sandramedk

Nollning, den 12e och sista dagen, Nollesittningen

Kategori: Allmänt

Alla var så fina, killarna i kostym och tjejerna i klänningar. Hela Mexika samlades en trappa ner nere i Tempel, där vi fick fördrink, middag och efterrätt. Priser delades ut hej villt, till årets nolla, årets vurpa osv. Ett par killar i klassen hade fixat ihop ett grymt bra spex om våra generaler, har inte skrattat så mycket på länge, bra gjort. En trevlig kväll, men den saknade det där lilla extra!

Betyg (1-10): 7

                     

Nollning, dag 9, Flottrace

Kategori: Allmänt

Den här dagen och natten var bara helt galen, höjdpunkten under hela nollningen. Gick inget vidare för vårt vikingaskepp men vad gör det, hade det grymt kul ändå. Förfesten blev på sheriffen och ja, resten får ni se i bilder, troligtvis ganska många ..

Betyg (1-10): 10

                      

Nollning, dag 5, Hemliga uppdrag på stan

Kategori: Allmänt

Har tyvärr inga kort när vi höll på med våra uppdrag, använde en annan kamera och hoppas att de korten kommer upp till ytan snart. Uppdragen var allt ifrån bad i Klaraälven, bygga en mänsklig pyramid på Stora torget, krama en busschauför och köpa champagne till generalerna och vi VANN! Det var lite dagen efter och när allt var slut så gick vi ett par stycken bort till Mcdonken och hade picknick i solen utmed älven, supermysigt!

Betyg (1-10): 6

   

Nollning, dag 4, Välkomstfest på Nöjesfabriken

Kategori: Allmänt

Jag och Rebecca träffades hemma hos mig innan, förfesten skulle nämnligen vara hemma på Kronan. Vi väntade och väntade men såg inte en kotte ifrån klassen. Vi kikade ut från fönstret och fick se ett par stå borta vid busshålssplatsen, vi gick dit och fick reda på att ekonomerna hade förstört inne på Kronan kvällen innan så nu var det stängt. Plan B fick bli förfest på en innegård i Kronoparken, inte helt fel. Riktigt kul kväll och massvis med bilder, väljer ut de bästa!

Betyg (1-10): 8

     

Nollning, dag 3, Kräftskiva på Kronan

Kategori: Allmänt

En utav de två veckornas höjdpunkt, ruggigt kul! Fick dra en lapp, fick en slumpmässigt vald sittplats. Kräftor, räkor, öl och rosé. Vi fick designa egna kläder med hjälp utav en svart plastsäck följt utav en modevisning inför generalerna. Toastmastrarna höll tal och det sjöngs bamsevisan ett X antal gånger. Två fejknollor visade sina rätta jag. Kvällen avslutades med ett litet missöde, jag blev ihoptejpad med fyra stycken killar och hela högen välte och vem hamnade underst, JAG. Slog i huvudet rakt i cementen och armbågen fick sig också en smäll, men en Riktigt Jävla Kul Kväll!

Betyg (1-10): 9

               

Nollning, dag 2, Bunkern+Tempel

Kategori: Allmänt

Förfest i studentpuben Bunkern, kvällen bjöd på diverse lekar, musikquiz etc. Här kommer ett axplock utav bilder!

Betyg (1-10): Sex

   

100 % vinststatus

Kategori: Allmänt

Jag har skaffat ett alldeles eget MaxiYatzy som jag har uppe i K-town, och än så länge så är min vinststatus 100 %, yes. Hur många gånger har hon spelat då undrar ni, 10? 100? 200? Nä, två gånger. Men båda gångerna starkt och bra motstånd.

Är det någon som vågar möta mig ett parti, jag spelar dag som natt, säg bara tid och plats.

Dagens låttips!

Kategori: Allmänt

Vilken start på dagen!

Kategori: Allmänt

Klockan stod på 06.00. Sen blev klockan 07.00. Vaknade till av mig själv och kikade på klockan som visade 07.35, HELVETE! (började 08.15) In i duschen, koka thé, på med kläder, fixade hår och smink, ner med kokat thé i min termos, hittade ett äpple i kylskåpet, packade väskan och ut for jag genom dörren. Kikade på klockan som visade 07.55, inte dåligt!

Dagen har varit seg, somnade när jag kom hem, är så fruktansvärt trött. Klockan 17.15 ska jag och Bernie på spinning vid Kauif, Jag.Kommer.Dö.

Två bra saker idag:
- Nu har jag tagit helg och börjar inte förrens tisdag, långhelg.
- Hämtade ut min inlämningsuppgift, G, toppen!

Vilken tv-kväll!

Kategori: Allmänt

19.30-20.00 Halv åtta hos mig
20.00-21.00 Idol
21.00-21.30 Berg flyttar in
21.30-22.00 Välkommen åter

Nu slänger jag ner alla papper, böcker och pennor på golvet. Tar fram kuddar och täcket, slänger mig i soffan och intar horisontellt läge. Ha en mysig kväll!

Jag har lite svårt att beräkna antalet portioner.

Kategori: Allmänt

Skoskav

Kategori: Allmänt

Inte så lite heller. Men har man nya skor så har man, ingen har dött utav lite skoskav. (ELLER?!)

Har precis kommit hem från skolan, funderar på vad jag ska ta itu med idag. Tänkte börja öva på lite tentor och sen tänkte jag kanske hinna med en tur till IKEA. Om man får med sig någon till lite sällskap!

Tänker inte kommentera valet direkt, vill bara nämna att i lilla Hassle så röstade 77 stycken på SD, jag skäms.

Förresten, ska man göra hål på en vattenblåsa eller ska man låta den va? Den är stor och gör ont! Mamma kom hit och blås mig på foten!

Dagens låttips!

Kategori: Allmänt

Min "vinst"

Kategori: Allmänt

Det låter så härligt med att jag "vann" ett armband på Tradera. Det gjorde jag ju visserligen men jag är ju dessvärre tvungen att betala också.. Trist, men inget är gratis här i världen. Här kommer i vilket fall en bild på mitt lilla smycke som nu är fäst runt min handled, here you go!

Vad har jag gjort idag?

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt (07.00) utav att klockan ringde, dags att stiga upp och plocka ihop sina pinaler för att ta bussen hem till Mariestad. Väl hemma kom jag hem till ett framdukat frukostbord med färskt bröd och ägg, härligt att få vara lite bortskämd, sådär.

Senare var det dags för 80årskalas för vår tredje generations farfar, Grattis! Det var full fart från start: Klara, snart 8 månader, Isa,  snart ett år, Elsa,  cirkus två år och Smilla cirkus tre år. Lägg till elva vuxna (mig inräknat som vuxen, yes) och detta på en ytterst begränsad yta. Hej och hå! Som vanligt hos farmor och farfar går man dit utsvulten och går därifrån som en boll. Jag fick en bläckflaska i glas utav farmor, undrar vad jag ska ha den till.. Tips?

Klockan åtta kom Christine hit, vi har ätit varma mackor och bara snackat och uppdaterat oss från båda sidor, känns bra. Om två helger åker vi troligtvis ner och hälsar på dig lilla C, och jag vill in i den superhemliga båten!

Nu sitter jag och halvsover och väntar på att klockan ska bli två så att jag kan åka in och hämta ett gäng fyllekajor i stan. Hoppas jag sedan får åka hem fort utan några stopp på Mc Donalds eller liknande.

Imorgon ser schemat ut som så; Upp till tio för att följa med pappa in till stan, måste till Ica för att hämta mitt lönebesked och posta mina böcker som jag ska returnera. Efter det ska familjen till vallokalen (Ni har väl/ska väl rösta?) och efter det ska jag en sväng med mor till Skövde, ska leta som en tok efter skinndojjorna jag har sett och vill HA! Framåt kvällen beger sig papps till Norge och jag hänger med en bit på vägen och hoppar av i Karlstad där jag kanske skulle få besök på kvällen. Ensam mamma söker är dessutom ett måste (så Du vet!)

Godnatt allihopa, hoppas ni har haft en bra lördagskväll, det har jag!

Den här dagen tror jag på!

Kategori: Allmänt

Då var nollningen över, vilket känns väldigt tomt, nu har man ju plötsligt så mycket tid över (känns det som nu iallafall). Men vad passar bättre än att få Mariestad-besök då? Favorit-Sara och Favorit-Jennie kommer hit, lycka! Sara skickade precis ett sms och sa att de var påväg, frågan är vad jag ska visa dem i kära Karlstad?

Lagade mig precis en omelett med tomater i, mycket lyckat! Nu ska jag in i duschen och sedan vänta in mina små gryn.

Idag känns allting svart.

Kategori: Allmänt

Ny vecka, nya möjligheter!

Kategori: Allmänt

Dagens datum: 2010-09-07
Dagens väder: Soligt och varmt, en härlig höstdag! 
Dagens YES!: Yes, diskmedel.
Dagens DAMN!: Misslyckades med Spagetti Carbonara idag, kan man ens göra det?
Dagens käk: Somsagt, urk.
Dagens outfit: Nolleoutfiten, vad annars?
Dagens person(lighet): Hörde jag eventuellt ett besök från Jennie och Sara på söndag? JA!

Uppdatering från en sliten Sandra

Kategori: Allmänt

Oj, lite dålig med uppdateringen visst, men ni får faktiskt ha lite överseende! Är precis hemkommen ifrån "uppdrag på stan", VI VANN! Vi samlade poäng genom att utföra massa uppdrag t.ex. Bad i Klaraälven, göra en mänsklig pyramid på Stora torget, krama främmande människor, krama en busschauför, dra igång en armhävningstävling etc. etc. Ikväll ska vi ha tjej/kill förfest hemma hos Generalerna eftersom vårat förfestställe Kronan (två våningar ovanför imn lägenhet) är stängd pga. skadegörelse utav ekonomerna häromdagen, ajaj! Sen ska vi nog till Tempel, känner mig lite sliten så får se om jag följer med hela vägen ut.

Imorgon har jag endel att fixa med, tvättid klockan 16, storhandla mat (helt tomt) och på kvällen kommer Eve och Maja och vi ska käka kantareller och chilla i lägenheten, ska bli mys!

Snart är första nollningsveckan slut och den har varit HELT underbar, för er som tvekar om ni ska vara med på nollningen, VAR MED ni missar sammahållningen i klassen annars, har lärt känna massa härliga människor på ett sätt som man kanska inte skulle gjort annars. En vecka kvar, sen börjar studentlivet på allvar, då lugnar det ner sig lite och tiden får spenderas på bibliotkeket, ser faktiskt fram lite emot det också!

Strax räk-dax!

Kategori: Allmänt

Okej, här kommer ett supersnabbt inlägg! Jag mitt pucko har glömt att köpa KRÄFTOR när jag ska på kräftskiva, hur tänker man där? Vi ska samlas om dryga timmen och de kommer aldrig hinna tina så jag kör på räkor istället, de ligger i lite ljummet vatten för att tina, är det bra? Kan ju gärna inte micra de små liven..



Bjuder på en härlig "svettig och kort taget underifrån"-kort
Kommentera snällt så kanske det kommer fler bilder!