sandramedk

Teknik som inte fungerar är lika tråkigt som att upptäcka ett hål i strumpbyxan

Kategori:

Hallong ballong,

Har under tre dagars tid försökt otaliga gånger att ladda upp ett inlägg här, detta betyder att jag FINNS KVAR, jag har inte försvunnit men att den bildbomb jag planerat får utebli.

Men väljer att visa en bild från tisdagskvällen som spenderades på LLA med bra tjejer, sämre öl men sämst match. Men vad gör det om hundra år?

Uppdatering: Om Sillen

Kategori:

Efter ett besök hos farbror (fröken i detta fall) veterinär så har det rakats bort vinterpäls under hakan. Detta för att hon lättare skulle kunna undersöka och klämma på kulan. Kulan var en böld. Bölden skulle det tas hål på med en skalpell. Tyvärr var bölden inte "mogen" så den vätska som skulle rinna ut rann inte ut, endast blod. Stackars missepissen som hade fått lugnande skrek för full hals och kattmamma Sandra stod nästan inte ut. I sju dagar ska vi nu mata honom med antibiotika i munnen med spruta två gånger om dagen. Heja mig och mamma, nu lär vi få klösmärken ..

Ger Sillen så mycket kärlek jag kan

Kategori:

Sillen mår lite tokigt just nu och har gjort det sedan mellandagarna. Han äter väldigt dåligt och framförallt så har han en väldigt stor och svullen kula (?) under hakan, tandvärk? Vi väntar på att få en tid hos veterinären, har ringt hela morgonen men det är upptaget.. Tänk på Sillen idag allihopa !

Den första dagen och den som följer

Kategori: Allmänt

Första Januari
 
Dagen gick på halvfart som den brukar göra för de flesta den första dagen på det nya året. Kom hem från Linda framåt eftermiddagen så Evelina kände sig körklar och skjutsade hem mig. Jag kom hem och gav mamma och pappa årets första kram och spelade Yatzy. Efter det tog jag och mamma en promenad i det soliga vädret, men JÄVEL vad kallt det var, vi gick inte så långt. Resten av dagen/kvällen spenderade familjen Karlsson/Jerenvik i soffan. Vi kollade på Vinterstudon och tre avsnitt av Morden i Sandhamn (hurra vad bra). Som vanligt tryckte  man i sig en pizza på årets mest optimala bakisdag, jag beställde extra sås, höhö.
 

 
Andra Januari
 
Oj oj, väcktes tidigt utav pappa idag, redan halvåtta (ber om ursäkt till er som jobbat och har fått gått upp ännu tidigare). Idag var det dags för en tur till Karlstad. Har ju under mina fyra månader i Kanadaland hyrt ut min lägenhet, så det blir lite som att flytta in igen, måttligt roligt att packa och packa upp. Linda följde även med som ville se lägenheten men hon lämnade oss efter en stund för att möta upp sin kusin som bor i samma stad. Efter detta fortsatte vi in tll stan, jag och pappa och skulle leta reda på en vinylaffär som pappa hade hört skulle vara bra. Det var den inte. Den var också lite krånglig att hitta. Efter det var det ÄNTLIGEN dags, som jag har LÄNGTAT! Lunch på Vilmas och det givna valet är självklart Fisk- och Skaldjurssoppa med hemmagjort vitlöksbröd. Dog godhetsdöden. Efter detta blev det en tur till IKEA, Elgiganten och Jula. Tyvärr inga köp för min del.
 
Ser fram emot ikväll så jag och Eve har blivit hembjudna till Maja (föräldrars hus) för att basta. Huset är stort, vackert och härligt och ligger precis vid vattnet. Ska bli SKÖN T!
 
 

Nyårsafton

Kategori: Allmänt

 
Gott Nytt År och glad fortsättning, 
 
Slänger ihop ett litet hastigt inlägg via telefonen, de glittriga naglarna skvallrar om en riktig fin kväll och natt igår. Firade det tillsammans med en del utav mina favoriter, Linda, Eve och Maja. Jonas var också med ett tag, fixade det mesta av maten som var riktigt kanon ! Kvällen gick vansinnigt fort med mat, skvaller, vin, Vänner (serien) - Quiz, kaffe (tantvarning), Skittles, skratt och mögliga jordgubbar. Vid tolvslaget kikadblock snyltade på andras fyrverkerier samtidigt dom vi stod under tak på trappan och skålade ! Sov över hos Linda (som vi spenderade kvällen hos) och var vakna och diskuterade livet fram till strax efter 6 på morgonen. Klockan 05.00 skickade vi en Gott nytt År tanke till Kanada, så vi kan nästan säga att vi firade två stycken nyår igår. Tack tjejer för en fin kväll, rätt stämning och med rätt sällskap ! 
 
Välkomstdrink
Linda & Jonas
Maja
Skittles
Linda's Vänner-Quiz