sandramedk

Nollningen har börjat!

Kategori: Allmänt

Nollningen har börjat! Startade med 5-kamp nere i universitetsparken, sjukt kul! Vilka vann, jo VI! TEAM STOCKHOLM (2) Vårt pris skulle vi visst får imorgon, spännande! Träffade många sköna människor, längtar redan tills imorgon =) Börjar klockan 11, kanske hinner med en sväng in till centrum innan, får se hur pass trött jag är imorgon!

Fortsättning följer..

29 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Har hunnit med ganska mycket idag men ändå är det så himla mycket tid över, vad gjorde man hemma egentligen som tog så mycket tid?

Tog en långpromenad på morgonen och tänkte undersöka vägen till Ica Kvantum. Hittade vägen jättesnabbt och att gå tid tog cirka 10 minuter. Handlade två kassar med mat och började sedan färden hem, uppförsbacke HELA vägen hem. Jösses, höll på att slänga kassarna i diket och gå hem utan dem. Det blir att ta cykeln nästa gång, helt klart!

Hemma lagade jag min egna specialare; Chili con carne, blev enastående gott! Det blev till middag idag, imorgon och två matlådor. Perfekt! Sen kom Evelina och Maja på besök, först tog vi en promenad runt området och hittade en ny väg till universitetet, mycket mer upplyst, kan vara skönt om man går hem när det är mörkt. Så nu blir nog mamma glad! Sen gick vi hem till mig och jag bjöd på bullar och thé, spelade sedan "Kasta gris", Eve vann med typ 5 poäng! Ptts.

Nu sitter jag här, har pratat i telefon med lite folk hemifrån och sitter och väntar.. på vad? Vet inte riktigt, på att dagen ska gå antar jag. Ska nog kika på en film lite senare, kanske man kan få besök dessutom.

Kram på er!

Uppdatering nummer Ett från Ksd

Kategori: Allmänt

Intog igår Karlstad och har nu sovit första natten här men inte ensam, Kajsa delade första natten i Karlstad med mig, TACK! Nu har hon precis åkt härifrån för att åka hem och packa och flytta till Göteborg, ännu längre ifrån varandra.

Dagens tre mission:
- Packa upp badrummet, har allt i påsar och måste få in allt skit i skåpen.
- Hitta ICA för att inhandla lite ätbart.
- Åka på utflykt med Eve och Maja lite senare, undersöka området och sådär.

Hur har ni det? Berätta! Här regnar det som aldrig förr, i Karlstad! Really?

Sista kvällen i Hassle innan flytt

Kategori: Allmänt

Sista kvällen hemma hos föräldrarna innan flytt imorgon och dessutom har vi finbesök utav Elsa och Klara som båda två ligger och sussar gott. Jag, mor och far tänkte ta en Yatzy nu och sedan gå till sängs, är mycket trött efter gårdagens sjukt lyckade utgång i Skövde. Tack allihopa!

Jag och Kajsa tar bilen upp till Karlstad imorgonmiddag någongång, på kvällen är vi hembjudna till Bohwalli för ost och vinkväll (vi ska dessutom fira vår flytt med jordgubbschampagne). Hur har ni haft det idag? Börjar ni också skolan snart, jobbet? Berätta, jag vill veta!


Dagens 2010-08-26

Kategori: Allmänt

Dagens datum: 2010-08-26
Dagens väder: Himla blandat väder, regn, sol, blåst.. 
Dagens YES!: Är nästan klar med packningen, har sörterat alla mina kläder i olika högar!
Dagens DAMN!: .. allt får inte plats. Behöver många, många väskor.
Dagens käk: Inget än så länge
Dagens outfit: Partyoutfiten flyger på senare, ska jag ta min nya klänning mån tro?
Dagens person(lighet): Världens bästa Kajsa och jag åker till Karlstad på lördag! MYS

Dagens låttips!

Kategori: Allmänt

24 timmar jag kan tänka mig att leva om och om igen..

Kategori: Allmänt

Igårkväll

Sara besökte Åkervägen till min och mammas stora förtjusning! Vi hade en trevlig kväll, kollade på "Fångarna på fortet" och "Time Out" varav Sara låg småsovandes i soffan. En liten powernap behövde hon, sen låg vi och snattra på våra madrasser för att sedan bestämma vi oss för att bada bubbelbad. Somnade sent.

Idag

Vaknade av en Sara som flög på mig i sängen och vi studsade sedan ner för trappan för att lyssna på det riktiga "Morgonpasset i P3" (Välkommen tillbaka mina vänner!) Sara hade dessutom bakat scones, en riktigt härlig morgon, solen sken och hela världens sjöng (typ)! Sen åkte jag in och klippte och färgade mitt hår, blev som jag hade tänk mig så jag borde vara nöjd. Resten av dagen var jag ute hos Jennie och Ida, de spelade pang-pang och jag hejade på! Ett mysigt dygn, det här tycker jag om!

Jag är trött men kan inte sova

Kategori: Allmänt

En vanlig söndagskväll..

Kategori: Allmänt

En vanlig söndagskväll i Hassle..

Jag har lärt Kajsa att sticka, hon sitter och spottar och svär i kanten av min madrass. Nu hade hon lyckats börja sticka med mitt garn som låg i sängen, men hon är duktig den där Kajsa (på det mesta). Samtidigt ligger vi och kollar på Johan Glans-klipp på youtube, kommer sakna dessa kvällar med Kajsa.




Jag och Kajsa in action

Dot

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag, idag är det ingen bra dag.

Ibland vill man bara ligga i sängen och dö Tryck och dö lite tillsammans med mig.

Sandra + Kajsa + ikväll = Sant

Kategori: Allmänt

Snart flyger jag ut ur boet

Kategori: Allmänt

Har idag kört upp det sista grejerna till Karlstad, nu är det bara kläder och småkrafs kvar. Känns pirrigt, allt känns pirrigt, hela livet känns pirrigt! Jag känner också magont, någonslags värkande oro som jag inte kan sätta fingret på exakt vad det är. Sökte på mig själv idag på eniro, jag är ju inte längre skriven i Hassle, känns också konstigt. Men med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot detta, jag tror verkligen på det här! Nu tar jag nästa steg.

Yes, my baby!

Kategori: Allmänt

Inhandlade denna skönhet idag i kära Göteborg på närmare bestämt Ordning och Reda. Underbart fina ting, skulle kunna köpa hela affären lätt. Vad tycker ni? (Finare IRL)



The Ark, Liseberg, 20.00. Be there!

Kategori: Allmänt

Om en stund kommer Jennie hit, vi ska laga mat tillsammans. Tills dess ska jag ha packat min väska för vid halv fyra skjutsar hon in mig till stan för att jag ska ta buss till Töreboda med Bohwalli för att möta upp Löfnertz, vi tar sedan tåget till Göteborg.

På Liseberg ikväll spelar The Ark, kommer nog bli en ganska skön stämning, efter det har vi blivit lovade sovplats hos Emil. (Härligt när man har vänner i andra städer som man kan sova över hos, vilket innebär, kom mer än gärna och hälsa på mig i Karlstad!)

Nu ska jag ta tag i mig själv,  laddar samtidigt lite med The Ark's bästa låt:  The Ark – It Takes A Fool To Remain Sane KLOCKREN!

Forts. på TO-DO v. 33

Kategori: Allmänt

- Ring Stig om hål i väggen - Jävla nötgubbe till att inte svara!
- Hemförsäkring
- Banken
- Norlanders (bredband) - Tror att jag har bestäm mig, telenor 149:-/mån, vad tror ni?
- Cykel - någon som vill bli av med en skruttig en?
- Textil (indiska) - Shoppsing i Göteborg imorgon!
- Matta
- Lampa
- Ica
- Beställa klipp- och färgtid hös frisören
- Betala in till nollning

TO-DO v. 33

Kategori: Allmänt

- Ring Stig om hål i väggen
- Hemförsäkring
- Banken
- Norlanders (bredband)
- Cykel, någon som vill bli av med en skruttig en?
- Textil (indiska)
- Matta
- Lampa
- Ica
- Beställa klipp- och färgtid hös frisören
- Betala in till nollning

Jomenvisst va, detta går sakta men säkert!

Across the Universe

Kategori: Allmänt

Ju mer jag ser utav den här filmen desto mer älskar jag den, den är faktiskt ett måste.

Kajsa, du kommer tycka om den!
Nadia, not so much ;D
SE allihopa, SE. Ni har missat något!

Här har ni trailern:

Svampsvampsvamp!

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag och jag spenderade natten hos Jennie. Startade denna dagen med en promenad i svampskogen och vi hittade lite kantareller faktiskt, och jag hittade en sjukt STOR till råga på allt. (Mamma kommer bli så avundsjuk när jag visar den för henne). Vill ni ha bildbevis? Klart ni vill, ni tror inte på mig era misstänksamma jävlar!





Flyttlass mot Karlstad

Kategori: Allmänt

Lördag: Flytt-dags! Hela dagen gick åt till att komma iordning uppe i Karlstad, till hjälp hade jag M & P.  Hemma regnade det men så fort vi kom in i Karlstads kommun så sprack himlen upp och solen tittade fram, varje gång! Underbar stad! Den packade kärran tömdes och allt mosades in i den lilla lilla ettan.



Inne i lägenheten visste vi inte vad vi skulle börja med men bestämde oss för att flytta in sängen i sovalkoven först, så blev vi av med den. FICK DEN PLATS?! NÄE! Jag var så vansinnig så att jag blev tyst satte mig på golvet och sa inte ett ord. Tillslut säger pappa, nu åker vi till IKEA och släppte allt han hade i händerna och promenerade ner till bilen. Nu följer sedan flera timmar utav hård tankeverksamhet som jag tyvärr inte lyckats fånga på bild. Tillslut kom vi på en "egenlösning" som inte är helt färdig men väljer ändå att visa er en liten smygkik. Kommer här:

 

"-Ser lite farligt ut, men du gillar väl äventyr" var det någon som sa, äh! Det kommer bli dunderbra när allt är klart, ni ska få SE! Vi skruvade, bar, fixade och trixade och närmare åtta på kvällen lämnade vi Karlstad bakom oss och åkte hem, nästa helg år det dags att åka upp igen. Jag ser positivt på det här!

Fredagen den 13:e - Rena bildbevis.

Kategori: Allmänt

Under en halvtimme förvandlades lilla Hassle till ett bassäng fylld av småspringandes, halvpanikslagna grannar i regnkappor som försökte till varje pris hålla regnvattnet borta ifrån sina källare. För vissa gick det bättre än för andra. En del tog till spaden och grävde upp gräsmattan för att skapa någonslags vall, andra bar sandsäckar. Här kommer lite bildbevis! Heltsjukt.






Dagens 2010-08-12

Kategori: Allmänt

Dagens datum: 2010-08-12
Dagens väder: Jag ser faktiskt solen som skymtar!
Dagens YES!: Ansiktsbehandling idag, det kan ju vara trevligt kanske?
Dagens DAMN!: Jobb till 21.15, innebär att utgång ikväll kanske inte är världens bästa idé.
Dagens käk: Bara frukost än så länge, leverpastejmacka och ägg
Dagens outfit: Pyjamas - Icakläder - ?
Dagens tips!: WARNING! Jag kände min superdeppig efter att jag hörde den här låten, bara så att ni vet. Tiny – Pet Sematary - Bonus Track
Dagens person(lighet): Grattis lilla Ella till världen, du var i tidningen idag! =)

Sammanfattning av gårdagen

Kategori: Allmänt

Jag, Linda och Sara var täckta av regnställ och gummistövlar och var fast beslutna om att trotsa regnet. Jag och Sara hade ansvar för att styra båten ut ur hamnen i Mariestad samtidigt som Linda fixade med seglen. Vi hade både problem men gröna- röda pinnar, norr, söder och vilket håll pilen pekade åt. Ute ur hamnen skulle vi sätta upp seglet. HAHA. Gick inte så smidigt som Linda hade velat. Det slutade med att jag låg fram i båten och garvade hysteriskt för att jag och Sara såg så förvirrade ut och Linda förgäves försökte använda oss på bästa sätt. Samtidigt passerade vi en annan segelbåt, jag vinkade och Linda skämdes.

Vi lade lite senare till vid Skeberga, inte heller helt problemfritt. Jag skulle tydligen hoppa i land med en tamp, vilket jag missade helt och stod kvar på båten, det var bara att åka ut igen sen gick det bättre. Jag var på land! Jag hade överlevt. Sen skulle jag och Sara gå upp till huset och börja med maten. Ett problem till, huset var låst. Det blåste som fasen och vi frös. Gick tillbaka till Linda hon ringde några samtal och det bestämdes att Kajsa som skulle komma ut senare skulle ta med nyckeln från stan. Så vid halv tio kunde vi klättra in i det varma huset, vi tände ljus och satt och myste. Jennie hade även anlänt och vi hade allihopa ett härligt saftigt tjejsnack! Det spelades även pingis under kvällen och det ska nämnas att jag var Grym. Vann mot allihopa!

På hemvägen fick jag vara första grind-öppnare, åkte bil hem kanske ska tilläggas, det var mörkt och läskigt och de tvingade ut min på vägen, vi kom senare hem hela och glada. Härllig kväll, tack tjejer!

Vädergudarna är inte på vår sida

Kategori: Allmänt

Det regnar. Det är grått. Det är kallt. Jag fryser. Enligt min lyckokaka "Travel: Little profit. Something bad will happen on your way" .. och jag ska ut och SEGLA! Jag fick ett annat bud från ett annat håll som verkar betydligt varmare och mer matchande detta väder men nej, det kommer nog bli toppen, på med regnkläder och gummistövlar! Go for it!  

Dagens 2010-08-11

Kategori: Allmänt

Dagens datum: 2010-08-11
Dagens väder: Mulet men varmt hoppas på sol i eftermiddag
Dagens löpsedel: Bärplockare anhållna för misshandel
Dagens YES!: Jättgod ceasarsallad på IKEA
Dagens DAMN!: Bakfulla personer kan vara väldigt otrevliga!
Dagens käk: Pannkakor
Dagens outfit: Pyjamas, senare flytväst (endast, höhö)
Dagens tips!: Ane Brun – True Colors (Bonus Track)
Dagens person(lighet): Mig själv för att jag har lärt mig att tvätta..

... FAAN! DET REGNAR, MIN TVÄTT!!

Är det så här det kommer bli nu tre år framöver?

Kategori: Allmänt



UNDERBAR FILM!

Idag väntas segling

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!

Vart är det fina vädret? Vi ska ju ut och segla, och grilla. Hoppas solen har kikat fram vid 4, annars kanske det blir en repris från seglingen för tre år sedan (precis när vi skulle lägga till så kommer det världens hagelskur och smattrar mot våra arma lår, vi kunde inte göra något annat än att skratta). Jag tror på en toppenkväll, Linda, Kajsa, Sara me and Jennie. See you later, nu ska jag hänga tvätt! (Och JA, jag har nu härmed officiellt lärt mig att tvätta!)


Något så ovanligt som ett snyggt laptopfodral

Kategori: Allmänt

Under flera veckor har jag använt min lediga tid till att finna "The-laptopfodral", inte det lättaste ska jag tala om för er. Jag har hittat ett som jag har fastnat för men vill jag betala 998 kr för det, not so much thank you!


Vad tycker ni? Kommentera!

Matt gör mig så himla glad!

Kategori: Allmänt

Folk som gör vad som helst för pengar

Kategori: Allmänt

Slagbord Norden

Kategori: Allmänt

Vill ni ta er en kik på mitt bord som det nu står Sandra på (inte bokstavligt talat)? Klart ni vill!

Hello sunshines!

Kategori: Allmänt

Hejpåer! Då testar vi att starta upp här igen, kommer nu avsluta här, börja på ett nytt inlägg och låtsas som ingenting har hänt.