sandramedk

"Det smakar som misslyckade popcorn"

Kategori: Allmänt

Vilken kväll! Vilket gäng! Vilken stämning! Lika bra att låta det fortsätta, så ikväll kör vi igen! Tältning på Hattarevik stå på schemat, det kommer bli kanon!

Kyss och slem åt alla!
*poff*

www.rixfm.com - Rix morronzoo - Ljudarkiv - Sök: Gert och Jill - Lyssna

Kategori: Allmänt

"Kära studenter


Om jag skulle ge er ett enda råd inför framtiden, då rekommenderar jag er att använda solskydd. De många och långsiktiga fördelarna med solskydd har bevisats av duktiga vetenskapsmän medan mina övriga råd saknar någon som helst vetenskaplig grund. Det mesta är taget direkt från mina egna erfarenheter på livets slingrande stig. Såhär lyder mina råd:


Njut av din ungdom, eller skit samma förresten. Du kommer ändå inte att förstå fördelarna med att vara ung förens du är för gammal. Men tro mig om tjugo år så kommer du att sitta och titta på gamla bilder och minnas alla de möjligheter du hade och hur fantastiskt snygg du faktiskt var. Få inte skuldkänslor bara för att du inte vet vad du ska göra med ditt liv. De mest intressanta personer jag känner hade ingen aning om vad de skulle göra när de var tjugofem och några utav de mest intressanta femtioåringarna jag känner vet det fortfarande inte. Slösa inte bort tid på avundsjuka för ibland ligger du före, ibland efter. Loppet är långt och i slutet kommer du ändå vara ensam.


Lyssna på hjärtat ibland är det svårt att förstå. Men ta dan´ som den kommer så visar sig vägen ändå.


Oroa dig inte för framtiden de riktiga problemen i ditt liv kommer nämligen ändå att bli sådana som du idag aldrig skulle kunna föreställa dig. Och du, det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke. Lär känna dina föräldrar för du vet aldrig hur länge de finns kvar och var snäll mot dina syskon, de är din bästa länk till det som varit och troligtvis de som kommer att stötta dig bäst när du som mest kommer att behöva det. Tyck om din kropp, använd den på alla sätt du kan. Var inte rädd för den, eller för vad folk tycker om den den är ditt livs bästa verktyg. Läs inte veckotidningar de får dig bara att känna dig ful.


Lyssna på hjärtat ibland är det svårt att förstå. Men ta dan´ som den kommer så visar sig vägen ändå.


Kanske gifter du dig, kanske inte. Kanske får du barn, kanske inte. Kanske skiljer du dig vid fyrtio, kanske dansar du maccarena på ditt guldbröllop.  Oavsett hur det går så skryt inte, men var inte alltför hårt mot dig själv heller. Hälften av det som du kommer att lyckas med är ren tur. Och detsamma gäller för alla andra. Bo i Stockholm minst ett år men stick, innan du blir för dryg. Bo i norrland ett år med dra innan du blir för trög. Spara alla gamla kärleksbrev, släng alla kontobesked. Håll inte på för mycket med ditt hår, för man sover väldigt dåligt på papiljotter. Använd tandtråd. Lär dig acceptera några obestridda sanningar, priset stiger, politiker ljuger och du kommer att bli gammal liksom att en dag sitter du där och sjabblar om att det var billigare förr, politikerna var ärliga och att barnen hade större respekt för sina föräldrar. Var försiktig med alla råd du får och ha tålamod med de som ger dig dem. Kom ihåg att råd en typ av nostalgi. Det är som att fiska i slasken efter sånt som hänt, skölj av det och återanvända det som värdefull information.


Nu är skolan slut, vi går ut. (Här ryser jag varje gång!)


Tro mig använd solskydd." 


Med vänliga hälsningar / Gert Fylking

"Klackarna i taket"

Kategori: Allmänt

Bikinin är på, dags att gå ut, vilket otroligt väder! Vaknade av ett sms från Linnea i morses, men det gjorde ingenting det var ett bra sätt att vakna på, det stod följande:

"Tjo! Imorgon (fast det är idag helt klart) slår minsann familjen Rosén (dvs Adam) upp portarna och alla klassisar är därmed välkommna dit från klockan halv åtta och framåt! Kom med föda i magen och försök att behålla den där under kvällen (dvs ät hemma och spy inte upp skiten sen.) När natten är mogen sen så drar vi oss väl vidare mot staden för utgång på troligtvis Björnes eftersom någon liten rackare behagade att elda lite på stat! Hoppas vi ses! :D

Ser fram emot en härlig kväll med alla mina vänner, men vi ska ju faktiskt umgås natten efter också, då blir det tältning i Hattarevik för hela slanten! Kommer bli great!

Hoppas alla ni pallrar er till Björnes i natt för att slå klackarna i taket, för ikväll .. DÅ blir det röj! SES!

Nedräkning har börjat, 14 ..

Kategori: Allmänt

"- Du har uppdaterat din blogg dåligt den senaste tiden!" - Kajsa
I know.


Kom hem cirkus halv tio från ett sybesök hemma hos Caisa. Vi sydde iprincip i streck från klockan 14-21, bortsett från ett avbrott då vi käkade "tomat-morot-vegan-soppa" riktigt mums faktiskt! Det börjar bli färdig nu min klänning, har endast en dragkedja kvar att fästa och en spets-rand att sy fast. 

Idag sattes betygen, det innebär att jag har klarat av tre stycken svåra år på Natur. Haha, Jag tycker allt att jag har klarat mig ganska bra, jag klarade iallafall av det, det känns så himla bra. Jag blir alltid så sentimental nu för tiden, det är idag exakt 2 veckor/14 dagar kvar, helt otroligt. Dessa två veckor kommer bli mer än fullspäckade, kan knappt vänta!

Imorgon ska jag passa på att lapa sol hela dagen, (det ska bli 30 grader!!) och på kvällen blir det festligheter i Mariestad med klassen, kommer bli riktigt trevligt. Hoppas ni har en bra helg allihopa, jag hör av mig så fort jag får en stund över, ni får helt enkelt ha överseende! ;)

"Jasså jasså inga ögonbryn!" ;D

Kategori: Allmänt

IGÅR:
Jobbade mellan 14-19.30 efter det åkte jag en sväng till Johanna, där det var en liten hög med folk. Vi grillade och tog det lugnt, mycket trevlig kväll!

Jag måste berätta att jag äntligen har börjat med min klänning, det gick väl inte som planerat redan från början men tror jag har koll på det nu, nu väntar nog bara ett stort antal timmar och svordomar (som linnea sa ;D ) Ja säkert. Nu är farmor och farfar här en sväng och de sitter ute och fikar med mamma och pappa, jag käkade precis frukost så det blir inget fika för mig.

IDAG:
Jag ska  fortsätta med miin klänning, lägga mig ute i solen och läsa twilight och ta det lugnt! Har ingen skola imorgon heller, för min enda lektion på måndagar har utgått. Men jag kanske åker in en sväng ändå eftersom jag är så smart att jag glömde religionsboken i skolan.. hrmf.

So long!

Besök i Sandared

Kategori: Allmänt



Världens sötaste tjej



Sandra & Elsa - Puss!



Hon är stadig på benen nu



Superfaster och Elsa

Ursäkta min frånvaro

Kategori: Allmänt

Ursäkta min frånvaro, det var längesedan jag skrev men nu har det iallafall hänt lite.

IGÅR: Först var jag och mina föräldrar och hälsade på min bror och hans familj i Sandared, Elsa har blivit så lång ! Hon hade inte lärt sig att gå än, men när jag satt och lekte med henne på golvet så ställde hon sig upp, jag höll ut armarna mot henne och sa, "- Kom då Elsa." Så börjar hon ta vacklande steg, säkert 6-7 stycken. Jag blev helt ställd och fick inte fram ett ord förrens Agneta (Elsas mamma) fick syn på det! Superfaster, jag YES!

På kvällen bar det iväg till Töreboda för lite förfest på det mest konstiga stället någonsin, mitt ute på en åker i Ormskogen, men det var riktigt trevligt, blev ett par riktigt snygga kort, kanske kommer upp här när jag fått tag på dem, men ni vet ju hur det brukar bli med det.. Håll tummarna! Fortsatte sedan mot Skövde, Therese körde. Tyvärr förlorade vi Fred på vägen dit, Therese fick köra hem honom, han mådde inte bra stackarn.. Men tre tappra själar fortsatte in på Husaren, Amanda försvann ganska fort, tror hon åkte till Skara. (?) Jag och Eve var kvar, det blev en trevligt kväll trots att Eve drygade sig med att kalla folk töntar och hennes möte med "No air", HA! Jag hade en trevlig kväll, som avslutandes på ett bra sätt. Mobilen dog precis i slutet när man som mest behövde den, vad är oddsen liksom, som tur var fanns Eve till hands. Vi fick sedan skjuts hem till mig utav Therese, ÄNGEL! Hoppas du inte hade en allt för värdelös kväll =)

Det blir en lugnt hemmakväll ikväll med mamma och pappa. Tacos står på menyn, Mums!

Ha en bra fredagkväll! =)

Fysik B

Kategori: Allmänt

6.15 En pojke, som väger 70 kg, står 10 m från en flicka som väger 50 kg.
Uppskatta attaktionskraften (gravitationskraften) mellan dem.

A person called she

Kategori: Allmänt

When she draws a breath and counts to ten, But as she exhales it's gone again. And she feels like a crazy fool. When she goes lalala and longs to be. But it helps it makes her float away, To another place where she can stay. And it's the same part, same game, Same procedure as every day.  And she's cold, so cold. She's alone again and she's trying to see an end. She's dying to have a friend. She's alone again. She's alone again with all his hollow words. She suffers a reverse. She's alone again.

- Mamma, jag vill inte gå till skolan!

Kategori: Allmänt

Förbannade tråkiga söndag!

Vaknade imorses och hade verkligen jätteont  magen, somnade om och sov en timma till, gick sedan upp och mådde bättre. Idag har jag pluggat fysik, verkligen jättetråkigt och svårt. Nu ikväll började jag med broderierna på min balklänning, jag har tappat inspirationen och självkänslan, det kommer bli skitfult. Usch.


Ett sånt där onödigt inlägg ..

Kategori: Allmänt

Just nu:
- Rosa bandet
- Majblomma


Snarast möjligt:
- Mustachkampen-pin

Vill ha, men ändå inte:
- En grön fot (Grön ungdom), skitsöt!

lördag den 16/5

Kategori: Allmänt

9,00 Vaknar
10,00 - ? Fysik fysik fysik


Trots att dagen kommer bli jättetråkig antagligen så får jag trösta mig med att på onsdag har jag gjort mitt sista prov! Fattar ni? Jag kan inte fatta det. Jag blir både glad samtidigt som man känner någon slags konstig känsla om att allt är över..

Hoppas i vilket fall på att det blir en trevlig kväll, någon som har lust att hitta på något? Jag är öppen för alla förslag från utgång till hemmakväll framför Eurovision.

Ha' en bra dag allihopa!
Karma

.. helst utan att synas

Kategori: Allmänt

Hur kan man i en grupp med människor ändå känna sig så ensam?

Det är bra mycket roligare att kolla på när färg torkar.

Kategori: Allmänt

Den 12 Maj. Om en månad är det den 12 Juni. Student.

Just nu vill jag kräkas på allting, det är så mycket jobbigt kvar i skolan, hjälper inte att alla håller på och tjatar och stressar mig heller.

Motivationen är verkligen på noll, det känns meningslöst. Jag känner mig bitter.



Stök

För er som inte har tröttnat på att tänka.

Kategori: Allmänt

Besvara gärna dessa frågor, tack!
Mvh. Sandra


Varför finns bokstaven "S" i ordet läspa?
Varför skruvar du ner volymen på bilradion, när du inte hittar?
Varför hade kamikazepiloter hjälm?  
Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?
Var tar den vita färgen vägen när snön smälter?
Vad kallas kaffepaus på en tefabrik?
Vilket är mörkrets hastighet?
Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen, när batteriet håller på att ta slut?
Varför heter det rusningstrafik, när bilarna kör som långsammast?

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt

Har precis varit och kollat på estet-treornas slutuppgift, Mad. Synd bara att man var tvungen att gå med fjanigafjortishögstadielever. Stampa på dem! Hårt, om och om igen.

Sitter i skolan, vi har inga lektioner idag (pga. teatern), därför kan jag egentligen åka hem, men eftersom jag varken har bil eller orkar ta mig ner till stan igen så tänkte jag vänta här till klockan 2. Sedan blir det friluftsarbete för hela slanten, varvat med eventuellt träning lite senare om vädret tillåter.

Vi kör en dagens:


dagens låt: Cue - Burnin'
dagens frisyr: Plattat, uppsnurrat två slingor runt huvudet.
dagens klädsel: Blåa jeansleggins, svart långt linne, grön kofta, en "grön-brun-mönstrad-scarf", ett flätat bälte och gladiatorskor.
dagens händelse: Tyskarna är hemma!
dagens planer: Plugga, träna, Project Runway ikväll. Heja Leanne!
dagens vill ha: En utomlandsresa med sol.
dagens saknad: En liten deppigdag så, ja..
dagens tråkigaste: Antagligen det här inlägget.
dagens matKorvgryta med ris i skolan.
dagens kärlek: ..till min säng.
dagens mående: Jag vet inte, trött och köttad.
dagens köp: Ingenting än så länge

Med vänliga hälsningar /Skalman (internskämt)

Kategori: Allmänt

- Välkommen hem igen, Sandra.
- Tack!

Är hemma från helgens bravader. Tänkte köra igenom dagarna lite snabbt, samtidigt som jag håller ett öga på veckans avsnitt av Gossip Girl.

FREDAG
Jobbade till klockan 7 och sedan mötte jag upp Johanna, Linnea och Sara på stationen i Mariestad för att ta buss till Skövde. Bussfärden var gapig och tjattrig, vi var grymt förväntansfulla! Från Skövde tog vi tåget till Göteborg. På tåget väntade Moa på oss, hon hade gått på i Töreboda. Tågfärden avslutades med att jag blev nerslagen av Johannas resväska, vilket (ni skom känner mig vet) innebär ett FETT blåmärke, på mitt lår. Hett! I Göteborg letade vi reda på skolan som vi skulle bo på, tog det lugnt på rummet och somnade (ganska) tidigt.

LÖRDAG
Vaknade cirkus 8, match mot Gråa BK (div 3), matchen slutade 1-1. I match nummer två mötte vi det norska Sandefjord A (div 3), också där slutade det 1-1. Sista matchen vann vi med 2-0, vi mötte Ystatöserna, som enligt listan var ett elitlag, efter dagens hoppande, gapande, flertalet skrapsår och kämparglöd placerade vi oss på en andraplats i gruppen. Tjo. Vi duschade och åkte tillbaka till skolan, herrlaget hade även anlänt till göteborg, de slutade också på en andraplats i gruppen. När alla var klara bar det iväg ut på stan för att leta reda på en restaurang, vi käkade tillslut på Lilla London, mat och diverse dricka, Tjo! Vi i damlaget hade en fruktansvärt trevlig stund! Efter det gick några ut, några gick tillbaka till skolan. Jag, Linnea och Sara bestämde oss för att följa Johanna hem till sin bror i Guldheden (?) Det gick fint, tog dock lite länge tid att komma hem, pga. att vi inte är så världsvana när det gäller de förbenade spårvagnarna. Somnade senare som en stock. 

SÖNDAG
Vaknade av att Per i herrlaget gapade "- Okej, upp, det är matchstart om 20 minuter!", haha grattis, vet fakiskt inte hur det gick för dem. Vi sov någon timme till, gick upp och käkade frukost, packade ihop våra saker och åkte till hallen för att spela dagen första match. Det blev också vår enda match den dagen. Vi förlorade med 2-0. Fuck-i-räva, som Linnea brukar säga.  Dömde en match, skyndade oss sedan till centralstationen för att ta tåget hem. i Töreboda var vi tvungna att byta till buss, och där sken solen, i lilla Töreboda =)

Trevliga helg i trevliga Göteborg med trevliga och underbara människor! Tack!

                                                          
I Töreboda, jag var minst sagt trött


Väntan är ett annat ord för att "ha tråkigt".

Kategori: Allmänt

Något som jag tycker väldigt illa om är när man är stressad, tror inte att tiden räcker till och sen sitter man ändå tillslut och väntar. Jag ar en timme kvar innan jag ska in till jobbet, Hrmf.

Slutade halv tolv, åkte direkt till Oxen för att handla mat till min sallad, som jag sedan tillagade hemma. Den är supergod! Det är Nadia som har gjort den från början, den innehåller: Kyckling med fajitaskrydda, pastaskruvar, kikärtor, fetaost, tomater, färska champinjoner, grönsallad och majs. Den är verkligen jättemumsig, inte sådär tråkiga som många sallader kan vara, "- Mm gräs, hästmat, gott..not."

Har nu packat ihop mina saker som jag behöver till helgen, om jag inte har berättat det så ska jag vara borta i Gbg under hela helgen. Vi ska nämnligen åka på KalåAda volleybollcup! Jag och några till åker ner nu ikväll efter jag har jobbat, bussen till Skövde går 19.25 och sen är vi i Gbg vid cirkus 22. Tror vi spelar första matchen imorgon klockan 10, hoppas det kommer gå bättre än sist! Det gick jättebra för mig igår på träningen, lyckades med två superblock, blockade t.o.m. den långa nya killen, som förövrigt såg väldigt bra ut! :D Oj, det där gick av bara farten, men vem bryr sig! =) 

Förresten jag behöver hjälp! Det engelska uttrycket "even though" tycker jag är ett väldigt bra uttryck, kan användas i många sammanhang men ge mig en bra svensköversätting som man kan använda när man pratar; "fast", "även fast", Neshj. Brorsan, du är ju en hejjare på sånt! Hjälp! =)

Önska mig nu lycka till !
Hoppa ni alla får en bra helg, skriver igen på söndag kväll!
Puss och Kram från mig !

Ps: Nadia, vi saknar dig, vi spelar för dig!  :D

Studentinbjuningar

Kategori: Allmänt

Nu är det onsdagkväll, jag har precis kollat på Grey's Anathomy och nu är jag trött. Var ute i Gullspång idag och trampade dressin, med friluftsliv, det var faktiskt ganska kul, men läskigt! Det kändes som man skulle spåra ut hela tiden, Christine verkade inte lita på mig till 100 % heller när jag trampade.. "- BROMSA!" Okej .. ;D

Sitter och kollar lite på historian, den ska  vara klar tills imorgon tror jag, det blir nog fint. Hörde från mormor att studeninbjudningarna hade kommit fram också, har en bild på dem här, men innan ni kikar in dom så önskar ni mig godnatt, för nu ska jag sova. Godnatt.


Vad är motsatsen till sovmorgon?

Kategori: Allmänt

Alltså, vad tänker jag med på morgonen? Kan det bero på att jag är för trött och går och lägger mig för sent .. Först och främst låg jag i sängen Lite förlänge, sen åt jag dock en superfrukost, bra start! Men vad hände sen, jag släppte ut katten som följde med mig när jag traskade till bussen och höll på att bli överkärd på kuppen, INTE bra. Sen när jag skulle kliva av bussen och gå ned för trapperna så var det SÅ nära att jag snubblade på mina fötter och ramlade rakt ner med ansiktet före, men jag lyckades hitta balansen.. Men det värsta av allt, när jag kommer till skolan, kollar på mitt schema för att se vad vi ska ha för en lektion, då har jag SOVMORGON! :(

Så nu sitter jag här, i datasalen, många håller fortfarande på med sina projektarbeten, men vi är färdiga! :) Heja Christine! En del av klassen stod med resväskor imorses i korridoren och ska ta sitt pick och pack och åka till Berlin. Åh gud va kul, jag vill också, det var så jäklakul sist. Btw hittade Christine ett kvitto från sina inköp på en mataffär i Berlin från när vi var där i höstas, inte så mycket matfast där inte, Haha! Hoppas de får en bra resa iallafall!

Vad jag planerar att göra idag: .. är att skriva och läsa instuderingsfrågor (religion), läsa på 3 stycken historaredovisningar, Eventuellt börja med fysiken, eller börja ed studentklänningen.

Vill bara rikta ett tack till mamma som igår var en ängel när hon hittade mitt nya träningslinne, ett par shorts, en sportbh och ett knäskydd inne på VINDEN, gud vad jag har letat, och sen hittar hon dem direkt! TACK! Förklaringen är att min käre bror antagligen lyckades få med de in bland massa kartonger när han gick igenom vinden för ett par veckor sedan för att leta efter gamla leksaker och sånt. Hrmf ;D

Just nu hör jag att Christine börjar bli frustrarad bredvid mig, skräll att datorerna är skitjobbiga och inget går som man vill när man är stressad. Keep up the good work!

Tjing Tjing! 

09.05.05

Kategori: Allmänt

Dagen började så jäkla dåligt, jag var på dåligt humör och de var något som verkligen tyngde ner mig, fick mig att vara grinig, jag visste inte vad det var,  men det försvann efter ett tag och jag vet varför, men det vet inte ni! ;D Kom hem för en stund sen, har ätit mat och även blandat ihop min egen müsli ! Innhållande: Fiberhavregyn, linfrön, solroskärnor, hasselnötter, paranötter, sötmandel och russin, sen har jag köpt Onaka-fil och kiwi, vilken super frukost imorgon !

I alla hast, en annorlunda dagens, kommer Här!

dagens låt: Stefan Andersson - If I Could Be The Sun
dagens frisyr: Utsläppt, med uppsnurrad lugg!
dagens smink: Marcara
dagens klädsel: Svarta leggins och en rosa ful tunika (Nu ger jag upp, den är INTE fin, jag ska klippa sönder den)
dagens händelse: Postade studentinbjudningarna!
dagens planer: Plugga och sedan ta ett varmt skönt bad med mass skum och skön musik!
dagens vill ha: En jeansjacka.
dagens saknad: Mitt borttappade nya träningslinne och ETT knäskydd, kul!
dagens tråkigaste: Religionsinlämmning, Friluftslivarbete, HistoriaredovisningAR (ja, plural) och FYSIKFANSLUTPROVET!
dagens matFisbullar i skolan, Löfnertz kan ta sig nånstans med sitt "få-mig-att-hata-fiskbullar"-prat!
dagens kärlekMycket
dagens mående: Bra just nu! :)
dagens köp: Nötter och frimärken till korten

Blondinbella-style!

Kategori: Allmänt

Okej, jag har suttit igår och idag och skrivit och skrivit och grejjat på projetarbetet och ändå har jag en jättelust till att skriva om massa saker. Okej här kommer jag igen.

Köpte en klänning idag också =) Älska att shoppa klänningar! (Mycket bättre än fula skor, ohfy!) Såg den först som en vanlig blå söt klänning, men när jag vände på den, POW! Okej, kan det vara snyggt på mig? Jag för fan, lika bra att testa! Den ramlade ner i en förvånansvärt liten kasse, och mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent gick upp i rök.

Ska faktiskt visa bilder på den, när jag har PÅ mig den, hm, vet inte om ett sånt här tillfälle någonsin kommer att återkomma, så varsågod, här kommer jag, här kommer jag, Långstrump.










































Att leva som inklämd i en skokartong.

Kategori: Allmänt

Gud har verkligen varit med mig idag, lyssna nu allihopa, JAG, Sandra Maria Karlsson har IDAG köpt, TRE, joo ni läste rätt, TRE par SKOR! (Oj va jobbigt att läsa den meningen, grattis till er!) Studenskor, balskor och ett par till om jag eventuellt inte kan ha mina balskor för att de är:

1. För obekväma att bära
2. Det ser inte klokt ut med min balklänning
3. Jag vågar helt enkelt inte.

Det är ju inte roligt om jag visar er dom, kom på studenten så får ni se dem helt enkelt. (Kan inte bjuda alla på mat men vill ni komma hör av er innan, jag kan nog fixa er en macka eller två. Lugna puckar! )

Men jag har en bild, på TRE stycken skokartonger, för jag köpte TRE par skor idag, Milda-Matilda jag hatar ju att köpa skor. Skönt att mamma och jag lade ribban ganska lågt iallafall..

Sandra: "- Mamma, jag kommer inte hitta några skor alls. Jag orkar inte!"
Mamma: "- Okej, nu är det såhär, du har ärvt dina fötter av din pappa, de är verkligen inte vackra men vi får göra det bästa av situationen."
Sandra: "- Kan man fett-suga fötter?"
Mamma: "- Hrmmf.."


Voilá

Luft ger ingen mättnadskänsla, det är dokumenterat.

Kategori: Allmänt

Vart kommer den här "gå upp- och ner i vikt"-hysterin ifrån? "- Jag måste verkligen börja tänka på vad jag äter." och "- Gud vad hon har blivit smal snabbt, undrar om hon är frisk?" Kan det bero på den kommande studenten måntro? Det är väl bra om man tänker sig för, men det börjar gå mig lite på nerverna när man pratar om det t.ex. när vi sitter och äter, det är ju nästan så att inte maten smakar lika bra efteråt ..

Jag vill somsagt inte dras med i nån bantnings-hysteri. Ursäkta mig Dennis M men jag gillar mitt hull, jag trivs lite småmullig och jag tycker om mat. Jag ångrar mig kanske när jag står och försöker klämma mig in i min bal- och studentklänning, men jag tänker inte skippa mackan på morgonen och inte heller middagen eller lunchen. Däremot kanske jag skulle befinna mig på gymmet lite oftare, men det är en annan femma.

På tal om detta visar jag denna gulliga macka som jag gjorde hemma hos Nadia i förra veckan, salamin visade sig vara "formad" som ett hjärta. "- Jag tror det är ödet, kärleken närmar säg! ;D" eller vad tror du Nadia? Hö, hö, gräs, gräs ..

Jag undrar bara ..

Kategori: Allmänt

Vad gör ni ikväll? =)

Att älska MER reklamerna

Kategori: Allmänt





09.05.02

Kategori: Allmänt

Hur har dagen varit hittils? Jaa, den har inte direkt kommit igång än, Vi får se vad dagen har att erbjuda!
Dagens klädnad? Just nu pyjamas, sedan bikini, ICA-kläder och sen något roligare ..
Humör: Joovars det är på väg uppåt
Planer under resten av dagen? Sola, projektarbeta, arbeta på Oxen, sen är jag öppen för förslag som sagt ..
Bästa idag? Mamma har satt upp nya gardiner i mitt rum, jättefint!
Sämsta idag? Spelar dom precis vad som helst på MTV? uppenbarligen.
Tack gode gud att.. man kan trycka på fjärren på tven ovh stänga av ljudet, just nu spelas Britney's nya låt ..
Ser på: MTV
Lyssnar på: Travis, Eskobar, Nada Surf ..
Dricker: Apelsinjuice
Äter: Ett glas juice och två mackor med prickigkorv på.
Läser: Projektarbetsrapporten och material därtill.
Vädret idag? Underbart soligt och varmt, ska snart ut!
Dagens ord: " -Oh fy!" När pappa kollade på mina skivor och fick tag på Thomas di Leva's skiva, han slängde iväg den litegrann som om det vart hundbajs =) Haha! Jag tycker han är kul, thomas alltså ;D

09.05.02

Kategori: Allmänt

Mamma och pappa väckte mig nu, de skulle till Skövde. Jag sitter här i pyjamas i vardagsrummet och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Sugen på att göra nåt riktigt kul, funderar på utgång men det verkar inte vara så jättemånga som är villiga att föllja med mig. Jobbar mellan 14-19 så innan dess måste jag ha kommit på var jag ska spendera kvällen .. Ge mig förslag snälla! =)

Ska nog jobba lite med projektarbetet nu är tänkt, vi har bara jättelite kvar nu, känns hur skönt som helst!

IGÅR: Kanske skulle berätta lite om kvällen igår. Vi började klockan sex i hamnen för att spela volleyboll men tyvärr var det upptaget så då for vi till Bäcken, där vi lyckades jaga iväg några småkillar ;D Näe, men de sa faktiskt att de var klara. Spelade ett tag, Jag, Eve, Emil, Linus, Linn och Linn's lillebror Theodor (Störtskön!). Vi fick låna Fred's boll som också var nere vid Bäcken men höll på med annat. =)

Sen åkte jag och Eve hem till henne efter att alla nästan frusit fötterna av oss. Vi tog varsin filt, en skål med popcorn och kollade på en film, Twilight, GUD! Vilken film, det var den bästa på RKITIGT länge.. Ville liksom inte att den skulle ta slut, den var så himla speciell. På måndag ska jag till biblioteket och låna första boken, kan knappt vänta tills film nr. 2 kommer ut. Jag bad t.o.m Eve spola tillbaka en scen så jag fick se den igen, åh jösses, ja shit .. Oh!

Sitter och har på MTV i bakgrunden, nu spelar de Taylor Swift - Love Story igen, Tjo! Jag vet inte vad det är men den har jag verkligen fastnat för, vet inte ritkigt vad det är.

Hoppas ni alla får en bra dag, hör av er om ni vill hitta på nåt ! =)

4 saker som jag inte skulle gjort om jag inte vore uttråkad!

Kategori: Allmänt

  • Sorterat mina CD-skivor i bokstavsording i mitt CD-ställ, över ambitiöst?
  • Städat ur mitt badrumsskåp (burkar, krämer, smink etc.)
  • Ångrat att jag åkte hem nu ikväll, hade varit roligare någon annanstans..
  • Leta igenom Sillens päls, på jakt efter fästingar.

Hoppas ni haft en trevlig kväll allihopa, nu ska jag sova. Godnatt!

Dagens fynd ..

Kategori: Allmänt



Di leva - För Sverige i rymden
Coldplay - Trouble (Norwegian live EP) Kul!
Eric Clapton - From the cradle, 20 kr, YES!
Eskobar - 'til we're dead
Eskobar - Eskobar
Kent - Vapen och Ammunition
Starsailor - Silence is Easy
Swingfly - Touch and Go (singel)
Travis - The invisible band, RIKTIGT bra album!
Nada Surf - I Like What You Say (Singel, promo)