sandramedk

Don't fucking tell me what to do

Kategori: Allmänt

My drinking is killing me
My phone is killing me
These hours is killing me
My talking's killing me
Can't sleep, its killing me
My back is killing me


Karlstad över helgen

Kategori: Allmänt

Ändrade planer för kvällen. Pga sjukdom och ointresse blir det ingen tur till Skövde ikväll, lika bra det, "gresar (grisar) ska inte ha roligt" säger ju uttrycket. Jobbar till åtta och sen ska jag möta upp Christine och Kajsa, kanske Eve? Undrar just vad vi ska hitta på.. 

Ska bli så JÄVLA skönt att komma bort lite, ska till Karlstad hela helgen och ska träffa några utav dem jag saknar allra mest. Sen blir det ju flytt också, ska ta bilder och visa er efter helgen. Men nästa vecka kommer bli fullspäckad, jobb fyra dagar, Klara och Elsa på besök och sen ska vi fira tjugoåringen Evelina på lördag.
Alltså kan det nog bli lite snålt med uppdateringen den närmsta tiden, men ni som läser är vana, jag kommer tillbaka. Det gör jag alltid. På ett sätt eller ett annat. 

Bye Bye min första lägenhet, bilden är tagen i en tentaperiod.

Dagens tre stycken: Fan också!

Kategori: Allmänt

1. Bagare Bengtsson bakom berget bakar bara brända bullar. Just precis, mina bullar fick en aningen svart färg. Bara en aningen. Fan också!

2. Att släppa en kettelbell på smalbenet var mer eller mindre plågsamt ärligt talat, det var en sexa men kändes som en tolva. Fan också!

3. Hittade ett nagellack i badrummet som såg sommarfräsch ut. Målade alla mina fingrar tio och när det hade torkat fick jag se vad skrikig färgen var. Nästan lite äckligt. Fan också!

Jag vet att ni blir avundsjuka

Kategori: Allmänt

Huslig som jag är lagade jag matlåda nu på förmiddagen i mitt kök i rutigt förklädde samtidigt som en varm bris for genom mitt fönster och jag log (läs: i pyjamas, lite småsvettig och morgontrött). 

Gott blev det. Vill ni veta vad det är jag har lagat? Klart ni vill! Kycklingfile som jag skurit i småbitar och stekt i olivolja. Häll över en halv paket philadelphia ost av valfri smak (jag valde tomat och pesto) och lite grädde. Servera med kokt broccoli. Jag sa aldrig att det var komplicerat..

Jag är tillbaka!

Kategori: Allmänt

Jag vill stolt visa upp mina loppisfynd!
Mönster, tre stycken för en femma!

En gullig väska (enligt mig)
En teburk
Två böcker, den till vänster för att den verkade bra och den till höger
för att den var fin
Sist men inte minst, min pung