sandramedk

"- Men du vet, när klockor tickar jämt och i otakt samtidigt, men FATTAR du inte?!" Öh..

Kategori: Allmänt



Jag är sjuk. Jag snorar, hostar och har ont i huvudet och känner mig allmänt hängig. Pappa kom hem tidigare än vanligt denna vecka (brukar komma hem torsdagkväll, han ligger ute på jobb och arbetar i Norge). Deras lagbas + 7 andra hade fått åka hem och hade till 90 % säkerhet Svininfluensan. Aah, trevligt. Pappa nojar sig nu här hemma och undrade om jag hade feber, men jag tror faktiskt inte det, brukar känna på mig det.

Igår och i förrgår lade jag ner hela min själ i att få färdigt min maskeraddräkt som jag höll på att knapa ihop med hjälp av symaskinen, helvetetsjävlaskit, jag klippte helfel och den blev ful. Eftersom jag inte har ett så gott tålamod har jag slängt ner allt i en påse och ligger nu längs in i min garderob, dags för en ny idé. Har eventuellt en på lager som jag kom på igår kväll, måste bara fila lite på detaljer isåfall.

Nu ska jag ner och äta en apelsin, C-vitamin proppar jag i mig så det står härliga till. Jobb klockan 16 Sandra, Kämpa! 


The Circle of Life

Kategori: Allmänt



Jag behöver kunna skriva här, bra att sysselsätta sig med något har man ju hört..

För att göra en lång historia kort och för att ni ska förstå mitt lilla uppehåll så avled min mormor i fredags efter en kort, men svår tids sjukdom. Jag kommer antagligen inte nämna så mycket om det här, känns inte som något man skriver om riktigt. Men då vet ni iallafall.


Hejs för ett tag..

Kategori: Allmänt

Det har blivit lite mycket att hantera av allting just nu, jag återkommer hit när jag har hämtat andan lite. Hoppas allt är bra med er få som läser, vi ses snart igen, det lovar jag! :)



Sorgliga tröttsamma tråkiga onsdag!

Kategori: Allmänt

Dennis M ska tydligen till Paris den 4:e november "Oj, nu längtar jag ännu mer efter att ha skrivet det här inlägget. Kan det bli den 4:e november nu tack?" Jag längtar inte tills den 4:e november. Och jag längtar inte tills på fredag. Jag längtar inte tills på lördag. Jag längtar inte tills imorgonbitti. Jag kommer sakna så himla mycket, av allting!



 

"- Jag föredrar faktiskt bubbelgum!"

Kategori: Allmänt



Vilken underbar liten vistelse i Göteborg vi har haft! Mer av detta kommer ske, det är inget snack om saken, absolut! Skulle beskriva helgen med: Lycka Saknad Glädje Vänskap Och att bara trivas så jäkla bra i varandras sällskap! Tusen kramar till er alla!

Göteborg!

Kategori: Allmänt



Jag är här! Jag är hos Kajsa i Göteborg och nu har vi precis gjort oss iordning för att krypa till kojs. Det har varit en ytterst trevlig kväll!

Vi tog spårvagnen in till centum och gick och käkade mat på en restaurang. Det var kinamat på menyn. Supergott! Jag tog kort men tyvärr glömde jag sladden till kameran hemma så bilderna får ni se när jag kommer hem igen. När vi var mätta och belåtna så gick vi till Biopalatset där vi såg "Flickan som lekte med elden". Åh herregud, i en scen där Lisbeth Salander är inne i Salas hem och Niederman är henne hack i häl så va det sådär tyst nu vet, som det bara kan bli på en bio och sen, BANG! Jag lyfte allvarligt talat frpn stolen och förflyttade mig ett X antal cm åt Kajsas håll, sen fick jag en knappt hejdbar fnissattack, men efter ett tag skärpte jag mig. Jag tyckte filmen var väldigt bra, men jag blev lite uttråkad någonstans i mitten, kunde inte sitta still. Men jag ger ändå filmen ett högt betyg!

Imorgon ska vi in och möta Fred som kommer till Nordstan runt 9 sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Kajsa skulle tydligen både skriva en uppsats och träna, Nyttogubbe! Jag har iallafall bestämt att jag ska till Myrornas och andra second hand affärer. Blev super sugen häromdagen! Evve kommer senare på kvällen, sen ska vi försöka få tag i Emil och Linn också om de inte är allt för upptagna..

Nu börjar ögonlocken falla ihop, dags att lägga ihop! Jag önskar er en god nattssömn, för det ska jag ha här i Guldheden i Göteborg hos min kompis kajan-bajan! :)

Mot Göteborg

Kategori: Allmänt



Klockan 13:30 går bussen mot Skövde och sedan byter jag tåg till Göteborg. Äntligen lyfter jag arslet och åker och hälsar på Kajsa. Fast ärligt talat så har jag försökt många gånger förrut men det har alltid kommit något i vägen jobb eller matcher etc.

Jag kommer iallafall till Göteborg C klockan 16 och vi får se vad vi hittar på ikväll, jag vill iallafall se alla skrymslen och vrår av hennes lilla lägenhet och sen får hon dra med mig vart hon vill :) Men det blir eventuellt en ganska lugn kväll, kanske hyr en film myser lite hemma hos henne. Imorgon kommer Eve och kanske också Fred ner, sen ska vi antagligen (hoppas på iallafall) träffa Emil och Linn så kan vi hitta på något en måndag kväll i Göteborg. Jag har inget så många idéer just nu, men jag kan lova er, det kommer! Det ska bli så härligt att komma bort lite så det finns inte. Sen saknar jag Kajsa också, har bara pratat med henne på telefon nu det sista, ska bli härligt att ses igen, hon har ganska smaskigt skvaller och detaljer att dela med sig också om jag har förstått rätt ;)

Ses om ett par dagar, ska visa er bilder och berätta om händelserna i Gbg, det lovar jag!

Blog awards 2009!

Kategori: Allmänt



Först vill jag börja med att tacka alla som röstade på mig, ni är min värld! Utan er skulle jag inte klara av att gå upp varje morgon och svara på tonvis med mejl. Sen vill jag tacka min assistent, min PS, Make-Up-artist, och alla som hjälp mig att se otrolig ut inför kvällens gala så att jag kunde bära upp min känning värd 100000000!! (KRÄKS!)  Herregud. De har det ju inte lätt de små stackarna, jag må vara bitter men de är ju bara störtlöjliga.

Eftersom jag var borta hela dagen igår så missade jag ju somsagt Blogawards (men sen har jag fått läsa att det tydligen inte sändes live igår i tv utan ska sändas nästa vecka?!) Men fick se att Foki vänn årets blogg, hm. Lade till den på bloglovin' förra veckan, läste två inlägg och tog bort den från bloglovin' med detsamma. Enligt mig, helt ointressant.

Samma sak med Kissie-jävel (kaxigast i bloggvärlden). Har läst hennes inlägg den senaste veckan och vilken jäkla brud! Hon spårar ju ut dagligen och verkar gå på någonting, hon är ju helt otrolig. Men vad lurad jag känner mig, hon spelar ju bara. Jag var säkert den enda i världen som inte redan hade insett det men hon är också borttagen från bloglovin'. DET kan jag lova er, vilken människa. Usch.

Årets kändisblogg gick till Magdalena Graaf, säger inte så mycket här, tycker inte om henne riktigt på det sättet hon skriver men jag har egentligen ingen talan, jag har inte läst så mycket utav henne, men ärligt talat tror jag inte att det kommer bli det i framtiden heller.

Schulmania blev årets manliga bloggare, Hurra! Han är ju helt total-skön! Både han och hans bror btw.

Jag ska väl försöka komma ihåg att kika på galan när den väl sänds (den 25:e?) vore kul att se hur de är framför teven istället för bakom datorn. Påminn mig om nån utav ni som läser ska se och inte jag verkar ha kommit ihåg detta fenomen. Tack på förhand!

"- Tio poäng om du träffar deras tränare!" Gjorde jag det? Ja. Va det meningen? Nej.

Kategori: Allmänt

Vaknade jag upp med spränghuvudvärk, vet att det beror på för lite sömn från igår.

IGÅR:
Jobbade på morgonen till tre på eftermiddagen och sen var det samling direkt för att åka och spela match i Katrineholm (matchstart 18:00). På resan dit lyckades jag få platsen i mitten, Aj, min rygg värkte hela vägen, vet inte vad jag har gjort, tror jag börjar bli en riktig kärring. Matchen gick ingevidare faktiskt,  förlorade med 4-1, vann första set vilket kändes riktigt bra, då hade vi fortfarande glöd men tyvärr dog den ut och vi spelade faktiskt ganska crapy. Deras libro var grym och vi kunde helt enkelt inte döda våra bollar på deras sida, de var riktigt duktiga. Tyvärr vet jag inte vart de hade hittat domarna heller, men värdelösa var de iallafall. (.. jag vet, det brukar låta så!)



Tyvärr glömde jag kameran hemma, MÅSTE komma ihåg den nästa gång, då ska jag visa er hur man spelar bolleyvoll!

Stressa stressa ..

Kategori: Allmänt

Stressigt stressigt.

Jobb 10:30-15:00
Samling 15:00
Match: 18.00
(Varför VARFÖR en LÖRDAG klockan SEX, borta också.. Grr!)

Kommer väl hem närmare elva kanske och då har jag missat Bloggawards, mamma och de är inte ens hemma och kan spela in det :( Skit!

Men, önska oss lycka till! :D Åtackåtack.

Bullbak

Kategori: Allmänt

Slänger in en dagens, dåligt med uppdateringar idag, men jag är faktiskt trött nu.

Kategori: Allmänt



Hur har dagen varit? 
Helt okej, men varken mer eller mindre.

Dagens klädnad?  Pyjamas - Mjukiskläder - Träningskläder - Pyjamas

Humör: Ganska positivt, det var en rolig tärning ikväll, blev pepp!

Planer under resten av dagen? Ja, det blir väl sängen, kanske slår på ett F.R.I.E.N.D.S - avsnitt..
 
Bästa idag? 
Att jag för en gång skull lyckades laga mat och DET mina vänner, med bravur!

Sämsta idag? Jag ska skriva högskoleprovet i A10 (Kräks på det rummet!)

Tack gode gud att.. att Oxen ringer in mig till att jobba, fyra arbetstillfällen denna vecka! :)

Ser på: Made (MTV)

Lyssnar på: Dance DJ & Company - Ibiza Dance Session (Otroligt men sant)

Dricker: 
Vatten
  
Äter:
 (Som jag då lagade alldeles själv) Färsk pasta med mozzarella, proscuotti (?!) och tomater, med egentillagad pesto! MMMMHM! (Fan, det där lät ju inte så fanzy ändå!)

Läser: Bloggar 

Vädret idag? Soligt men kallt.



Sista anmälningsdag den 15:e oktober, är ute i GOD tid!

Kategori: Allmänt



Här kommer mitt slutgiltiga beslut, mina val, här kommer de, önska mig lycka till! Jag har inga höga förhoppningar, jag håller bara tummarna och hoppas på det.



1.   
Mönsterkonstruktion I
7,5hp, Kvällstid, Halvfart (50%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Borås,
Borås
Grundnivå

2.     Entreprenöriellt företagande A
7,5hp, Dagtid, Halvfart (50%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Skövde,
Skövde
Grundnivå

3.       Bostadens utformning (Distans, Deltid, Växjö)
7,5hp, Dagtid, Halvfart (50%)
Fristående kurs
Distans
Linnéuniversitetet,
Växjö
Grundnivå


"- Godmorgon min goding, slå mig en signal när du vaknat är du snäll, kram mamms"

Kategori: Allmänt

Älskar när den där speciella ringsignalen ringer som betyder Ica Oxen. Ska in och jobba mellan 15:oo och 21:15, Underbart! Jag ska jobba fyra dagar denna vecka för de ringde igår igen och gav mig två tider till, toppen!

Tisdag: 15,00-21,15
Onsdag: 16,15-19,15
Fredag: 16,00-19,15
Lördag: 10,30-14,55


Ikväll när jag kommer hem ska jag lägga ner hela min själ på att söka utbildningar och kurser, sista anmälningsdag är i övermorgon. Jag har sökt en kurs till våren faktiskt, men berättar inte vad det är än, för har inte bestämt mig om jag ska ta bort den eller ej. Är inte hundra procent säker på att jag vill plugga heller.. Så svårt det här!


Ma-pa-bam-bam-da-da-Halloj!

Kategori: Allmänt

Grattis Grattis!

Jag vill passa på att gratulera Erik och Agneta till att de ska få en liten flicka igen, beräknad ankomst i januari! Elsa kommer få en liten syster, jag kommer få en till brorsdotter och mamma ska bli farmor igen. Kan knappt vänta!

Grattis storebror från lillasyster, krama om Agneta & Elsa från mig!

Äta bör man ändå dör man

Kategori: Allmänt



- Igår lagade jag mat till mig och mamma, se nedan.



Detta är Nadia-s supersallad, innehållande:

- Kyckling med Fajitaskrydda
- Pastaskruvar
- Kikärtor
- Körsbärstomater
- Majs
- Kruksallad
- Färska champinjoner
- Fetaost

Testa, smidigt och GOTT! :)


Tittar ut genom fönstret och ser en ljuvlig höstmorgon!

Kategori: Allmänt

Det är ju uppenbart att du blir väldigt påverkad av vädret och idag när mamma väckte mig klockan kvart över nio så tänkte jag, idag kommer det bli en bra dag, jag ska använda den till så mycket som möjligt och vi ska få goda nyheter, jag tror verkligen på det.

To do-list
- Städa ur min garderob (redan börjat och nästan klar, Kajsa; har två ICA-kassar, vill du kika?) 
- Laga pastasallad till lunch till mig och mamma
- Sy upp ett par gardiner åt farmor
- KSS klockan halv 4
- Träning (om det gått bra på KSS)
- Högskoleprov-plugg (Gud, det var så längesedan)

Gör en uppdatering senare och berättar hur det går/har gått. C Y !

Praying for a happy ending

Kategori: Allmänt





Jag gjorde precis en kopp thé åt mig och mamma. "- Låt oss ta en kopp thé, så kommer det kännas lite bättre" (PS! I love you!) Vi kommer nog få koka ganska mycket thé, både jag mamma och alla våra närmsta. Men vi får ta en dag i taget som mamma sa, finns ingenting vi kan göra.. Man känner sig bara så fruktansvärt hjälplös, man har en klump i magen och allt roligt känns bara tråkigt..

 

 

 

 

 

Min helg i bilder.

Kategori: Allmänt

 


Elsa i vietnamesiak rishatt



Elsa äter gröt alldeles själv



Sillen fann sin plats på Elsa's "skötbord"



Pappa och Elsa ritar



SÖTNOS!





Baddags, Sillen håller koll



Kalas hos min faster Maria, Grattis!



Elsa tog dockans plats



Glass är godast!

Working 9 to 5, what a way to make a livin.

Kategori: Allmänt





Dags att ta bilen in till stan nu igen alldeles strax, jag ska jobba från 9,30-15,15. Som ni då kanske förstår ska jag inte med på matchen idag.. Lycka till nu ni allihopa, förlåt att jag svek er, men jag sa från början att jobbet går i första hand.. Står man på inringning så gör man, I know, it sucks for everyone.



Akta tassen.

Kategori: Allmänt





Herr. Svan & Herr. Papps


Lika barn leka bäst.

Kategori: Allmänt





Gullmamma & Gullelsa


"- Men var är min lille vän?" "- Men jag ée ju här!" "- Inte DU Max!"

Kategori: Allmänt



Vad glad jag blev. Jag såg världens bästa idé komma farande framför mig bandet idag när jag satt i min lilla kassa på Ica Oxen. Det börjar närma sig jul och därför är vår lilla vän tillbaka, och jag kan inget mer än känna lycka, GB har verkligen lyckats! MUMS!



GB, Sandwich pepparkaka!


"- Marsipan är väl ganska starkt?" "- Joo kanske, men mest äckligt!"

Kategori: Allmänt



Uppdatering igen, går ju riktigt bra det här, heja!

Joo, nyfiken som man är (man måste ju kolla liksom) så var jag precis inne på Dennis M's blogg, och eftersom vi fortfarande är för stencoola för vårt eget bästa egentligen så lyckades vi komma med på samma bild som Dennis M, och han HAR lagt upp den på sin blogg. Okej, inte jag personligen, men Bella (en kompis till Eve och Amanda som var med igår, mycket trevlig tjej btw) och inte att förglömma Evve's ben.. och fot! Yes! Kolla gärna in själva på http://dennism.se/ 

("Till slut blev det för mycket när folk började komma fram och klänga så vi var tyvärr tvungna att dra iväg ganska tidig.." INTE vi, jag lovar faktiskt, vi åkte somsagt hem ganska tidigt igår, alla var ju nästintill nyktra, men Evve gick faktiskt fram och frågade om det var han då jag redan på utestället innan hade sett honom och var nästintill säker på att det var han.. )

Hmm, lite konstig mening där på slutet. Den där Trampe..




"- Men var han smal då? " "- Näe, han hade kavaj på sig.. " Okej.

Kategori: Allmänt



Och ja.. Det ÄR sant. Vi dansade bredvid Dennis M igår, och Eve pratade med honom!

Är vi inte zuupercoola så säg!?  


"- Vi måste akta postbilen, la la la.. "

Kategori: Allmänt

Igår

Jag använde dagen till att göra klart mina tackkort (bild kommer) och senare på kvällen var det träning, jag träffade Nadia som var hemma en sväng från studier i Borlängen, mycket trevligt! Vi får se till att ses en sväng på lördag, alla som vill vara med är självklart välkommna :) Hör av er! Efter träningen var det röd torsdag som gällde, jag var aningen otaggad och kvällen var väl ganska mesig i allmänhet, lite folk, konstigt folk. Alla pratade engelska! Trodde man skulle komma ifrån det när man kom hem.. Men sällskapet var trevligt så vi sa att kvällen fick två drinkar av fem möjliga!

"- Alla utgångar kan ju faktiskt inte bli bra!"
"- Jävla myspratare!" Haha


Idag

JIPPI jag ska in och jobba klockan fyra, underbart! Har väntat och väntat på att de ska ringa (står på inringning för de som inte vet) och häromdagen ringde de och frågade om jag ville jobba 16-20? Hell yeah! (svarade jag inte, men tänkte) Dock fjuttig tid men är glad för vad man får. Sen nu på förmiddagen kommer familjen från Sandared hit och lämnar av världens sötaste tjej! Ska bli så kul att de dem igen, var längesen! Sen ska hon sova här hela helgen medans hennes föräldrar vilar upp sig i helgen. Myshelg!

Imorgon

Seriestart! Taggad? Njaae, har inte kommit in i det efter att jag varit borta. Men jag sätte servarna igår, det gick mycket bättre men huvudet är inte med i alla situationer men det kommer väl. Vi ska till nåt ställe i närheten av Örebro tror jag, Lindesberg tror jag det hette.. Önska oss lycka till! Vi har endel sjuka och borta och sen är vi ju ett få antal så det kan vi behöva :) På kvällen hoppas jag som jag redan nämnt att jag ska in till stan och träffa Nadia och några fler en sväng, för att sedan komma hem till söt-Elsa igen!

Hoppas alla får en bra helg! Kramar

Å-tack å-tack å-tack.

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag tagit tag i mig själv när det gäller..

Tackkorten! (Hurra!) De blir inte som jag hade tänkt mig, men jag hoppas de blir snygga ändå. Tjejen inne på Expert var väldigt trevlig och hjälpte mig för att få ut de satans krångliga korten. Hatar när sånt där inte funkar, elektronik, datorer och sånt där, Urk!

Än så länge lever mitt ljud på datorn (Peppar peppar ta' i trä!) så nu sitter jag och lyssnar främst på U2. Köpte 9 stycken nya skivor på skivmässan som jag och pappa var på i helgen! Men det var ovanligt dåligt med bra CD's tyckte jag, nästa skivmässa är den 2 Maj och då har Löfnertz kommit hem från Australien och då ska vi dit!

Om en och en halv timme ska jag häma mamma i stan och åka till Skövde för att hälsa på mormor på KSS. Hon har blivit lite dålig igen, men vi ska inte ta förhastade slutsatser så vi hoppas hon får komma hem snart igen. De skulle bara ta lite prover, hon hade tydligen lågt blodvärde. Hoppas hon blir frisk snart igen.

Nu har jag fått stränga order av min kära mamma Karin att plocka upp alla mina grejer nere i hallen så det är väl bäst att få det gjort innan hon kommer hem ikväll. Let's do it!

Ibland är det så sant att det är läskigt !

Kategori: Allmänt

Horoskop (900423) Planeten Merkurius i den 8:de Solcykeln.

Kärlek:
En laddad situation som inte lämnar dig opåverkad kan uppstå idag. Efteråt kan du känna dig tveksam för hur du hanterade den.

måndagen den 5:e oktober

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? Inte gjort så mycket, vaknat käkat frukost kollat på ett avsnitt av Vänner.
Dagens klädnad? Pyjamas fortfarande.
Humör: Fram och tillbaka, vänster och höger
Planer under resten av dagen? Har träning klockan fem, innan och efter det vet jag inte.
Bästa idag? Att jag sov länge.
Sämsta idag? Ingen bra dag idag.
Tack gode gud att.. jag inte var kvar i Vietnam ett par dagar till.
Ser på: Vänner.
Lyssnar på: Travis
Dricker: Mjölk
Äter: Fil och Müsli
Läser: -
Vädret idag? Ganska soligt tror jag.
Dagens ord: Inget än då länge, har inte pratat med någon än.

Vi är förlorare, vi två

Kategori: Allmänt

Jag, Sara, Mamma och Pappa satt i en karusell-vagn och flöt omkring strax utanför strandkanten. Mamma och Pappa hade sådana uniformer på sig som Christine har i lumpen. Jag påpekar att när vi badade i Vietnam så bröt alltid vågorna i fel sekund, de bröt alltid precis efter att de hade åkt förbi oss, det tyckte jag var tråkigt. Då säger pappa "- Ja nu bröt den ju precis perfekt iallafall om man kan kalla det så!" Då plötsligt kommer en våg och lyfter upp oss flera hundra meter upp i luften, jag förstår direkt att det är en tsunami och jag förstår att vi ska dö. Men de andra verkar inte bry sig. Jag försöker säga någonting men då har jag plötsligt fått en tygboll i munnen och silvertejp runt så att jag inte kan spotta ut den. Vi börjar dala ner och därnere står alla kompisar och släkt som vi känner och ser jätteledsna ut. Men de har en stor glasvägg emellan sig så de kommer inte att träffas utav tsunamin, men alla står där och vinkar åt oss och gråter jättemycket. Och jag kunde inte göra nåt.

Sen vaknade jag med ett ryck och hade tårar i ögonen.

Tänker på alla människor som vi träffade i Vietnam, 160 döda. Otroligt. Fruktansvärt.

Lördag tredje oktober

Kategori: Allmänt

"- Inte mintgrön, seafoam! "

Kategori: Allmänt

Inte ens kanelbullen som pappa hade köpt idag på Kanelbullens-dag smakade gott. Urk! En lång, tråkig, värdelös dag har om ett par timmar passerat. Jag har kollat på en film (Marley&Me) och 514 avsnitt av Friends. Sen visade jag mig nere hos mamma och pappa en stund för att tvinga i mig lite potatis, kött och broccoli.

Vad ska jag göra resten av kvällen? Inte en jävla aning. Dö i sängen antar jag.

Bitter, jag? Nej då.

Välkommen tillbaka! :)

Kategori: Allmänt

Det är väl ingen som läser här längre antar jag, jag ska åter igen göra ett nytt försök. "Lägg av!" tänker ni, du kommer inte fixa det, näe det gör jag säkert inte men nu har jag fått upp kämparglöden igen! Heja mig! :)

Har som ni kanske vet befunnit mig ute i vida världen för ett tag nu, kom hem för drygt en vecka sen. Underbart roligt, har upplevt både det ena och det andra. Men jag har samtidigt lärt känna mig själv lite mer och kommit fram till hur hemmakär jag egentligen är. Det hindrar mig dock inte att vilja dra ut igen nu snart i vinter/vår när jag har lyckats skrapa ihop lite pengar igen, någon som vill följa med mig? :)

Nu om ett tag ska jag ta bussen in till stan och möta upp Linda, vi ska dra en sväng till Skövde för att fixa en "festblåsa" till framför allt Linda men eventuellt mig med, (hittade en klänning häromdagen, med paljetter på! Jag gillar inte ens paljetter! Ska se om jag ska lämna tillbaka den..) för imorgon har vi skramlat ihop de som går att skramla ihop och vi ska ut och slå klackarna i taket. Ska även slänga in en liten undring där, HUR tänker de när de sätter tjugoårsgräns på Skövdes alla uteställen? Inte trevligt alls.

Måste också berätta att jag har gjort något väldigt dumt, jag har gått ifrån att vara blondin till att vara brunett. Jag tycker att håret ser grått ut och jag ska nog be Linda färga om det ikväll, skit också :(

Hade kalas, hörs snart igen! :)