sandramedk

Tips på bloggar

Kategori: Allmänt



Bloglovin http://www.bloglovin.com/sv följer jag ett antal bloggar, både stor och små. Tänkte slänga in några tips på bra bloggar som jag själv läser och vill tipsa om dem till er andra som inte har funnit dem än, jag önskar er en god läsning!


KÄNDISBLOGGAR


Alex Schulman
http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen Vilken sköning, läser om hans vardag med sin supersöta dotter Charlie. Många stör sig på honom, jag tycker han verkar ytterst trevlig. Hon skriver ofta om sin nyöppnade bokhandel i Stockholm, den ska jag definitivt besöka när jag kommer till Stockholm nästa gång.


Calle Schulman
http://schulmania.blogspot.com/ Den andra brodern, verkar vara en väldigt intressant människa, tycker om att läsa om allt han tycker till om. Hans blogg blev även utsedd till Årets Manliga Blogg 2009, det måste ju betyda något, eller hur?)


Elin Kling
http://stylebykling.tv4.se/ Skön stil, skön attityd, alltid så fruktansvärt snygg! Hon kommer ursprungligen från Mariestad, plus i kanten!)


Katrin Zytomierska
http://finest.se/katrinSchulman Hon är minst sagt ett original. Hon är gravid och media följer detta med stor uppståndelse. Hon har gjort ett par tveksamma uttalanden i tidningar, men hon har en intressant blogg. 

 

ETT MÅSTE


Tjuvlyssnat
http://www.tjuvlyssnat.se/ Här måste ni gå in och läsa, riktigt underhållande en mörk höstkväll. Ibland skrattar man högt och rakt ut.


Husligheter
http://husligheter.se/ En blogg om inredning i alla dess former. Färg, mönster, recept etc. Detta intresserar mig verkligen, Vill flytta hemifrån varje gång jag läser ett nytt inlägg, vill köpa tapeter, porslin, och måla om ..  


VÄNNERS BLOGGAR


Nadia
http://vyfranettluftslott.webblogg.se/ Från Mariestad till Borlänge. Följ hennes grafiska studier, läs om hennes musiksmak och följ med på hennes studentfester. En blogg med mycket bilder och klipp. En underbar tjej!


Kajsa
http://kajsasstil.blogg.se/ Från Mariestad (Hassle) till Göteborg. Hon skriver mycket om kläder och musik. Hon tipsar och tipsar och du något som återkommer nästintill vardag är "dagens outfit". Tillslut började hon blogga, det var på tiden, jag tjatade på henne, hon är klok vår lilla Kajsa!


Christine
http://christinebengtsson.blogg.se/ Christine springer runt i skogen och leker pang-pang, hon gör lumpen. Därför uppdaterar hon inte lika ofta längre, men backa inte undan för det. För när ett inlägg väl kommer så tycker jag inte att ni ska missa det, håll koll på denna tjej och hennes blogg!


Elin och Charlotta
http://elinocharlotta.blogg.se/ De befinner sig i Indien, de uppdaterar er om sin vardag och deras häftiga liv därnere. Avundsjuk, Ja!


Evelina och Josefine
http://snakeforest.blogg.se/ De lever för tillfället i Australien, de började sin resa nu i november och beräknas komma hem i början av mars. Följ deras liv och det ryktas om att de fått ett jobb på en isfabrik?


Amanda
http://nittton.blogg.se/ Amanda är en sort för sig, jag skrattar så att jag nästintill kissar på mig varje gång jag träffar henne, hennes blogg är charmig precis som hon själv.


Malin
http://malinsofialinnea.blogg.se/ Min gamla barndomsvän, tacka internet för detta, nu kan jag hålla koll på henne borta i Örebro eftersom jag inte kan se henne från köksfönstret längre.




Kommentarer


Kommentera inlägget här: