sandramedk

Nu känns allt betydligt bättre

Kategori: Kanada

Hallå där, 

Idag har det visserligen i sig varit en pest och pina dag för började med att gå upp vid sju (fruktansvärt tidigt nu när jag har bytt tidsrytm) och gick på föreläsning vid halv nio. Kursen heter "Management Marketing" och ska eventuellt bli den kurs vi byter bort bajskursen mot. Efter detta var det "Human Recourses" - Verkar vara en riktigt intressant kurs. Sen var det dags för lunch för att sedan klockan 4 gå på nästa föreläsning. Vi hittade salen vi skulle till, gick in och satte oss och vi märkte att våra klasskamrater var väldigt få och gamla. När föreläsningen börjar så sätter föreläsaren på sin dator och powerpointen visar någon HELT annan kurs än den vi skulle på. Föreläsaren frågar: "- Alla som är har kommit rätt?" (Han anade nog något) Vi reste på oss, alla fnissade och vi lämnade salen. Det visade sig att vi hade tagit fel dag på schemat, kursen går på torsdag. Heja! 

Sen var det dags för mat igen, känns inte som vi gör annat är äter, men efter detta skulle vi kolla in engelskakursen som går mellan 18.30-21.20 (puh!). Först kändes det som vi kom in till ett dagis, alla lärarna gick runt, pratade högt och skämtade och skrattade med alla elever (läs: asiater). Vi blev uppdelade i grupper, jag fick prata med en kille om vår favoritmusik, han kände inte till Coldplay eller Kanye West men däremot Eminem. Sen var det pang på rödbetan dags för ett litet engelskaprov, jajemen, inget skämt här inte. Förutom att det var typ 4 år sedan man skrev nåt på engelska så var klockan sen och jag trött. Vi ska få tillbaka testen nästa vecka, ska faktiskt bli riktigt spännande att se hur det gick, troligtvis inte så bra hehe. Sen var det muntliga samtal igen, hamnade med två kineser som jag tyvärr inte minns namnet på. När vi skulle diskutera ämnen som "beskriv en person du känner" eller "katt vs. hund" så ville de mest veta saker om Sverige, frågorna kom som skjutna ur en kanon.

Efter detta gick hurtbulle 1 och 2 (Lisa & Maria) och tränade klockan halv tio. No no amigo, blir inget med det. Jag ska hem och blögga och sen söva på kudden. 

Summa sumarum: Efter en dag med många föreläsningar så känns allt idag mycket bättre, vi börjar få ordning på kurserna och imorgon behöver vi inte gå upp förrens halv 8 !

Puss & Kram och saknar er! 

PS: Otroligt skönt att höra din röst och prata med dig Linda, extra vagn med puss och kram till dig !


Kommentarer

  • Linda säger:

    Tack det samma Sandra! Skönt att det börjar ordna upp sig för er!:)

    2012-09-12 | 20:02:33
  • Bella! säger:

    Sinnessjukt att man inte kan veta vem Kanye West eller vilka Coldplay är. Vart har de hittat de där människorna?? Haha. Väldigt kul med alla kineser också. Btw, var du en belieber? ;) PUSS

    Svar: JAG VET, de har nog levt som Harry Potter i en liten vrå under en trappa.. Alltså, det är svårt att inte bli en Belieber när Maria och Lisa är som hysteriska över hans existens (Maria kan inte längre lyssna på Bieber på youtube, överbelastat, hon har lyssnat för många gånger, hahaha)
    Sandra

    2012-09-19 | 21:56:58

Kommentera inlägget här: