sandramedk

Söndag vecka 38

Kategori: Kanada

Hallå där, 
 
Söndagen startades upp på, skulle vilja säga bästa sätt men tyvärr nej, det blev plugg i ett par timmar. Vid 12 snåret blev det brunch, KÖTTBULLAR I BRUNSÅS, åt mängder. Sen var det dags för mig och Sara att ta tag i städningen, så svinigt skitigt var det här innan och nu ser det ut som vi har kommit till himmelen.


Började rätt tungt med pluggandet, forkforce? workforce? 

Vår ultramoderna dammsugare, kändes som att gå runt med ett element på ryggen

Sen begav tre utav oss iväg till hockey, den fjärde tyckte att hon behövde plugga. Det blev även denna gång en vinst till UNB, hurra hurra! Jag och Maria unnade oss en Nachotallrik att dela på utan att vi gjort något för att förtjäna den, men svinigt god var den, speciellt med pepsi till. 

De mötte UQTR (Université du Québec à Trois-Riviéres), Qubec är en fransktalande stad och 
därför fick allt upprepas två gånger, först på engelska och sen på franska. Måttligt störigt. 
 
När vi i pausen skulle gå och köpa mat så blev vi stoppade pga av en broöppning, 
Ismaskinen ville in och ut ..
 

Lisa mumsade på goda Skittles istället 
 
 
Efter hockeyn blev det återigen dags för lite plugg (har ju första tentan nästa onsdag om jag inte ha nämnt det?) och sedan blev det Spagetti och Köttfärssås till middag, hurra igen - vilken söndagsfest. Vid åtta tyckte Sara och Maria att det var en bra idé att gå och träna, jag hängde på, Lisa stannade hemma för hon hade lite packning att stå i den lilla korven som ska träffa familjen nu hela veckan. Det blev till att springa 5 km och lite styrka på det, sen var det bara att gå hem, lägga sig raklång på sängen och STENSOMNADE. Det var den söndagen det. 

Kommentarer

  • Bella! säger:

    Älskar dammsugaren. Ville bara säga det. Over and out.

    2012-09-25 | 19:46:27

Kommentera inlägget här: