sandramedk

"- Va' det fem i rad man skulle ha?"..

Kategori: Allmänt

Christine: "- Jag har ju inte fått en rad än!"
Sandra: "- Jag är kissinödig!"
Fred:"- You sunk my battleship!"
Linus:"- Fan, det går ju inte vinna på det här.. "

TVÅ bloody nummer från 35 000 riksdaler, då får man säga fula ord.

Varberg, Bovallstrand, Kungshamn och Smögen

Kategori: Allmänt

Igår kom jag hem från kusten. Innan jag och Linda åkte hem så åkte vi en sväng till Smögenbryggan, och vi ville INTE åka hem. Så himla mysigt, jag vill ha semester och åka båt och bara SCHTEEKA ;D

I fredags var vi hursomhelst i Varberg, Tomas Ledin spelade i societetsparken. Det var riktigt kul och se faktiskt, Eve verkade nöjd! Ledin är sommar, det är inget snack om saken. Vi sov sedan på Varbergs vandrarhem, inte allt för skabbigt med med tågrälsen 5 meter utanför fönstret, lyckat!

På lördagen blev vårat lilla gäng mindre genom att Kajsa åkte hem för att arbeta, duktigt! Vi återstående tre fortsatte vår kos till Bovallstrand där Eve bor för tillfället, där spenaderade vi dagen, vi badade gick runt och kollade lite i hamnen och chillade. På kvällen drog vi till Kungshamn, vi kom till ett ställe som hette Baden, från början tänkte vi bara "- Men va fan är det här?" Men sen drog det igång, folk kom inrullande och vi hade en riktigt rolig kväll, jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge.

Bilder kommer kanske senare, glömde kameran i Lindas bil. Nu ska jag ut i solen, underbart!

Ha de så bra allihopa!

"- Tänk på alla de rum som kungen bor i, han måste städa nästan hela tiden.."

Kategori: Allmänt

Efter ett ständigt tjatande från min mammas sida på att hon vill ha bort alla studentpresenter, kort, och övriga prylar från bordet i vardagsrummet så har jag nu äntligen fått tummen ur rumpan och fått upp alla vaser, skålar, glas och porslin på mitt rum. Vad gör jag med de nu då? Här vill jag ju inte ha dem! Jag har tillräckligt med prylar i mitt rum. Jättejobbigt verkligen! När jag skaffar ett eget hus, då ska jag ha ett rum där jag bara har massa sånna där saker som man vill spara men inte vet vart man ska göra av dem.. Sen vill jag ha en garderob som man kan gå in i också. Och ett jättedjupt fönster där man kan liksom sitta i fönsterkarmen och kolla ut, kanske till och med ha sin säng där. Sen ska jag tapetsera min hall med tidningspapper och ha en köks-ö. Jag antar att presentkortet på IKEA som jag fick utav min morbror och hans familj i studentpresent kan komma väl till pass..

Den 8:e Juli, året då Michael Jackson dog.

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? Lugn och avslappnad, träffat världens sötaste lilla tjej!
Dagens klädnad? Jeansshorts, svart tröja och ett "guldigt" nyckelhalsband.
Humör: Fram och tillbaka, vänster och höger
Planer under resten av dagen? Tänkte gå och lägga mig snart, läsa Eclipse
Bästa idag? Träffade Elsa.
Sämsta idag? Önskar jag var på Hultsfred .. Hoppas ni har kul Eve och Amanda!
Tack gode gud att.. jag kunde byta bort min jobbtid på fredagmorgon.
Ser på: -
Lyssnar på: Tomas Ledin för tillfället faktiskt.
Dricker: Loka, päron.
Äter: Grönsakssoppa och bröd.
Läser: Eclipse, TSL
Vädret idag? Fram och tillbaka, vänster och höger
Dagens ord: 

Jag och mamma körde "tänka-på-en-person-och-ställa-jag-och-nej-frågor-för-att-ta-reda-på-
vem-personen-är"-leken i bilen hem.

Mamma: Okej, nu tänker jag på en person.
Sandra: Är det en kille?
Mamma: Ja
Sandra: Är det Kevin?
Mamma: Men, din dumming (slår mig på benet)
Vilken kluring ..


Godistösen

Kategori: Allmänt

Framför mig sitter mamma och matar lilla Elsa. Hon käkar nermald mango och banan, mums! Vi är i Sandared över dagen och just nu är Erik iväg och handlar lite mat. Nu gav hon mig precis ett stort leende och visade alla sina små söta vita tänder. Hon har lärt sig några ord, "mamma", "pappa", "tutte", "vov vov", "titta" och "hej".

"-Elsa är min lilla, lilla, söta godistös!" Sjöng farmor precis, Hejja!

" - Nehe, det blev inga chokladbollar här inte!"

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag ta tag i mig själv. Dags att knappa ner några rader, låt nu se vad jag tänker på just nu.

Om tre dagar åker vi till kusten, firar lilla Evelina som fyllde 18 år igår (Grattis!). Vi har lite planeringar om fredagen men på lördagen står hon för planeringen. Jag tror hon dillade om Kungshamn.   

Igår vad jag, Christine och Fred för andra måndagen i rad i Sjötorp och spelade bilbingo, och vet ni vad?! Jag VANN, 500 spänn! Härligt med lite tur i all oturen!

Jag fick ett sms förut om att det ligger ett paket på Shell i Mariestad och väntar på mig, och jag vet vad det innehåller! Böckerna Eclipse och Breaking Dawn skrivna av Stephenie Meyer, ska hämta dem senare. Inte en dag för tidigt!

Kvällen ska antagligen tillbringas hos Linn. Den lilla skiten ska ju snart åka till Italien i drygt fyra veckor (tror jag det var), Nej nej, jag är inte avundsjuk (gnisslar tänder..)

Allt från mig så länge ..