sandramedk

Resedagbok - Måndag 1 december

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen och ut i solen! Men där stannade vi inte länge för vi bestämde oss att följa med en liten SunTripgrupp till att bestiga en vulkan. Inom tio minuter var vi tillbaka med stadiga skor, vattenflaska och kamera. En bra bit dit var det också faktiskt, och vulkanen var ganska hög. Men värst av allt så blåste det halv tyfon! Grymt högt och fint. När vi skulle gå ner så ropade en liten kille som var med i gruppen och pekade uppåt berget och skrattade "- Haha, han ramlade!" Kul tänke jag (skadeglad som man är) och vände mig snabbt om för att se och pang så ramlade jag ner från en liten kulle. T.o.m. guiden gapskrattade åt mig.

Väl hemma på hotellområdet blev det först lite solning vid poolen och sedan drog vi oss tillbaka till lägenheterna. Då var det dags för lite julfeeling och pepparkaksdegen som var fraktad hela vägen från Mariestad plockades fram. Då vi inte hade någon ugn testade vi på diverse andra sätt att tillaga den bruna degen. Varför inte stekt pepparkaka? (betyg: 3/5 tomtar) Eller mikrad pepparkaka (betyg: 2/5) Men det godaste var att bara äta pepparkakasfigurer som de var, vi lät verkligen fantasin flöda.

Framåt kvällen bestämde vi oss för att försöka hitta något roligt ställe att spendera kvällen på, det gjorde vi verkligen! Sara hade sett reklam för det tidigare på dagen och vi lyckades få med oss både Fred och Linus på en Dragshow. Tror faktiskt att Fred var den utav oss som tyckte det var roligast eftersom han fick ta del av showen på ett helt annat sätt än vi. Han fick både en puss på munnen och ett och annat nyp, haha! Vi beställde in goda drinkar och kvällen blev väldigt lyckad, jag hade ärligt talat kramp i magen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: