sandramedk

Jag vet vad jag gjorde igår

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt mysig kväll igår, jobbade till sju och sedan inväntade jag Sara som kom med bussen klockan halv åtta och vi åkte sedan till Linda där Eve redan var. Det blev lite melodifestival i bakgrunden, käkade tacos. Sedan blev vi bjudna på en kaka som Linda och Eve hade gjort som de höll på och viskade om och grejade med och sa att vi inte fick titta. "- Haschcookie!" viskar Sara. Spännande. Det var tydligen en vanlig chokladtårta/kaka, med kaffe i som användes på knepiga sätt, äh, jag vet inte riktigt vad det var, men den var god, om man åt litegrann!

Sov sedan hos Linda tillsammans med Sara eftersom vi hade drukit lite vin, det var i vilket fall som helst en riktigt välbehövlig, trevlig, lugn kväll med mina mysiga vänner och idag åker jag till Sandared. Jag ska äntligen få träffa Klara! Jag har hittat en jättebra present till henne som jag inte tänker nämna vad det är just nu, ifall Erik och Agneta läser, men jag kan säga att det är en lite favorit! Hej så länge!

Favoritlåten just nu!

Kategori: Allmänt



Marit Larsen - If a song could get me You



Lika som bär

Kategori: Allmänt




Maud Hansson?         Anna Le Moine?


Vad tycker ni?



 

 

Tips till Kajsa

Kategori: Allmänt

Var inne och kikade på bizy.se och hittade dessa dundersöta förvaringsburkarna och tänkte direkt på Kajsa. Hon samlar nämnligen på burkar och har ju även ett eget hushåll. Hon älskar choklad (kakaoburken) och thé (théburken) Ypperligt! Kajsa, jag tror det är dessa du ska spendera dina CSNpengar på, 149 kr styck, vilket KAP!



Dagen då jag sov 2.5 h men ändå tvingar mig att stanna uppe. Go Sverige Go!

Kategori: Allmänt

Dagens datum: 2010-02-22
Dagens väder: Nollgradigt, blött och slaskigt.
Dagens löpsedel: "De dog i eldhavet på H&M-fabriken - kvävdes till döds när dörrarna stängdes." Horribelt.
Dagens YES!: Projektuppgift Två är inlämnad, jag drar en djup suck och andas ut, Pjuu!
Dagens DAMN!: Synd om Nilsson i herrstafetten, lider med honom!
Dagens käk: Tacos!
Dagens outfit: Mjukisbyxor, blå fleecetröja, raggsockor och brillor. Jag är så het.
Dagens tips!: Datorproblem? Ring Jennie, hon är kung och hon kan allt. TACK!
Dagens person: Jennie Walle Wallen, min trogne följeslagare och gamle vän. Vi hade grymt kul igår och idag har hon hjälp mig till det yttersta, tusen kramar!
Dagens datum: 2010-02-26

Jag gillar inte Yvette

Kategori: Allmänt

OS i Vancouver 2010 har varit en snackis länge, oftast får de kritik över det ena eller det andra. Nu ska jag också kasta kritik, jag ska kasta kritik rakt i huvudet på Yvette Hermundstad. Jag har aldrig sett/hört en sämre reporter, hon läser frågor från ett papper såsom jag läser tidiningen på morgonen. Hon lyssnar inte vad hennes gäst har att säga, bara vidare, fort fort fort till nästa fråga. Det är inget personlig mot henne, men jag tycker faktiskt att hon borde tänka över valet av karriär. Är det fler som tycker som jag? Yvette är elak, ger sina gäster dumma frågor. Yvette är pinsam.

Projektuppgift Två, KLAR!

Kategori: Allmänt



Pladder

Kategori: Allmänt

Kämpa kämpa nu in i det sista. Min projektuppgift ska vara klar om cirkus 7 timmar. DET ÄR INTE LÅNGT KVAR! Varför sitter jag här och skriver då?  Näe men för tillfället känns det ganska bra, det går lite i vågor. Snart kommer jag bli hungrig, då kommer jag känna mig riktigt stressad. Nej nej nu pladdrar jag bara på här.. Tyst på mig!

Trevlig kväll igår förresten, tack alla som var med! :)

Looking fab.

Kategori: Allmänt

Så här ska jag se ut nästa gång vi går ut, kommer definitivt få männen på fall, eller vad tror ni?



Pad-Thai

Kategori: Allmänt

Pad-Thai stod på menyn idag och JAG lagade maten (Ja, ni får skratta högt) men den blev riktigt god! Eftersom jag somsagt inte har något liv så tänkt jag slösa lite tid på att domumentera mitt lyckade matlagande. Jag gör det Alex Schulman-style!



Tag två stycken vitlöksklyftor och hacka-hacka-hacka de till små bitar. Samtidigt ligger kycklingen i micron (eftersom jag glömde tina upp den i god tid) och när de är hanterbara hackar jag också dem i små bitar.



Lägg sedan glasnudlarna i blöt och gör gärna som jag, lägg dem först i en kastrull som du ganska snabbt märker är för liten (eftersom du inte heller har någon förmåga att se sånt).



Byt till fredags-mys-chips-skålen, den blir perfekt. Låt dem ligga där tills de blir lagom "chewy", men fortfarande har sk. al dente. 



Nu är det de rostade jordnötternas dags att få en genomkörare. Hacka-hacka-hacka dem sönder till små bitar. Hacka ganska många jordnötter (kan tyvärr inte säga ett exakt antal eftersom jag inte orkade räkna) men jag var tvungen att hacka massa mer då jag märkte att det inte räckte, så ta i, bättre mer än mindre.



Stek kycklingen, vi hade bara kycklinglår hemma vilket jag tycker ser så himla äckligt ut (och inte alls lika gott) jag skulle hellre valt kycklingbröst, välj kycklingbröst, jag vill ert bästa! Använd olja och en wok, glömde jag att nämna det?



Skiva tre stycken lime, två utav dem ska användas till matlagningen och den tredje ska vara på bordet ifall någon vill ha ytterligare lime. Yummie!





Häll nu av vattnet från böngroddarna, om ni inte vet hur man gör så visar bilden hur man gör. Vackert och pedagogiskt.



Häll över kycklingen på ett annat fat, häll i ytterligare olja och hetta upp det till jättevarmt!! Häll sedan i vitlöken, och cirkus en matsked socker. Tillsätt sambal oelek (0.5 tsk per person), jordnötter och sweet chili sås, och groddarna.



Tillsätt nudlarna och limen, kramar ur saften och rör om alltsammans.




Fös wooken åt sidan, samtidigt som du knäcker två ägg som du samtidigt steker.



Nu var det tydligen dags att bryta av stekspaden och då tar man istället till en hederlig gammal träslev, näst intill brytbara. Detta gör inte maten godare, så känner ni för det, hoppa över detta steg.



KLART! Middagen är klar, kom och ät! Nu är det bara tillbehören som fattas..



Duka fram sweet chili sås, limeklyftorna, rostade hackade jordnötter och salt.



Nu fram med kinapinnarna och hämta familjen och till dryck rekomenderar jag LOKA citron.



Tabaross! Mycket uppskattat från familjen även från mamma som var skeptisk till groddarna. Det tråkiga är bara att nu tror ju de att jag KAN laga mat, vilket jag verkligen inte kan..

Men lycka till iallafall och smaklig måltid!

Receptet hittade jag hos Inas insikter

Like a jungle drum

Kategori: Allmänt

Jag hittade en alldeles underbar låt, ni kan få lyssna om ni känner er intresserade. Troligtvis inte eftersom inte ens Kajsa (min störa läsare, höhö) lyssnar på de låtar jag lägger ut, men det är förståeligt. Men jag lovar att denna låten är riktigt mysig, den är inte någon låt från lejonkungen och inte "Vargavisan" från Ronja Rövardotter.

Ge den en chans, kika på den söta musikvideon också, men jag kan inte komma på varför hon knytnävsslår den där stackars fjärilen, kontiga människa, den kommer iallafall .. HÄR!



U-T-T-R-Å-K-A-D-!

Kategori: Allmänt

Vad har ni för planer ikväll? Jag har inga.

Borde plugga, träna, städa ni vet det där vanliga men jag har ingen lust. Jag kan tänka mig att gå en lång promenad, ska vi säga Marestad-Skövde, eller kortare/längre, jag är på. Jag kan tänka mig att gå på bio, Valentines day, Farsan, några andra förslag? Jag kan tänka mig att ha en filmkväll, Titanic kanske, jätte längesedan jag såg den filmen!

Kan ingen höra av sig, eller är alla sådär upptagna? Det är ni nog inte egentligen!


En ny sorts dagens

Kategori: Allmänt

Dagens datum: 2010-02-22
Dagens väder: SNÖ och - 10 grader
Dagens löpsedel: Tågkaoset - SJ är skit
Dagens YES!: OS silver till Kalla och Haag, Underbart!
Dagens DAMN!: Mjöken till gröten var slut imorses ..
Dagens käk: Spagetti och Köttfärssås
Dagens outfit: Mjukisbyxor och svart t-shirt, glammigt!
Dagens tips!: Boken "Alyssons skor" skriven av Margaret Leroy
Dagens person(lighet): Sillen, han sov hos mig hela natten när jag trodde att hela taket skulle rasa samman, det knakade och vibrerade, Seriöst! Pappa trodde inte på mig.

Finbesök!

Kategori: Allmänt

I förmiddags fick vi finbesök här på Åkervägen. Lilla Elsa kom intumlandes i hallen i full mundering, med sig hade hon Hjördis och Åke (Elsa's mormor och morfar.) Vi fikade och hade det mysigt och Elsa var på lika bra humör som Alltid! Om ett par veckor kommer Elsa hit och spenderar hela helgen här, kommer bli mysigt! Ska försöka ta mig neråt Borås också, det är bara så himla mycket i skolan och på jobbet nu. Hoppas inte Sandaredsborna' tycker att jag är en dålig faster, för superfaster kommer snart lilla Klara, jag ska komma och skämma bort er båda två! =)





Hon ÄR ju så söt!




Tallinresa 15-17 februari 2010

Kategori: Allmänt

Tänkte skriva några väl valda ord om Tallinresan!

Grabbarna hämtade mig hemma i Hassle runt elva-tiden på måndagen och grabbarna Grus hade självklart glömt att skriva ut biljetten så det fick vi fixa och trixa med här hemma en stund. Sedan packade vi oss in i bilen och det bar iväg. Fred och Linus turades om att köra, jag slapp, Skönt! Efter ett antal ordlekar etc. försökte jag genom att titta på våran karta ta reda på vart vi var. "- Har vi kommit till Arboga än?" "- Hahaha, det var ju jättelängesedan" skrattar killarna. "- Öh okej.. men vi skulle ju svängt där!" "- Fan." Vi blev allt mer stressade och vi virrade runt i Stockholm och åkte genom många tullfotograferingar, men tillslut hittade vi till Värtahamnen. Bra jobbat!

Vi klev på båten och slängde in grejer i vår hytt och tog oss sedan till restaurangen och käkade buffé. Jag började med räkor, musslor, sallad, kex, ost och vindruvor. Fortsatte med rostad potatis och kött och på slutet lite tacos med salsa och guaccamole. Som efterrätt fanns det apa-god jordgubssås med vaniljglass. MM! Efter maten drog vi till Tax-Free'n och inhandlade diverse drycker som vi skulle förtära under kvällen.. Kvällen var riktigt lyckad, kareoke, dans dans dans, hur länge som helst! Riktigt roligt, sedan somnade vi gott!

Vaknade av klockan klockan nio. Aj. Blä. Dunk Dunk. Men drack vatten, sparkade upp killarna ur sängen för klockan tio var vi framme i Tallin. Vi knallade av och letade direkt efter någonstans att käka. Ja, vi hittade Vapiano, favoritrestaurangen! (Vi käkade där i Berlin också, så himla mysigt!) Tog oss sedan vidare in mot "centrum" (tror vi) och kollade runt lite i ett slags köpcentrum, men vi mådde INTE bra. Vi hittade ett fik där vi köpte kaffe och spenderade ett X antal timmar, (Ja, jag ljuger inte, TIMMAR). Vi knallade runt lite ytterlligare och sedan drog vi oss tillbaka till båten. Åtta timmar räckte i Tallin, vi nöjde oss där.

Vi tog en sk. femma (vilade en liten stund) duschade och slappade. Sedan knallade vi runt lite på båten igen, vi tänkte ta en lugn kväll så vi köpte lite salta pinnar och choklad i Tax-Free'n och drog oss sedan tillbaka till hytten. Vi chillade, kollade på tv och snackade. Senare satt satt vi som på nålar när vi följde Björn Ferry's guldlopp! Riktigt roligt. Sedan somnade trots att det skakade och hoppade lite i sängarna..

På morgonen var jag utvilad, vi knallade av och letade upp bilen för att fara hem. Till att börja med hittade vi inte ut från Stockholm, vi åkte säkert runt där i en timmas tid. (Mitt upp i alltihopa ville jag leta efter Alex Schulmans bohandel, men nehe.. Det var inte populärt bland mina två andra resekamrater) Sen äntligen, Yes, E20. Vi var på rätt väg och när vi hade kört ett sag så gapar Linus till "FAN!" Då plötsligt körde vi på E4:an. Jag skulle börja jobba klockan halv fyra så jag blev lite stressad. Vi kom till Trosa och var på väg till att komma runt på fel sida av Vättern. Vi kom sedan till Katrineholm och till Vingåker, och då visste vi att det var drygt två timmar kvar! Shit tänkte jag, jag hinner inte! Klockan 15.20 knallade jag in på Oxen, trött och lättad och jobbade i 5 timmar, jag var heeelt borta. Emeli på jobbet trodde väl att jag hade slagit i huvudet eller nåt..

Tack för en trevlig liten tripp, mucho roligt! Just landet Estland var det mest deprimerande landet jag har besökt någonsin men med lite vänner så känns det ju mycket bättre!







Fred käkade kiwi på ett ytterst märkligt sätt



Fred & Linus på buffén



Världens torraste kaka genom tiderna



Linus i hytten



Yes, där satt den!



Gruppbild i hissen



Jag vet,  jag är ganska cool



Linus och Fred bland all dans dans dans



På Estlands mark



Vapiano



Visste ni att Estland inte hade något vägverk?



Kaffe på Caféet



Linus



Snyggt, huh?



Ajaj!





Sömnig


Marcus Hellner

Kategori: Allmänt



Vilken man! Vilken prestation! Han är min dröm, helt otroligt!
GALET!

Whacko!

Kategori: Allmänt

Home sweet home.

Kategori: Allmänt

Ett snabbt litet inlägg, jag är hemma och välbehållen och hade en rolig och trevlig liten tripp till Tallin! Nu sitter jag och gluttar lite på OS, mina ögonlock vill inte riktigt detsamma som jag. Jag blev så glad förut när jag kom hem och fick se att min projektuppgift inte skulle vara inne förrens imorgon 23.59, trodde det var idag, SÅ skönt.

Imorgon ska jag först skjutsa iväg mamma och pappa som ska på ut på äventyr och jag själv ska jobba. På fredag morgon far jag nog åt Gbg och på kvällen blir det inflyttningsfest!

Förresten, det är inte många som kommer ihåg vad det är för dag idag? Jag ska ge er en ledtråd! HÄR! 



Jag krattar löven kring mitt hjärtas grav

Kategori: Allmänt

Nu har jag sovit och nu är jag vaken. Nu sitter jag här och käkar gröt, knäckemacka och proviva. Tittar på "Lyssna på the Voice" där de snackar om borttappade viagratabletter, Eric Saade och melodifestivalen.

Pratade med Christine igår, Hörru! Akta dig, hon har en läskig gubbe efter sig, det är klart de kan väl inte hålla sig borta från en heting-geting-militär-brud som Kishti, Ta hand om dig!

Ha nu en bra början på veckan, nu lämnar jag er och datorn hemma, KRAMAS!



Dags att sussa, natti!

Kategori: Allmänt



Helpless to defy his fate

Kategori: Allmänt

Kalla det resfeber, inte vet jag men sova kan jag inte iallafall. Sitter och lyssnar på disneylåtar, må dem få mig att somna. Jag är liksom lite orolig över nåt som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är, är det inför resan, inför skolan, jobbet? Jag vet inte. Någon som har en aning?



Snart ska vi till Tallin!

Kategori: Allmänt

Hur har ni firat Alla hjärtans dag?

Jag har pluggat. Hela dagen. Skrivit, skrivit, läst och läst. Jag är nästintill klar med min projektuppgift, riktigt skönt. Den ska vara klar på torsdag och eftersom jag åker till Tallin imorgon och kommer hem på onsdag och på onsdag kväll ska jag jobba så den måste i princip vara klar nu. Det är bara sammafattningen kvar och den tänker jag skriva imorgonbitti, jag är stolt över mig själv. Jag brukar aldrig ha någon självdiciplin.

Idag har jag också varit borta med blommor och ett kort till farmor och farfar, de blev jätte överraskade. Och nu sitter jag och kollar på ett avsnitt med Grey's anatomy med mamma, samtidigt som jag skriver lite snabbt här. Efter det måste jag packa inför imorgon, klockan tolv åker vi ifrån Mariestad.

Kommer bli kul hoppas jag, Farmor och Farfar ifrågasatte varför jag skulle åka med två killar, jag sa att de var mina vänner och att Sara som skulle följt med också egentligen var tvungen att jobba.

Farfar: "- Med två killar?" 
Farmor: "- Ja Karlsson, vi förstår oss inte på sånt där, vi är för gamla!"


Förstår vadå undrar jag? Tre vänner på en båt, kommer bli great! 

Synd bara att ingen mer kunde följa med, Sara, Frida, Bohwalli, Kajsa.. osv. Alla är så upptagna ;)

Melodifestival-tycka till!

Kategori: Allmänt



Dags att tycka till om om Melodifestival deltävling Tvä.

Eric Saade var väl bland de bästa denna vecka. Gillade hans dans. Dans, dans dans. Och dansarna. Och va Idol-Alice 2009 en bakgrundsdansande? Förresten, han var sådär fjantigt snygg.

Andra Generationen och Dogge jag jag säger bara herregud, jag säger inget mer.

Anna Maria Espinosa, väääldigt tråkigt och hennes klänning sen.

Highlights & MiSt var ganska dåliga faktiskt. Dansband + en brud som bara stod och jaa, bara stod, hon sjöng knappt. Nejnej, funkar inte.

Pauline, härlig låt tyckte jag, väldigt snabb refräng, man kommer aldirg kunna hinna med att sjunga med i refrängen, hon var härlig, lät lite som Amy Winehouse, eller?

Andreas Johnsson, som då gick till final tillsammans med Eric Saade, han hade ju en jätte tråkig låt. Och han är ju också jätte tråkig. Bara för att han fick en hit med Glorius på 90-talet så betyder inte det att han kan lyckas igen, år efter år, näe! Enligt mig: Ge upp!

Kalle Moraeus och Orsa spelmän, vilka härliga män. Tyckte det var riktigt trallvänligt även fast det var lite falskt här och där, men bara jättemysigt, tråkigt att de inte kom så långt..

Hanna Lindblad, hon är inte värd min tid.

Smärta.

Kategori: Allmänt

Misshandlad, jag blir misshandlad. Hon rycker och drar, petar och sticker. Hon sliter i håret och fnissar till när jag gör ifrån mig lite kvävda skri. "Vill man vara fin får man lida pin" Kajsa ska färga mitt hår. Punkt!

Superfaster-Sandra multiplicerat med två

Kategori: Allmänt

Satt och kikade igenom mina senaste blogg inlägg och jag dunkade huvudet i väggen och kom på att jag har ju för gudsskull inte berättat att jag har blivit faster igen. Lilla Klara föddes två veckor efter beräknad ankomst (säger man så, beräknad ankomst, troligtvis inte) och vi alla, men jag tror allra mest Agneta har längtat efter henne jättemycket.

Hoppas Erik och Agneta tycker att det är okej att jag lägger upp den här alldeles ursöta bilden på de två sötaste tjejerna i världen. Grattis till er i Sandared och hoppas jag får komma ner och hälsa på er snart!



Klara och Elsa

Semla, fastlagsbulle, fettisdagsbulle eller hetvägg

Kategori: Allmänt



Jag tror att ni förstår vad jag har tänkt att ta upp i det här inlägget, dessa förbannade semlor. Jo ni läste rätt, jag HATAR dessa läskig semlor. Detta är väl helt oförståeligt från er sida ni som längtar till årets första semla nu dessa tider och utbrister "- Mm, vad smarrigt!".

Jag har aldrig gillat semlor, det kan bero på att jag inte heller tycker om grädde och ni kanske förstår att en semla utan grädde kan bli ganska torr. Men då tänker ni (som många andra) ta vaniljsås i semlan istället, men näe, jag tycker inte direkt om vaniljsås heller. Jag har också hört att man (som Kajsa's bror) tar chokladmousse i semlan, aldrig testat men nä.

Nu säljer vi två stycken semlor för 16 kr på Oxen nu i veckan och ni kan inte tänka er hur många tvåpack jag har sålt, och väldigt ofta säger kunderna, "- Och lite gott till kaffet, det är ju ändå semmeltider nu". "- Ett tips, är nåt som inte smakar skit!" muttrar jag. Näe det gör jag förstås inte men jag tänker det.

Men jag ska säga er, att i söndags åt jag en specialgjord semla hos Linda, med glass. Bullen var inte heller torr och det var mycket mandelmassa och ingen slibbig grädde och vet ni vad? Jag tyckte den var god.

Ica Oxen och att dammsuga

Kategori: Allmänt

Idag är det tisdag och mina planer idag var först noll, hade ingenting på schemat idag, men jag vaknar utav en väl utvald och igenkännlig ringsignal, vilket betyder Ica Oxen, jobbet. Kan du börja nu? Tyvärr, ingen bil och inga bra bussar. Kan du börja två och stänga ikväll? Ja det går bra. Lite senare ringer de igen och ändrade sig till klockan 15-21.15 istället, fine. Jag vill ju jobba!

Ringde mamma på jobbet, "- Har Oxen ringt dig?!" Jajamen svarar jag, "- Jaha och där han inte du med att dammsuga!?" Jomen det gör jag visst, har ju flera timmar på mig.

Så idag har jag käkat frukost, diskat, strukit tvättberg multiplicerat med två och kvar är då dammsugningen. Att dammsuga är verkligen jättetråkigt, jag gör nästan vad som helst inom städväg istället för att dammsuga, det är helt värdelöst, verkligen. Men bor man kvar hemma hos föräldrarna och de inte kräver allt för mycket av en så känns det som man ska hjälpa till lite iallfall, men jag säger det igen, det där med att dammsuga alltså, finns det nåt tråkigare?

En film med ett oväntat slut

Kategori: Allmänt

Den minste utav bröderna Schulman

Kategori: Allmänt

Shulmania - http://nojesguiden.se/blogs/calle-schulman

"Mitt gin-järn var enormt. Och efter det ville sig ingenting. Jag kunde inte prata, jag kunde inte gå. Jag såg att folk tittade på mig, men jag kunde liksom inte ta mig ut. Vi gick till Zink där Elektra spelade skivor. Och sen vidare till Hells där Glamourama-festen var. Min kropp var en köttborg och längst där inne var Calle Schulman. Anitha sa: "Calle du är ju plakat!". Och jag förstod henne, men kunde inte tro på det.

Det höll i en kvart till. Jag höl på att ramla. Och åkte hem. Klockan var inte ens tolv. Och jag var wasted. Kanon. Pruttfull.

Hur kunde det gå så fel?"

Han är så jävla skön! Pruttfull? Han skriver ju helt underbart!



Melodifestival-tycka till!

Kategori: Allmänt






Dags att tycka till om Melodifestival deltävling Ett.

Ola's låt hade ett härligt pianoljud, det var liksom lite klink-klinkande, det var ungefär Det jag gillade med låten. Kan bero på att jag inte tycker om honom. Stå framför spegeln med tandborsten, orginellt! Snaark.

Jenny Silver hade ganska underhållande rörelser med händerna, hon lät händerna liksom cirkulera runt huvudet och vidare, mycket märkligt. Hela hon var märklig.

Av Linda Pritchard hörde jag faktiskt inte så mycket, jag lagade tacos just då. Mamma och pappa sa att hon var ganska bra, jag får väl lita på dem, fast hon kom ju inte vidare så, jag tycker väl ingenting.

Pain of Salvation, pappa blev djupt besviken, metalband liksom. Men jag tyckte det var en ganska skön låt, lite slö och slapp sådär, skön.

Vi har kommit till bidrag nummer fem, Anders Ekborg han är så jävla duktig. Vilken stämma, men man förstod ju ganska tidigt att han inte skulle komma någon vart, en typisk musikallåt, som jag faktiskt gillar! Synd att resan blev så kort..

Jessica Andersson, jäklarns vad snygg hon var! Så mycket kläder hade hon på sig också, mycket snyggare och hon passade verkligen i uppsatt hår, har aldrig sett henne sådär förut. Och låten var väl helt okej, känns ganska tråkig, vanlig, men fin.

Frispråkaren, haha..hahaha.. Näe men ärligt talat, han var.. hahaha HA HA HA!

Salem Al Fakir, vilken man! Han på mackan, mums! Riktigt härlig är han och duktig och en riktigt bra låt hade han skrivit också, Go Go Go Salem, du ska till Norge!


Kvällens kung!

Kategori: Allmänt

Salem är kungen ikväll!




Bistra tankar i ett bistert tåghus i Borås

Kategori: Allmänt

Sitter på Borås tågstation och har fått tag på lite internet och några Riesen-kolor! Jag är trött, har spränghuvudvärk, skoskav och hemlängtan..

Jag är så trött på att åka tåg, det är verkligen jätte tråkigt och kallt och de kommer aldrig i  tid och jag hamnar alltid bland massa människor som aningen gapar/skrattar jättehögt/pratar jättehögt i telefon/snarkar. Klockan 20:10 ska tåget gå mot Herrljunga, där jag sedan ska byta till ett tåg som tar mig till Töreboda. Klockan 21,49 beräknas jag vara i Töreboda där mamma/pappa hämtar mig.

Planer för resten av helgen:

Imorgon: Jobb 10:30-14:45 och sedan ska vi väl antagligen ut är det sagt, nu känner jag mig verkligen inte på tipptopp, kanske t.o.m har feber, känns så.. Men hinner kanske piggna till tills dess.

Söndag: Träffa bl.a. Linda, Sara och Kajsa på förmiddagen och klockan 14:30 blir det till att jobba igen till stängning..

Inte någon rolig käft att prata med på facebook heller, ni har väl helt klart roligare saker för er..

Näe, nu är jag riktigt kinkig, ledsen och trött bäst att sluta. Är det någon som inte har nåt för er, så slå mig en signal. Ha en bra fredagskväll. KRAMAS