läsa mitt inlägg, vilket gör att jag inte får lov att skriva vilket blaj som helst. Blajet ska bort. Det är dock tillåtet att íbland lägga upp et youtube-klipp eller liknande, dock endast två gånger per vecka och inte direkt efter varandra. 

Jag uppmanar därmed er alla att OM detta kontrakt bryts, så ska ni vara först på plats med att påpeka det, strypa mig, kasta tomater, vad som helst. Men straffet ska vara kännbart. 

Undertecknat, 


Sandra Karlsson                                 Alla mina miljarders läsare*



* Att förfalska en namteckning är olagligt